Hidrofor 24L Steinhaus PRO-BOO24 – REVIEW (2019)

Alegerea unui hidrofor este mai mult decat o necesitate in cazul in care gospodaria proprie beneficiaza de o gradina adiacenta unde sunt plantate diverse culturi sau pomi fructiferi. Nu exista vara fara perioada de seceta, uneori ariditatea depasind limitele normale masurate. Pentru a preveni astfel de evenimente neplacute recomand achizitia unui hidrofor profesionist. Hidroforul 24L Steinhaus PRO-BOO24 este solutia ideala, un aparat mecanic cu ajutorul căruia se poate ridica apa din conducte, pana la inaltimea optima, prin expansiunea aerului dintr-un rezervor plin cu apa. Acesta este echipat cu pompa din fonta si vas de expansiune de 24 litri, membrana EPDM, comutator de presiune, manometru pentru verificarea presiunii si furtun flexibil antivibrant. Hidroforul 24L Steinhaus PRO-BOO24 poate fi utilizat la aprovizionarea cu presiune constanta a apei din fantani si cisterne, pentru apa menajera, lavoare, toalete, masini de spalat si la udatul gradinilor. Ca dimensiuni, hidroforul de 24L Steinhaus PRO-BOO24 masoara 46.5 cm lungime, 28 cm latime, 57 cm inaltime si cantareste 14.2 Kg. Lungimea cablului de alimentare la retea masoara 100 cm.

Hidrofor 24L Steinhaus PRO-BOO24, 800W, 3200 l/h, 3.8 bar, pompa fonta

    O alta utilitate in care un hidrofor asemenea lui Steinhaus PRO-BOO24 si-ar gasi utilitatea face referire la utilizarea sa intr-o retea de distributie casnica. Cu totii suntem nemultumiti atunci cand constatam faptul ca presiunea apei este foarte scazuta. Hidroforul Steinhaus PRO-BOO24 rezolva cu succes si aceste probleme, fiind o alternativa in ceee ce priveste optimizarea alimentarii cu apa. Datorita aerului comprimat, apa este impinsa din rezervor pana la inaltimea necesara. Modelul de fata de capacitate 24 litri ofera numeroase aplicatii practice pe care le poti executa in locuinta proprie. Cea mai utilizata si frecventa dimensiune este varianta cu volum de 24l, dar in ultima vreme am sesizat o tendinta de schimbare cu vase de 50 l. Pentru uz casnic, recomandarile suna cam asa : 1-2 persoane, uz normal, 24l, pentru 3-4 persoane uz normal + aspersoare recomand modelul de 50 litri.

    Comunicare dintre pompa si vasul de expansiune are loc cu ajutorul unui racord de dimensiune 50 cm, securizat la exterior cu material metalic ce il protejeaza impotriva ruginei si deteriorare. La 2-3 ani este totusi recomandat schimbarea acestuia deoarece calitatea de interschimb poate scadea, prin blocarea caii de acces cu depuneri calcar. Pentru a usura procesul de pornire a pompei stationare la interior se introduce o presiune in limita maxima de 3.8 bar. Tot procesul descris de mediul intern este masurat din punct de vedere al presiunii cu ajutorul unui manometru mecanic de tip ceas. Presostatul are rolul de a porni si opri pompa in functie de presiunea apei din circuit. Presostatele sunt presetate din fabrica cu intervalul 1.5-3.8 bari (presiune minima-presiune maxima). 

     Acesta are o putere totala de 800 W cu un debit maxim de 3200 litri in decursul unei ore. Adancimea maxima de la care poate trage apa este de 8 metri iar inaltimea maxima la care poate livra apa este de 38 de metri. Presiunea maxima suportata este de 3.8 bari iar in caz de suprasolicitare si incalzire acesta este dotat cu o protectie termica autoresetabila. Steinhaus PRO-BOO24 este o solutie practica ce ofera o utilizare variata pentru diverse aplicatii casnice, un produs fiabil ce il recomand tuturor care doresc sa rezolve problema apei de la sursa.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant, disponibil la un pret foarte bun, transportul fiind gratuit pana la tine acasa: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount semnificativ: Verifica pret la reducere

 

Hidrofor 24L Steinhaus PRO-BOO24, 800W, 3200 l/h, 3.8 bar, pompa fonta

Un comentariu la „Hidrofor 24L Steinhaus PRO-BOO24 – REVIEW (2019)<span class='yasr-stars-title-average'><div class='yasr-stars-title yasr-rater-stars' id='yasr-overall-rating-rater-bae617d87dc63' data-rating='4.8' data-rater-starsize='16'> </div></span>”

Comentariile sunt închise.