Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV46KX01E – REVIEW (2019)

Pregatirea mesei impune timp estimat chiar si la cateva ore, iar in functie de cate persoane participa, aceasta durata se poate extinde deoarece dupa trebuie sa speli si vasele. Noroc cu masinile de spalat vase, care acum vin in ajutorul tau. Bosch SMV46KX01E este o masina de spalat vase de tip incorporabila, ideala pentru astfel de operatiuni, un aparat de generatie 2019 ce detine numeroase tehnologii de ultim moment. Spatiul in casa ta este intotdeauna foarte important, iar astfel daca alegi sa faci achizitia masinii de spalat vase Bosch SMV46KX01E, poti profita si de avantajul de incorporabil. Aceasta se poate monta sub blatul mobilei de bucatarie, respectand urmatoarele valori de dimensiune: 81.5 cm (inaltime), 60 cm (latime) si 55 cm adancime. 

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46KX01E, 13 seturi, 6 programe, Clasa A++, 60 cm

Este potrivita pentru orice familie obisnuita, are o capacitate de 13 seturi de vase si 6 programe diferite pentru care pot fi aplicate 6 nivele de temperatura. Panoul de comanda central este unul digital si nu necesita abilitati tehnice avansate pentru a invata functionarea acestuia, actionarea fiind din butoane, simplu si intuitiv. Acesta este usor mascat de marginea de sus atunci cand usa e inchisa, fapt care il protejeaza la lovire sau actionarea in mod involuntar a functiilor de programare. Desigur exista si optiunea Child Lock, ce blocheaza accesul la butoane ca masura de siguranta pentru ca cei mici atunci cand se joaca in jurul ei. Procedeul urmat este simplu, prima data se introduc vasele la interior in compartimentele dedicate, se alege programul, durata si temperatura apei de lucru si gata.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46KX01E, 13 seturi, 6 programe, Clasa A++, 60 cm     Consumul energetic anual este de aproximativ 262 kWh iar cel in timpul unei sigure sesiuni de spalat ajunge la valoarea de 0.92 kW. Apa consumata in decursul unui an ajunge la 2100 de litri. Vorbim de un model economic clasat conform calculelor specialistilor incadrat in clasa de eficienta energetica A++.  Interiorul este organizat în 3 coșuri spațioase din sârmă cu rafturi pliabile, dintre care unul este ajustabil pe inaltime, astfel încât să te poți adapta la fiecare situație și să poți spăla toate vasele de care ai nevoie.  Acest model este dotat si cu un cos Vario care poate fi asezat usor in cosul inferior si asigura un spatiu suplimentar pentru tacamuri. Datorită motorului cu presiune variabilă Eco Silence Drive şi datorită Sensor System, senzor de incarcare, performanţele de spălare sunt automatizate pentru economisirea apei şi a energiei. Acest model dotat cu Load Sensor, recunoaste nivelul de apa si viteza de rotatie. Pentru incarcaturi mai mari ale masini, este necesara o cantitate de apa mai mare pentru inmuierea vaselor iar nivelul de apa scade. In acest caz, se adauga mai multa apa. Pentru incarcaturi mai mici, este necesara o cantitate mai mica de apa pentru clatire. Senzorul de incarcare asigura utilizarea optima a apei, chiar si pentru incarcaturi la jumatate, sau incarcaturi partiale, economisind apa si energie. Pentru că aparatul urmează a fi folosit cel mai probabil zilnic, producătorul l-a dotat cu tehnologii și programe nu doar eficiente, ci și economice. Deoarece apa dedurizata cauzeaza coroziunea sticlei, acest model regleaza in mod constant gradul de duritate al apei. In acest fel ne asiguram ca paharele de valoare si portelanurile delicate sunt intotdeauna spalate cu deosebita grija.

