Living Kring Naomi, pret si specificatii design (review)

  Una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie sa le luam atunci cand vine vorba de mobilierul din living este culoarea pe care aceasta ar trebui sa o aiba. Sfatul nostru e sa iei in considerare cateva aspecte, precum: luminozitatea incaperii, dimensiunea living-ului, materialul folosit si chiar – pragmatic vorbind – contextul social/familial in care va aflati. Un living mobilat in nuante de alb este, am zice noi, o solutie “safe”, care se potriveste si in living-uri spatioase dar si in living-uri cu suprafete reduse, se potriveste si incaperilor bine luminate, dar si celor intunecate si chiar se potriveste atat lemnului natur, dar si PAL-ului sau MDF-ului. Singurul context in care un living alb se potriveste mai putin este cu o gasca de copii iubitori de ciocolata sau creioane cerate. Dar asta e la latitudinea fiecaruia. Kring Naomi este un mobilier ideal pentru oricare dintre aceste doua contexte, disponibil in varianta coloristica alb mat cat si in nuanta negru mat. Astfel indiferent de situatie, Kring Naomi pare a fi o solutie pe care trebuie sa o iei in calcul pentru mobilarea livingului propriu. Mobilierul alb/negru dintr-un living se potriveste oricarui stil, iar pozele din acest articol speram sa va convinga de acest lucru. Liniile moderne, minimaliste pot fi puse foarte frumos in evidenta de nuantele deschise, ideal fiind in acest caz sa optati pentru materiale precum PAL (de preferat lucios) sau MDF.

Living Kring Naomi, 280/190/40, Alb/Alb lucios

   Spatiul din sufragerie are nevoie de un mobilier cu zone pentru depozitare cat mai variate, deoarece este important sa nu incalcam regula supraincarcarii vizuale atunci cand utilizam diverse obiecte la exterior. Kring Naomi este alegerea perfecta, un mobilier compact, avand o constructie uniforma din materiale de calitate, bine finisate, placut ca design, si functional avand in vedere spatiile numeroase pentru depozitare de la interior. Corpul inferior poate servi ca si comoda pentru un televizor, fiind plasat la mijloc, intre cele 3 corpuri de mobilier expandate. Alte 3 corpuri la inaltime includ o multime de rafturi unde vei putea depozita obiectele personale. Judecand dupa dimensiuni, spatiile de depozitare sunt unele generoase, la fel si numarul lor. Important este ca obiectele pastrate aici vor fi ascunse de privirile celor de la exterior, astfel incat sa nu infuenteze negativ designul de interior al livingului tau. Usile care fac accesul la interior sunt dotate cu multiple balamale pentru a corecta cat mai bine procesul de deschidere al usilor, si sa ofere rezistenta in timp.

Living Kring Naomi, 280/190/40, Alb/Alb lucios

     Zonele de depozitare din imediata apropiere iti vor asigura confort si functionalitate, astfel incat livingul tau sa fie unul incapator in care sa ai totul la indemana si sa te simti ca acasa. Livingul Kring Naomi masoara in dimensiuni  L=280 cm; H=190 cm; A=40 cm cm avand o baza materiala din PAL. 

     Mobilierul ideal pentru un living de apartament este cel compact si multifunctional, cu spatii inteligente de depozitare, care nu ocupa foarte mult spatiu. De aceea, este recomandat sa eviti mobila masiva si grea si sa te orientezi spre astfel de piese de mobilier cum este si Kring Naomi, usoare, dar de calitate superioara, care vor oferi spatiului un aspect aerisit si ordonat. Gandeste in avans designul living-ului tau, inclusiv directia si modul in care se vor deschide usile dulapurilor, astfel incat sa salvezi cat mai mult spatiu.. Rafturile sunt trainice, rezistenta la sarcini de pana la 25 Kg. 

    Sunt multumita de alegerea facuta, sufrageria acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite. Fie ca alegi variante pe alb sau cea neagra, calitatea materialelor este una ireprosabila, astfel incat alegerea tine de acum mai mult de aspectul de interior pe care doresti sa il adopti in casa ta.

Recomandare:

    Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi sufrageria fiind o structura de mobilier impresionanta. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Living Kring Naomi, 280/190/40, Alb/Alb lucios