Dozator apa de podea Zass ZWD 02 CR pret si specificatii tehnice

   Conform regulilor in vigoare de mentinere a unui climat optim pentru  angajati la locul de munca este necesar sa se asigure un dozator de apa potabila in birourile de lucru. Zass ZWD 02 CR este alegerea perfecta daca doresti sa achizitionezi un aparat de dozare apa proaspata rece/calda, care sa deserveasca unei unitati de birouri de unde angajatii pot servi apa livrata rapid prin simpla apasare a butoanelor de comanda. Avand in vedere ca sezonul calduros e la inceput, iar temperaturile vor creste continuu pana la limita de canicula, consumul de apa va fi unul important in asigurarea unui climat optim in vederea eficientizarii procesului de lucru a personalului. Combinand functia de dozare de apa cu cea de filtrare, aparatul iti va furniza cea mai buna apa potabila, curatata de impuritati, la pretul apei de la reteaua orasului.

Dozator apa de podea Zass ZWD 02 CR cu compresor si minifrigider

Mod de utilizare, dozator Zass ZWD 02 CR

  Cand ai nevoie de apa potabila rece sau calda, este usor si accesibil sa apelezi la un dozator de apa, apa fiind livrata asa cum iti doresti in paharul de plastic. Zass ZWD 02 CR este un dozator ce se instaleaza vertical, pe podea, care foloseste sticle preambalate din plastic de 10 litri, 19 litri sau 20 litri. Apa fierbinte sau rece este prelucrata la temperatura dorita de un compresor intern ce mentine un nivel termic ideal cuprins intre 6 si 8°C, pentru un debit de 2,5L pe ora si de peste 90°C, pentru un debit de 5 litri pe ora. Pentru o functionare corecte mediul de instalare trebuie sa prezinte o temperatura ambientala recomandata intre 10 si 38°C cu o umiditate ambient: <90%. Toate indiciile modului de utilizare sunt specificate de figura de mai jos, ce cuprinde LED-uri de semnalizare pentru mod functionare, sistem de intrerupere in caz de siguranta si recipient de colectare apa in exces (detasabil).ATENTIE: Dozator apa de podea Zass ZWD 02 CR nu se conecteaza la priza pana ce nu s-a stabilit racordul cu sursa de apa, fie prin tub, la retea, fie pe baza rezervoarelor cu apa. Recipientele respective se ataseaza astfel: se indeparteaza protectia igienica pe care o au inserata pe capac; se pune rezervorul direct pe dozator; se testeaza robinetul pentru apa, permitand aerului sa fie eliminat. De asemenea, atunci cand aparatul nu va fi utilizat pentru perioade mai lungi, se deconecteaza de la reteaua electrica si se goleste de apa. La urmatoarea intrebuintare, rezervorul trebuie prealabil trecut printr-un proces de curatare interna. 

  Pe langa functia de furnizare apa, dozatorul apa de podea Zass ZWD 02 CR este echipat si cu o unitate de racire de tip minifrigider unde poti depozita pachetul de la munca sau bauturile racoritoare la rece. Dozatorul Zass ZWD 02 CR este spatios, dar comparabil cu alte aparate are o forma compacta caracterizata de urmatoarele dimensiuni: 29 cm lungime, 30 cm lungime, 93 cm inaltime, avand o greutate de 15 Kg. Este complet de culoare alb, materialul de constructie fiind un plastic rigid, rezistent la socuri mecanice. Din punct de vedere al eficientei, dozatorul Zass ZWD 02 CR este capabil sa furnizeze o cantitate de apa rece de pana la 2.5 litri, prelucrata intr-o ora si de 5 litri de apa calda, prelucrata la fel, intr-o ora. Aparatul dispune de o siguranță pentru copii la robinetul de apă fierbinte. Pentru a turna apă
caldă folosiți ambele mâini. Cu o mână țineți apăsată siguranța și folosind paharul din cealaltă mână apăsați clapeta. Apa este atat de fierbinte incat poti prepara un ceai rapid din plante sau pregati un ness cu cafea solubila. Timpul de preparare este minim, nefiind necesar asteptarea unui timp indelungat pana se incalzesta apa, aceasta fiind livrata instant. Pentru reglarea temperaturii apei, atat pentru formatul cald sau rece, dozatorul este dotat cu un termostat automat, ce ofera precizie la mentinerea unei temperaturi constante pe perioada functionarii.

    Aparatul este prevăzut cu o siguranță termică. În cazul în care dozatorul se
supraîncălzește sau este pornit fără apă, acesta se oprește. În acest caz poziționați întrerupătoarele pe poziția OFF (oprit) și așteptați minim 20 de minute până la repornirea dozatorului. Deoarece nu necesita alimentare la reteaua electrica, el poate fi amplasat oriunde ; apa este livrata la temperatura camerei, aceasta reprezentand varianta cea mai sanatoasa. Unitatea de tip minifrigider foloseste agent termic R134a /45g ce ofera o racire rapida si consistenta la interior. Dozatorul Zass ZWD 02 CR este minunat la birou, acesta gasindu-si numeroase intrebuintari pentru a ne usura viata.

    Consumul energetic este unul mediu pentru acest tip de aparat : 550 W pentru incalzire si 100 W la racire. Nivelul de zgomot mai mic de 36 dB permite instalarea dozatorului in orice spatiu, caci practic nu il vei auzi. Acesta poate fi inclus cu usurinta in decorul oricarei incaperi, fara a ocupa mult spatiu.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un dozator apa performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Dozator apa de podea Zass ZWD 02 CR cu compresor si minifrigider

Lasă un comentariu