√ Masa de calcat Kring Pro Confort, Recomand, calitativa!

   Niciodata nu a fost placut sa calci rufele, dar acum poti sa imbunatatesti acest proces anevoios alegand o masa de calcat profesionista, reglabila, asa cum este si Kring Pro Confort. o pozitie confortabila la nivel iti ofera un triaj mai rapid al hainelor si un mod de calcat mult mai eficient. Astfel daca nu ai facut-o pana acum iti recomand si tie sa testezi masa de calcat Kring Pro Confort. Dealtfel in cazul in care nu raspunde nevoilor tale, o poti returna in cele 30 de zile de la cumparare. 

Masa de calcat Kring Pro Confort, cu priza electrica si antena, 38 x 120 cm, Alb/Verde
    Masa de calcat Kring este dotata cu un cadru stabil si robust, de dimensiuni mari, si capace anti-alunecare, cu inaltime reglabila pana la 92 cm. Masa este destinata utilizarii intensive, are blat din plasa metalica perforat special pentru trecerea aburilor si suport pentru fierul de calcat prevazut cu protective anti-alunecare. Husa de bumbac detasabila imbinata cu stratul de pasla de grosime 10 mm ofera confort maxim in timpul calcatului si mentine caldura sub materialul pe care il calcati. Priza si cablul de alimentare cu care este accesorizata masa va scapa de nevoia de a utiliza un prelungitor daca firul fierului tau este prea scurt. 

Masa de calcat Kring Pro Confort are urmatoarele caracteristici:

– Picioarele plate, in forma de T, ce ofera stabilitate si siguranta pe orice suprafata;
– Suprafata mare de lucru;
– Masa se poate regla la diferite inaltimi pentru un grad ridicat de confort;
– Priza incorporata;
– Antena – pentru firul electric al fierului de calcat;
– Suport oval anti-alunecare pentru fierul de calcat (prevazut cu portiuni din silicon);
– Dimensiune suprafata calcat : 38 x 120 cm;
–  Diametru teava picioare : 20 x 35 x 38 mm;
– Accesorii: priza electrica, cablu de 1,95 m cu VDE Plug;
– Finisaj: structura vopsita electrostatic H;
– Husa: contine un strat de spuma de 10 mm.

Masa de calcat Kring Pro Confort, cu priza electrica si antena, 38 x 120 cm, Alb/Verde

In concluzie , nu are rostul sa te mai obosesti sa calci in pozitii neadecvate deoarece efortul va fi unul consistent. Kring Pro Confort este o alegere potrivita de buget, cu performante remarcabile pentru un calcat simplu si eficient. O recomand tuturor, aceasta fiind si un element de decor care se va integra foarte bine in casa alaturi de celelalte elemente de mobilier. Este foarte usoara, practica si ocupa putin spatiu in camera.

Recomandare: 

        Kring Pro Confort este o achizitie reusita per total, care ma va ajuta de acum incolo la calcatul rufelor, pretul fiind un avantaj de luat in considerare: Verifica oferta pret

        Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus

Masa de calcat Kring Pro Confort, cu priza electrica si antena, 38 x 120 cm, Alb/Verde

Lasă un comentariu