Aspirator de geam Star-Light AGC-1312W – Recomand, calitativ!

   Star-Light AGC-1312W este un aparat automat de tip aspirator utilizat pentru curatarea geamurilor a gresiei sau oricarei alte suprafate de acest gen. Poti lasa deoparte neconventionalele carpe si lavete deoarece odata ce l-ai achizititionat, acestea nu isi mai au rostul in recuzita proprie, fiind suficient de bun pentru a indeparta simplu si rapid toata murdaria. Sa faci curatenie in casa este o advarata runda de demonstratie, sa cunosti etapele de lucru si ai la indemana intotdeauna obiectele de curatare potrivite. Uneori cel mai mult dureaza pana iti faci curaj, iar asta se intampla atunci cand nu stii cum si cu ce anume sa incepi cu pregatirea in sine a apei de curatat, lavete, carpe de sters si alte minuni din aceeasi categorie. Totul e mult mai simplu cu un astfel de aparat, deoarece toate aceste ganduri pot fi da-te la o parte, deoarece Star-Light AGC-1312W este suficient pentru o curatare eficienta. 

Aspirator de geam Star-Light AGC-1312W, Aspirare umeda, 3.6V, Autonomie 25 min, Alb/Albastru

Star-Light AGC-1312W este un aparat compact, usor de utilizat ce permite accesul in zone cat se poate de restranse ca spatiu. Pentru punerea in functiune nu e nevoie sa il alimentezi, principiul de functionare propriu bazandu-se pe un acumulator intern care odata incarcat la capacitate maxima, ii ofera o autonomie de pana la 25 de minute. Se putea mult mai bine de atat, dar tinand cont de corpul sau destul de mic, era cam dificil introducerea unui acumulator de capacitate mai mare, lucru care s-ar fi adaugat in plus la greutate iar dimensiunile ar fi fost mult mai mari. Desigur pentru o utilizare casnica este suficient, deoarece in 25 de minute daca esti rapid poti curata intreaga casa. Are o greutate de 670 grame, fiind usor de manevrat la inaltime atunci cand te ocupi de curatarea geamurilor. L-am mai folosit si la curatarea faiantei, in baie, acolo unde dupa o saptamana de aer inchis si umezeala, gresia parca nu mai lucea a curatenie. 

   Cum functioneaza? Modul de lucru al aparatului este simplu, Star-Light AGC-1312W este dotat cu un buton pe maner, accesibil ce comuta din modul oprit in pornit si invers. Apa care este imprastiata pe geam este aspirata la interior si inmagazinata in compartimentul special de capacitate 0.12 litri. Acesta fiind de capacitate mica, trebuie golit dupa fiecare utilizare. Fluxul de aer trage la interior murdaria lansand totul curat un urma sa. As fi dorit poate o pipa de colectare in diametru mai mare, pentru a acoperi o suprafata si mai mare, dar chiar si asa ofera o eficienta buna, fara a fi nevoie sa insisti de mai multe ori in acelasi loc. Star-Light AGC-1312W poate fi o solutie excelenta si in cazul in care doresti sa cureti geamul de la masina proprie, dar aici ramane sa descoperiti voi, deoarece inca nu l-am testat in acest sens. In concluzie, consider ca acest aspirator de geam de la Star-Light AGC-1312W si-a indeplinit scopul, oferind o solutie ieftina de buget si excelenta in privinta atribuirilor diverse in curatarea suprafetelor de acest gen. Am studiat si parerile celorlalti cumparatori, iar in materie de 80/100 %, parerile au fost pozitive, aparatul fiind recomandat de cei care l-au incercat pana acum. Prin urmare, ti-l recomand si tie, pentru usurinta in care iti desfasori activitate si de ce nu pretul bun de achizitie. Setul comandat include un incarcator, un recipient cu pulverizator pentru detergent, o laveta din microfibra si o lamela mica/mare.

Recomandare:

 Aspirator de geam Star-Light AGC-1312W este cu siguranta o alegere potrivita, pentru curatarea diferitelor suprafete, in mod eficient: Verifica oferta pret

  Acesta beneficiaza de o reducere considerabila zilele acestea, in campania de curatare „Casa ta”: Verifica pret actualizat

 

Aspirator de geam Star-Light AGC-1312W, Aspirare umeda, 3.6V, Autonomie 25 min, Alb/Albastru

 

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Aspirator de geam Star-Light AGC-1312W
Author Rating
51star1star1star1star1star

Lasă un comentariu