Robot de aspirare Concept VR3000, pret, specificatii tehnice

    Daca pana nu de curand faceam referire la robotii de aspirare doar atunci cand vizitam cate un stand de produse inovatoare din targurile de profil, iata ca de curand,  incepand cu Concept VR3000, aceste aparate devin mult mai accesibile fiind la fel de bine dotate tehnologic. E o alegere perfecta daca iti doresti un gadget versatil, pentru curatarea locuintei, intr-un mod smart. Il folosesc de aproape doua luni de zile, dar nu m-am gandit pana acum sa-i fac un review. Dupa atata timp in care l-am testat intr-o multime de feluri, am decis astazi ca este cazul sa scriu pe blog cateva impresii despre acest gadget dragut care imi face viata mult mai usoara. Robotul de aspirare Concept VR3000 foloseste un sistem de ghidare cu functie giroscopica, fiind actionat independent cu ajutorul telecomanzii proprii, sau mai simplu prin aplicatia mobila. Desi poate fi programat, pornit/oprit prin intermediul butoanelor fizice pe care le are in partea superioara, eu am preferat sa instalez aplicatia dedicata, deoarece prin intemediul acesteia pot avea acces la mai multe informatii. Este atat de silentios si eficient la curatare incat nici nu il bagi de seama, reusind sa se strecoare prin spatii restranse sau sub mobila cu foarte mare usurinta. Penru a calcula si a-ti face o idee cat mai clara, aparatul are nevoie de o inaltime minima de 7.5 cm  pentru a putea sa se strecoare pe sub mobilier.

Robot de aspirare Concept VR3000, 14.4 V, Li-Ion, navigatie giroscopica, Negru

Imagini suplimentare

    Concept VR3000 este un gadget de curatenie excelent in casa unui pasionat de tehnologie, un model care se adreseaza acelor persoane foarte ocupate pentru care variabila timpului liber este mult prea importanta pentru a o consuma pentru curatenie. Concept VR3000 este o masinarie completa, capabila sa faca curatenie in toata casa, indiferent de suprafata. Este adevarat ca pretul platit pentru un astfel de aparat poate parea destul de mare, dar merita orice efort, fiind eficient, lucru care confirma de la prima utilizare. Concept este un brand nou lansat in piata, ce aduce produse de calitate, la un pret mai mic fata de alte brand-uri cunoscute, deoarece investitia in imagine si reclama este mai redusa. 

Robot de aspirare Concept VR3000, 14.4 V, Li-Ion, navigatie giroscopica, Negru

1. ROBOT DE ASPIRARE CONCEPT VR3000, DESIGN, PRIMELE IMPRESII 

     Concept VR3000 este un aspirator cu o forma compacta, circulara, ce ii permite astfel sa depaseasca mult mai usor obstacolele din calea sa. Aparatul robotic Concept VR3000 poate fi folosit pe toate tipurile de suprafete, asigurand astfel cu curatare foarte eficienta. Este comandat de la distanta de utilizator prin instalarea aplicatiei de mobil dedicata, disponibila atat in Google Play pentru sistemele Android cat si Apple Store, pentru dispozitivele iOS. Chiar si atunci cand esti plecat de acasa, poti trimite comenzi de curatare de oriunde, fiind disponibil si sistemele de recunoastere vocala Alexa Home Assistance sau Google Home. Trebuie precizat ca acest aspirator robotizat a fost proiectate pentru a curata numai suprafetele orizontale, cum ar fi pardoseala, aparatul nu poate urca si cobori trepte, iar cele 10 spoturi cu laser recunosc si zonele intunecate de curatare. Cu cei 3 senzorii avansati cu infrarosu de la bord detecteaza automat mobilierul si scarile pentru o curatare fara griji. Acest robot poate fi programat saptamanal, astfel incat sa puteti programa urmatoarea sesiune de curatare in avans cu o saptamana inainte, cu posibilitatea de a seta sesiunea de curatare la ore diferite zilnic. Robotul fiind programat se va activa chiar daca nu sunteti acasa, astfel incat sa gasiti o casa curata cand veniti acasa. Asadar, acest model ofera o aspirare foarte buna a suprafetei, facandu-ti in acest fel munca mai usoara. Sistemul giroscopic incorporat scaneaza intreg spatiul locuintei tale, pentru a mapa sistematic locurile pe unde aparatul a trecut, astfel incat acesta la final sa evite dubalarea curatarii. Avantajul acestui aspirator este ca poate fi folosit pe orice tip de suprafata, umeda sau uscata.

