Pachet chiuveta granit + Baterie bucatarie Pyramis Bello Round Negru review

      Chiuvetele de bucatarie marca Pyramis sunt foarte apreciate de consumatori pentru ca au o calitate buna, un design elegant si preturi bune rap`ortat la calitatea lor. Un model aparte al acestei firme de renume este si chiuveta prezentata care impreuna cu bateria de bucatarie marca Pyramis Bello Round formeaza un tot unitar.

     Chiuveta cu finisaj mat, are un aspect solid, natural, imbinandu-se, perfect  cu un blat din granit sau din lemn, intr-o bucatarie cu aspect rustic. Acest model de chiuveta de culoare negru, facut din compozit, devine din ce în ce mai cautate de cei care aleg o varianta mai sofisticata pentru chiuveta de bucatarie. Materialul compozit din care este facuta chiuveta pyragranite, nou aparut pe piata si la mare cautare, folosește un amestec din granule de cuart natural (silicat), de aproximativ 1mm in diametru, in proportie de 80%, cel mai dur si rezistent component al granitului si un adaos de doar 20% rasini si aditivi care ajuta la aderarea granulelor de cuart si confera suprafetei produsului finit un aspect deosebit din punct de vedere coloristic. Acest material nou cu grosimea de 8 – 10 mm, poate ingloba o mare varietate de culorii si forme, care se pot asorta cu gusturile si nevoile noastre de design; Corpul chiuvetei este foarte rezistent la atacurile chimice ale preparatelor folosite în bucătărie; Acest model iși mențin mult timp aspectul inițial; acest model este foarte rezistent la impactul cu un obiect de 1 kg scapat de la o inaltime de 70 cm, ciobiri si zgarieturi cauzate de tacamuri, cutite sau vase scapate in chiuveta; Este foarte rezistent la schimbari bruste de temperatura si la temperaturi ridicate (pana la 280°C), astfel ca se pot pune fara probleme oale sau tigai luate direct de pe aragaz; Suprafata chiuvetei nu este afectata de depunerile de calcar, ce pot fi o adevarata bataie de cap in special in zonele cu apa dura; Rezistenta la pete de cafea, vin rosu, ulei, suc de lamaie. Sparta cu varianta de montaj reversibila este prevazuta si cu un strat antibacterian de protectie, Sanitized ce reduce inmultirea bacteriilor cu pana la 99 % si sporeste siguranta in privinta aspectului legat de igiena.

     Acest material nou detine si certificat de calitate neutru de la LGA Nüremberg. Acest model de chiuveta rotunda fara picurator in greutate de 10 Kg, are dimensiunile de 490 x 490 mm si cuva cu dimensiunile de 380 x 380 mm cu adancimea de 170 mm.

 

      Acest model functioneaza cu sistemul de prea plin in cuva, ce este un mecanism de siguranta in bucataria noastra. Blatul de bucatarie are gol de montaj chiuveta cu urmatoarele dimensiuni de 470 x 470 mm si latimea blatului sa nu fie mai mica de 600 mm.

Pachet chiuveta granit + Baterie bucatarie Pyramis Bello Round, 1 cuva, 490mm, adancime 170mm, montare pe blat, Negru

      Analizand caracteristicile cu care este prevazuta aceaste oferta, dar si faptul ca poate veni ca si parte componenta a unui pachet cu bateria Pyramis Bello Round, oferta este atractiva. Bateria Pyramis tip gat de lebada este dotata cu aerator si limitare de debit. Bateria cu inaltimea de curgere de 200 mm cu inaltimea totala 280 mm si pipa avand lungimea de 195 mm inclusa in pachet, dispune de un design elegant, ce se potriveste atat in bucatariile traditionale, precum si in cele moderne.     

Pachet chiuveta granit + Baterie bucatarie Pyramis Bello Round, 1 cuva, 490mm, adancime 170mm, montare pe blat, Negru

    Pipa de la acest model este pivotanta la 360 °. Materialul bateriei este metalic din alama si placat cu compozit de culoare negru. Acest model implica si un procedeu suplimentar de cromare. Cartusul ceramic al bateriei de 35 mm si manerul metalic asigura o functionarea fiabila si de lunga durata. Robinetul bateriei este de tip monocomanda. Racordurile flexibile asigura o instalare simpla si rapida. Accesoriile chiuvetei Pyramis sunt urmatoare: Ventil 3 ½ inch cu prea plin in cuva, ce este un mecanism de siguranta in bucataria noastra; Mastic cu cleme de fixare pentru chiuveta si sifon cu valva pop-up pentru cuva care actioneaza automat ventilul. Acesta este foarte practic cand se doreste inchiderea sau deschiderea ventilului fara a necesita udarea mainilor (ventilul este actionat automat de la butonul montat pe chiuveta in fata, fara a mai fi nevoie sa introducem mana in cuva). Gaura pentru montaj in chiuveta a acestui model de baterie, are un diametru de 35 mm.   

 Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o chiuveta si o baterie performanta care sa faca fata nevoilor si cerintelor noastre la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesc garantie 5 ani numai persoanele fizice daca o comanda de aici

  Pachet chiuveta granit + Baterie bucatarie Pyramis Bello Round, 1 cuva, 490mm, adancime 170mm, montare pe blat, Negru

Lasă un comentariu