Living Kring Cube, pret si specificatii de design (review)

   Livingul Kring Cube este un set de mobilier ce atrage privirile prin formele geometrice aproape simetrice ce intra in alcatuirea sa. Format din 3 corpuri suspendate la inaltime si o baza din material PAL in partea inferioara, Kring Cube seamana cu acele figurine din geometria spatiala pe care le invatam la matematica in liceu, asezate frumos, pentru a atrage privirile tuturor. Acest nou concept promoveaza ideea de spatiu, in acelasi timp cu partea functionala, fapt care il face ideal pentru sufrageriile de apartament. Kring Cube este un set de mobilier ideal pentru un living spatios sau de dimensiuni mai mici. Acesta prezinta un design special, aerisit ce da senzatia de mai mult spatiu, dar in acelasi timp ofera numeroase optiuni pentru pastrarea lucrurilor personale care conteaza pentru tine, la interior. In functie de dorintele de amenajare interioara, Kring Cube poate fi achizitionat in 3 variante cromatice, totul alb sau negru, sau un mix dintre alb si gri. Preturile sunt aceleasi, la fel si calitatea asamblarii materialelor, culoarea fiind singura care face diferenta.

Living Kring Cube, 280/190/40, Negru / Negru Lucios

      Dintr-un living modern nu pot lipsi spatiile functionale de depozitare, iar pentru cea mai buna solutie in living este recomandat utilizarea unui set de mobilier cu corpuri expandate, asa cum este si cazul mobilierului Kring Cube. Se recomanda evitarea pe cat posibil aglomerarea pardoselii cu tot felul de piese de mobilier si alegerea in schimb a rafturilor si corpurilor suspendate. Astfel, impresia de spatiu va fi prezenta chiar si in cele mai mici incaperi. Kring Cube este un mobilier ce aplica o personalitate aparte camerei in care este instalat, modern, tineresc si cel mai important functional.

      Kring Cube este alegerea perfecta, un mobilier compact, avand o constructie uniforma din materiale de calitate, bine finisate, placut ca design, si functional avand in vedere spatiile numeroase pentru depozitare de la interior. Bineinteles in sufragerie nu putea lipsi comoda pentru televizor, aceasta fiind inclusa deasemenea in set. Corpul superior expandat asigura locatii perfecte pentru depozitarea obiectelor de orice fel. Zonele de depozitare din imediata apropiere iti vor asigura confort si functionalitate, astfel incat livingul tau sa fie unul incapator in care sa ai totul la indemana si sa te simti ca acasa. Livingul Kring Cube masoara in dimensiuni  L=280 cm; H=190 cm; A=40 cm avand o baza materiala din PAL. Dimensiunile pot fi studiate in detaliu conform cu imaginea de mai jos:

Living Kring Cube, 280/190/40, Negru / Negru Lucios

     Mobilierul ideal pentru un living de apartament este cel compact si multifunctional, cu spatii inteligente de depozitare, care nu ocupa foarte mult spatiu. De aceea, este recomandat sa eviti mobila masiva si grea si sa te orientezi spre astfel de piese de mobilier cum este si Kring Cube, usoare, dar de calitate superioara, care vor oferi spatiului un aspect aerisit si ordonat. Gandeste in avans designul living-ului tau, inclusiv directia si modul in care se vor deschide usile dulapurilor, astfel incat sa salvezi cat mai mult spatiu. In zona superioara utilizatorul beneficiaza de avantajele unui corp suspendat care cuprinde o multime de spatii de depozitare. Rafturile sunt trainice, rezistenta la sarcini de pana la 25 Kg. 

Caracteristici: 

– Fronturi din MDF, lucioase;
– Corpuri din PAL, alb/negru/gri lucios;
– Dimensiunile setului din imagine: L=280 cm; H=190 cm; A=40 cm.

    Sunt multumita de alegerea facuta, sufrageria acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite. Pentru curatarea suprafetelor lemnoase se recomanda utilizarea unei lavete sau a unui prosop de hartie usor umed.

Recomandare:

    Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi sufrageria fiind o structura de mobilier impresionanta. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Living Kring Cube, 280/190/40, Negru / Negru Lucios

Lasă un comentariu