Living Kring Ciel, pret si specificatii design (review)

    Mobila de culoare deschisa este cea mai buna alegere pentru o camera de dimensiuni mici, deoarece mareste vizual incaperea, insa ea este potrivita si pentru locuinte mai generoase din punct de vedere al spatiului. Se integreaza cu usurinta in orice stil de design interior si poate fi alaturata oricarei alte nuante. Pentru un living modern si functional, recomandarea noastra face referire la livingul Kring Ciel, un set de mobilier ce ofera multiple avantaje pe care le vom prezenta in continuare. Kring Ciel este un mobilier in culori deschise, ce trebuie alaturat unei nuante mai puternice, astfel incat sa existe un echilibru vizual si cromatic. Contrastul alb mat creeaza senzatia de spatiu si înfrumusețează camera pentru a fi mult mai interesanta ca design. Și asta pentru că orice detaliu pe care îl vei evidenția apoi va avea un efect fantastic. Folosirea culorilor deschise a fost mereu considerată o metodă de a crea senzația de confort în sufragerie. O combinație de lumină, tonuri pastel, cu nuanțe luminoase, poate face ca un interior să fie foarte atractiv și, în același timp, scoate în evidență detaliile expresive ale spațiului.

Living Kring Ciel, 225/190/39, Alb

      Spatiul din sufragerie are nevoie de un mobilier cu zone pentru depozitare cat mai variate, deoarece este important sa nu incalcam regula supraincarcarii vizuale atunci cand utilizam diverse obiecte la exterior. Kring Ciel este alegerea perfecta, un mobilier compact, avand o constructie uniforma din materiale de calitate, bine finisate, placut ca design, si functional avand in vedere spatiile numeroase pentru depozitare de la interior. Bineinteles in sufragerie nu putea lipsi comoda pentru televizor, aceasta fiind inclusa deasemenea in set. Alte 4 corpuri expandate asigura locatii perfecte pentru depozitarea obiectelor de orice fel. Corpurile superioare cu mai multe rafturi sunt perfecte pentru a depozita lucrurile personale la indemana, ascunse de ochii lumii. Aceste corpuri la inaltime trebuiesc prinse in dibluri pentru a asigura o singuranta pentru pozitionarea la inaltime. Deschiderea compartimentelor de la inaltime se face prin tragerea in jos a manerului exterior, avand la interior 2 balamale cu brate rabatabile ce asigura un parcurs sigur al deschiderii. Toate corpurile de la inaltime si cel din zona inferioara urmaresc acelasi proces de deschidere, si acelasi design.

Living Kring Ciel, 225/190/39, Alb

     Zonele de depozitare din imediata apropiere iti vor asigura confort si functionalitate, astfel incat livingul tau sa fie unul incapator in care sa ai totul la indemana si sa te simti ca acasa. Livingul Kring Ciel masoara in dimensiuni  L=225 cm; H=190 cm; A=41 cm cm avand o baza materiala din PAL. 

     Mobilierul ideal pentru un living de apartament este cel compact si multifunctional, cu spatii inteligente de depozitare, care nu ocupa foarte mult spatiu. De aceea, este recomandat sa eviti mobila masiva si grea si sa te orientezi spre astfel de piese de mobilier cum este si Kring Ciel, usoare, dar de calitate superioara, care vor oferi spatiului un aspect aerisit si ordonat. Gandeste in avans designul living-ului tau, inclusiv directia si modul in care se vor deschide usile dulapurilor, astfel incat sa salvezi cat mai mult spatiu. In zona superioara utilizatorul beneficiaza de avantajele unui corp suspendat care cuprinde o multime de spatii de depozitare. Rafturile sunt trainice, rezistenta la sarcini de pana la 25 Kg. 

    Sunt multumita de alegerea facuta, sufrageria acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite.

Recomandare:

    Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi sufrageria fiind o structura de mobilier impresionanta. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Living Kring Ciel, 225/190/39, Alb

Lasă un comentariu