Aparat de vaslit Finnlo by Hammer Rower Aquon Waterflow, review

     Sportul pentru competitie necesita un aparat de antrenament adecvat care sa ofere exercitii complexe, pe grade de dificultate cat mai variate. Daca practici un sport si doresti sa iti ridici nivelul fizic pentru a fi mereu in forma, aparatul de vaslit Finnlo by Hammer Rower Aquon Waterflow este alegerea perfecta. Acest aparat poate fi utilizat acasa sau la sala de sport pentru ca este usor de utilizat si permite lucrarea grupelor de muschi inferioare si superioare. Are o constructie rezistenta din otel si aluminiu avand un sistem de distributie pe lant. Doua picioruse sunt fixe iar alte doua puncte de sprijin sunt reprezentata de doua roti mobile pentru deplasarea aparatului in incinta. Are 4 puncte fixe de sprijin pe podea, nu se misca in timpul exercitiilor, lucru care iti da o oarecare siguranta atunci cand incerci sa executi exercitiile fizice cat mai corect. Sunetul vibrant al apei simuleaza conditiile asemanatoare unui vaslit intr-o barca pneumatica, relaxant si in acelasi timp revigorant pentru a depasi din nou barierele impuse de la un exercitiu la altul.

Aparat vaslit Finnlo Aquon Waterflow, 4 niveluri rezistenta, greutate maxima utlizator 150kg

    Dupa fiecare antrenament aparatul poate fi pliat pentru a putea fi depozitat mai usor si sa ocupe un spatiu mai mic. Acest aparat premium de vaslit combina efectiv un antranament ce implica toate grupele de muschi. Pentru a elimina redundanta aparatul de vaslit Finnlo by Hammer Rower Aquon Waterflow utilizeaza tehnologii inovatoare prin alimentare cu apa, permitandu-va sa ardeti cantitatea maxima de grasime posibila in timpul antrenamentului. Cu ajutorul tehnologiei integrate de rezistenta, utilizatorul poate masura cantitatea posibila de calorii arse cu fiecare nivel de rezistenta, ceea ce este perfect pentru exercitiile de scadere in greutate. Sunetul meditativ al apei in timp ce vasliti cu Finnlo Aquon Waterflow mareste motivatia in timpul exercitiilor si va ajuta sa uitati de stresul vietii cotidiene.

Aparat vaslit Finnlo Aquon Waterflow, 4 niveluri rezistenta, greutate maxima utlizator 150kg

   Computerul de bord dotat cu un display LCD te va informa cu privire la progresele pe care le-a trecut in timp cu date concrete despre calorii, distanta parcursa, distanta totala si calculator. Aparatul beneficiaza de un suport fix pentru telefon sau tableta, pentru a avea la indemana gadget-urile preferate. Aquon Waterflow ofera o ergonomie conceputa inteligent pentru un antrenament usor. Ergonomia perfecta a utilajului, cu ergo-ghidonuri special create, garanteaza o pozitie confortabila si corecta si reduce la minimum efortul incheieturilor. Pentru un antrenament usor si cea mai buna pozitie, echipamentul vine cu un sistem de rola fara frecare. Rulmentii cu bile de precizie de inalta calitate asigura o finisare completa. FINNLO Aquon Waterflow poate fi stocat vertical fara a fi separat. Rotile de transport permit o miscare usoara. Structura cadrului este din otel durabil, cu detalii din lemn pentru un design placut, se potriveste cu orice spatiu de locuit modern.

Aparat vaslit Finnlo Aquon Waterflow, 4 niveluri rezistenta, greutate maxima utlizator 150kg

    Acest aparat este recomandat atat in cazul incepatorilor, cei care au mai practicat sportul intr-o sala de fitness sau cei care practica sportul de performanta. Nu este un aparat care sa fie folosit in cazuri medicale, este recomandat si pentru mentinerea unei siluete definite, daca doresti sa mentii un tonus fresh al corpului simuland mecanica din sportul de canotaj foarte bine. Miscarea bratelor prin rularea exercitiilor specifice vaslitului pun la lucru intreaga gama de muschi din zona bratelor, a trunchiului si picioarelor, utilizatorul avand parte de o experienta completa, care acum poate fi urmata acasa. Programele de lucru pot fi ajustate astfel incat sa ofere un nivel de rezistenta variat, astfe incat in timp evoluand din punct de vedere fizic, sa fi supus unor noi provocari. In cazul in care doresti sa treci la un nou nivel, poti seta si nivelul rezistentei, aparatul dispunand de 9 trepte de anduranta ce pot fi selectare mecanic. Sistemul de tractiune cuprinde un dispozitiv cu inductie magnetica ce masoara radiar forta de executie pe care trebuie sa o impuna utilizatorul pentru nivelul de rezistenta selectat, cu o volanta de 3 Kg.

Aparat vaslit Finnlo Aquon Waterflow, 4 niveluri rezistenta, greutate maxima utlizator 150kg

       Ergonomia perfecta a utilajului, cu ergo-ghidonuri special create, garanteaza o pozitie confortabila si corecta si reduce la minimum efortul incheieturilor. Pentru un antrenament usor si cea mai buna pozitie, echipamentul vine cu un sistem de rola fara frecare. Rulmentii cu bile de precizie de inalta calitate asigura o finisare completa  Pedalele sunt prevazute cu o suprafata antiderapanta care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului.

Aparat vaslit Finnlo Aquon Waterflow, 4 niveluri rezistenta, greutate maxima utlizator 150kg

   Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 150 Kg. Deasemenea in caz de apar probleme de sanatate si nu mai poti opri mecanismul in siguranta, acesta beneficiaza de oprire de urgenta cu sistem de franare electronic. Toate elementele tapitate sunt realizate din burete durabil si tapiterie din piele ecologica. Vei observa primele rezultate inca din prima saptamana de lucru, te vei simti din nou puternic iar increderea in fortele proprii va fi din nou aceiasi ca din tinerete. Toate elementele tapitate sunt realizate din burete durabil si tapiterie din piele ecologica. In stare asamblata, acest aparat fitness masoara 205 x 50 x 60 cm si cantareste 42 Kg.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui aparat de fitness performant care sa iti puna la lucru majoritatea grupelor de muschi, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

         Deasemenea zilele acestea beneficiaza de o reducere suplimentara pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Aparat vaslit Finnlo Aquon Waterflow, 4 niveluri rezistenta, greutate maxima utlizator 150kg

 

Lasă un comentariu