Robot de aspirare Concept VR3000, 14.4 V, Li-Ion, navigatie giroscopica, Negru

    Poti separa incaperile sau spatiile in care doresti sa nu patrunda, aplicand o banda magnetica peste aceste suprafete. Senzorii vor detecta demilitarea si vor comanda aparatul sa treaca mai departe peste aceasta zona stabilita de utilizator. Banda magnetica este foarte eficienta in spatii de locuit in plan deschis. Robotul de asirare Concept VR3000 este capabil sa depaseasca anumite obstacole cu usurinta, cu inaltime de pana la 1.5 cm, si poate cobori chiar scarile fara sa se opreasca din functionare, in deplina siguranta.

Robot de aspirare Concept VR3000, 14.4 V, Li-Ion, navigatie giroscopica, Negru

2. ROBOT DE ASPIRARE CONCEPT VR3000, TEHNOLOGII 

     Concept VR3000 are ca dotari: un container pentru aspirare uscata incorporat in corpul robotului, fiind conceput pentru o aspirare uscata, ca ajutor la curatarea tuturor tipurilor de pardosele. Acest container de praf este cu tehnologia de atasare/detasare instanta prin click, pentru curatare uscata. Capul de aspirare al acestui aspirator robot cu frontul de curatare de 220 mm, cu doua perii rotativa in fata, asigura cea mai buna performanta de curatare pe suprafete dure si covoare. Aceste perii rotative disloca si aduna murdaria si praful de pe traseul robotului si o imping spre capul de aspirare de pe ambele laturi. Apoi, capul de aspirare aspira murdaria si praful prin fanta de aspirare, datorita motorului sau puternic. Periile are o miscare rotativa spre interior pentru a aduna mizeria si a o directiona spre capul de aspirare. In plus aceasta arhitectura a capului de aspirare reduce riscul infasurarii firelor de par de la animalele de companie in jurul periilor. Dupa ce am aspirat întreaga casa, este suficient sa scoate recipientul de colectare praf, sa deschidem capacul prin click si sa aruncam continutul. Mai mult recipientul pentru praf este perfect conceput pentru a putea elimina praful fara a crea un nor de praf. Datorita formei sale unice si suprafetei netede, praful este colectat si aluneca uniform in cosul de gunoi. Cu peria motorizata in forma de V, care se roteste, Easy Brush integrata si suport special in jurul periei, pentru concentrarea fluxului de aer aspirat, ofera cea mai buna performanta de curatare pe tipul de podele dure si covoare. In acest fel, robotul poate obtine o curatare avansand, inainte si inapoi, pentru o curatare mai aprofundata chiar si de pe suprafete acoperite de mochete sau covoare intr-o perioada mai scurta de timp. Aspiratorul robotic Concept VR3000 foloseste 5 moduri de curatare:

– Modul Turbo – Putere excelenta de aspiratie;
– Modul AUTO SMART – curata eficient intregul spatiu;
– Modul PARAMETER – ideal pentru spatiile restranse de langa pereti;
– Modul POINT / CIRCULAR – curata in modul circular acolo unde este necesar;
– Modul de curatare 30 DE MINUTE – 30 de minute de curatare rapida;

Robot de aspirare Concept VR3000, 14.4 V, Li-Ion, navigatie giroscopica, Negru

 

