√ Pat cu noptiere Kring Bronx, pret, specificatii design

    Ne petrecem o treime din viata dormind, asa ca patul este, fara indoiala, cel mai important element al dormitorului. Una dintre cele mai bune solutii de amenajare pentru un dormior este sa construiesti intreg designul in jurul sau. Spatiul de dormit este important pentru toata familia, iar aici nu sunt acceptate compromisuri deoarece un somn odihnitor iti va oferi toata energia necesara unei zile de lucru. Un pat bun ar trebui sa indeplineasca aceasta conditie, iar daca esti si tu in cautarea modelului ideal, cel mai bun exemplu este patul cu noptiere Kring Bronx. Asadar daca ai decis sa faci aceasta achizitie, vom vedeam in continuare care sunt avantajele pe care le ofera patul Kring Bronx. Acesta ofera un spatiu optim pentru 2 persoane fiind ideal pentru a fi utilizat intr-un dormitor.

Pat cu noptiere Kring Bronx, Stejar/ Stejar Antracit, 256x94x206 cm

    Kring Bronx este un pat excelent pentru orice locuinta, un model compact, rezistent, care iti va fi prietenul cel mai bun in zilele in care cauti sa te relaxezi sau sa prinzi un somn bun dupa o zi istovitoare la munca. Modelul de fata, de culoare stejar/antracit se potriveste perfect cu acele camere ce se doresc a fi elegante si moderne, avand urmatoarele dimensuni: 256 x 94 x 206 cm. Dimensiunile concrete pot fi vizualizare conform shemei alaturate:

Pat cu noptiere Kring Bronx, Stejar/ Stejar Antracit, 256x94x206 cm

 

   Patul vine dotat si cu tablie de inaltime 94 cm ce ofera confort si protejeaza peretele din spatele patului. Pe portiunea din dreptul patului tablia este capitonata cu burete si un strat din piele ecologica. Designul acestuia este menit sa asigure cel mai bun confort utilizatorului. 

Pat cu noptiere Kring Bronx, Stejar/ Stejar Antracit, 256x94x206 cm

    Structura de rezistenta a acestuia ofera siguranta deplina utilizatorului, are o structura interna din rame din lemn peste care este pozitionata zona de saltea. Materialul de constructie este PAL cu finisaj furniruit si cant din ABS. Spatiile de depozitare oferite de aesta sunt cele doua noptiere pozitionate in laterale, cu sertar. Aici este locul ideal unde poti aseza o lampa de citit, telefonul mobil sau oricare din lucrurile tale personale la indemana. 

Pat cu noptiere Kring Bronx, Stejar/ Stejar Antracit, 256x94x206 cm

   Materialul din piele ecologica ce acopera elementele de tapiterie este unul placut la atingere si poate fi curatat cu usurinta utilizand o laveta imbibata cu apa. 

Recomandare:

      Recomand aceast pat tuturor celor care isi doresc un produs de calitate, aspectuos, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Profita de reducerile in curs de saptamana aceasta si achizitioneaza patul Kring Bronx la un pret mult mai mic: Verifica pret redus

 

Pat cu noptiere Kring Bronx, Stejar/ Stejar Antracit, 256x94x206 cm

Un comentariu la „√ Pat cu noptiere Kring Bronx, pret, specificatii design<span class='yasr-stars-title-average'><div class='yasr-stars-title yasr-rater-stars' id='yasr-overall-rating-rater-39a8b60b25f28' data-rating='4.7' data-rater-starsize='16'> </div></span>”

Lasă un comentariu