     Capacitatea de absortie praf a aparatului este de 0,6 litri. Acest model este un aspirator robot de generatie noua cu certificat de autorizare CE care ofera cele mai bune rezultate de curatare pe toate suprafetele. Cu o singura accesare, aparatul devine un instrument ultra eficient si de inalta performanta de aspirare a prafului, chiar si  pe cele mai greu accesibile suprafete. Aceasta noua tehnologie utilizeaza un motor cu sens unic cu multe avantaje. Motorul BLDC are un nivel foarte scazut de zgomot, eficienta energetica, fiabilitate si longevitate comparativ cu motoarele standard. Motorul are o putere nominala de 140 W, este de tip independent fiind alimentat de un acumulator de curent continuu cu tensiunea de 14,4 V, cu Li-ion. Bateriile de la acest model cu Li-ion au o durata de functionare mai mare fata de bateriile standard, timpul de functionare al acestui model fiind de maxim 150 de minute. Bateriile Li-ion sunt si foarte usoare, oferindu-ne o experienta de curatare mai durabila.

Robot de aspirare Concept VR3000, 14.4 V, Li-Ion, navigatie giroscopica, Negru

      Mai mult, este investitia ideala in familiile unde sunt si animale de companie – aspiratorul robot Concept VR3000 va aduna parul lasat de animale si va minimiza riscul ca firele de par sa se infasoare in jurul periilor. Tot ceea ce trebuie sa faca utilizatorul este sa apese pe un buton din aplicatia si sa ghideze locurile ce necesita curatare, care va urma raza si va curata in timpul deplasarii. Toata murdaria este curata exemplar, de la particule mici de praf, scame totul este colectat cu succes de acest aparat. In cazul in care sunt zone in care murdaria persista dupa prima trecere, aparatul detecteaza acest lucru insistand si mai mult, prim mai multe treceri si sesiuni de curatare. Senzorii atribuiti sunt capabil sa detecteze atat urmele de murdarie cat si obstacolele din calea sa. Chiar daca podeaua este umeda, sau uscata, murdaria este colectata cu succes de fiecare data. Sistemele de detectie la baza sa calculeaza trasee, stabilesc rutele cele mai eficiente. Desigur chiar si tehnologia poate fi invinsa la un moment dat, asa ca este recomandat sa oferi un spatiu cat mai liber in calea sa, deoarece ii va fi mult mai usor sa urmeze traseele cele mai eficiente. Surprinzator, daca mobilierul sau zona patului este mai ridicata, aparatul face curatenie si sub acestea. Este chiar exceptional, inlocuind cu succes activitatea umana. Aparatul poate fi folosit si in operatiunea de stergere suprafete, dar in cazul acesta recipientul colector de praf trebuie inlocuit cu un rezervor de apa de capacitate 370 ml, si apoi fixata carpa de stergere. Dozatorul de apa distribuie automat cantitatea necesara de apa pentru o curatare eficienta. Carpa de sters poate fi spalata in masina de spalat. 

    Concept VR3000 este usor de transportat, cu o greutate de 4 Kg putand fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Robotul aspirator este dotat si cu un filtru triplu de eficienta foarte ridicata, filtrul putand fi spalat usor sub robinet pentru o performanta pe termen lung. Nivelul zgomotului emis in timpul functionari atinge valoarea de 60 dB.

    Prin urmare daca vrei un ajutor de nadejde pe care sa te poti baza ca gasesti casa curata, iti recomand cu incredere robotul de aspirare Concept VR3000. Raportul calitate este unul excelent, la fel si rezultatele obtinute in urma sa. 

Recomandare:

     Fiind vorba de magazine online iti recomand intotdeauna sa verifici care este cel mai bun pret: Vezi cel mai bun pret 

      Deasemenea zilele acestea, robotul de aspirare Concept VR3000 vine cu beneficii in plus, pret mai mic si garantie extinsa: Vezi pret actualizat 

Robot de aspirare Concept VR3000, 14.4 V, Li-Ion, navigatie giroscopica, Negru

 

 

Lasă un comentariu