       Programele disponibile se ridica la nivelul asteptarilor, aceasta avand la dispozitie numeroase optiuni pentru a eficientiza procesul de lucru la maxim: program Bio/Eco – compatibil cu o functionare ecologica care sa implice un nivel redus de energie consumata si de apa, program prespalare – perfect pentru vasele usor murdare, program intensiv – recomandat in cazul vaselor foarte murdare si program 65 de grade – are o durata medie de spalare a vaselor de o ora. Rafturile de la interior pentru depozitarea vaselor sunt astfel optimizate pentru a primi pe langa clasicile farfurii si alte elemente de vesela de dimensiuni mai mari cum ar fi: platouri, tigai, pahare si tacamuri. Noul program Glass 40° curata delicat paharele precum cele din cristal de calitate superioara, asigurand uscarea optima si obtinerea unui aspect stralucitor. Acest lucru este posibil datorita temperaturilor reduse, ajustarii temperaturii agentului de clatire si a prelungirii perioadei de uscare.

      HygienePlus este o optiune noua ce poate fi activata in cadrul multor programe si garanteaza igiena maxima datorita curatarii antibacteriene. Acest efect este realizat de un nivel mai ridicat de temperatura, de pana la 70°C in timpul clatirii. 

      Greutatea incarcaturii este detectata de un senzor de viteza de rotatie care recunoaste nivelul apei. Pentru incarcaturi mai mari, este necesara mai multa apa pentru inmuierea vaselor iar nivelul de apa scade. In acest caz, se adauga mai multa apa. Pentru incarcaturi mai mici, este necesara mai putina apa pentru clatire. Senzorul de incarcare asigura utilizarea optima a apei, chiar si pentru jumatati de incarcatura, sau incarcaturi partiale, economisind apa si electricitatea. Deasemenea poti spala in acelasi timp vase pentru care sa le atribui programe diferite pe fiecare nivel in parte. Pentru zona de sus vei alege programul intensiv pentru vase cu murdarie accentuata, raftul de mijloc programul rapid pentru vase usor murdare iar pentru partea de jos programul pahare fragile. Masina este dotata si cu un filtru cu tehnologia de autocuratare. În privinta functiilor speciale, pune la dispozitie, elementul de incalzire ascuns, programarea intarziata, cele 5 nivele de temperatura, Sensor System, indicatorul pentru pentru realimentare cu sare, (acest articol fiind folosit la dedurizarea) apei.  Cu functia de intarziere, poti pre-selecta programul la ora de pornire dorita. Aceasta iti permite sa gestionezi aparatul in mod confortabil, la orice ora in timpul zilei, in timpul orelor de lucru sau in timpul noptii. Dupa pornirea programului, displayul indica exact timpul ramas.

       Sistemul Aquastop alcatuit dintr-un furtun special cu pereti dubli de alimentare cu apa, cuprinde o supapa de siguranta precum si o tava cu comutator plutitor pentru o protectie 100% impotriva inundatiilor. Greutatea incarcaturii este detectata de un senzor de viteza de rotatie care recunoaste nivelul apei. Pentru incarcaturi mai mari, este necesara mai multa apa pentru inmuierea vaselor iar nivelul de apa scade. In acest caz, se adauga mai multa apa. Pentru incarcaturi mai mici, este necesara mai putina apa pentru clatire. Senzorul de incarcare asigura utilizarea optima a apei, chiar si pentru jumatati de incarcatura, sau incarcaturi partiale, economisind apa si electricitatea.

        Sistemul senzorial este bine pus la punct astfel: beneficiaza de tehnologie Active Water: usuca vasele de la interior pentru ca acestea sa nu fie umede si sa fie pregatite pentru a fi asezate la locul lor in rafturi, Detergent Automation – creste nivelul de eficienta al detergentului automat, beneficiaza de DosageAssist – asistenta la dozare detergent si are si un sistem de protectie a paharelor sau obiectelor din portelan.  Evolutia programului in lucru poate fi urmarita in functie de activitatea becului Infolight ce lumineaza ca un spot luminos de culoare rosie podeaua. Lumina rosie proiectata pe pardoseala prezinta informatii actualizate cu privire la masina ta de spalat vase: daca mai functioneaza sau a terminat deja, atunci cand se stinge. 

        Cei de la Bosh sunt adevarati experti atunci cand vine vorba de electrocasnice, reusind sa asigure un nivel al performantei ridicat chiar si in cazul produselor mai ieftine, diferenta de calitate nefiind una majora. Bosch SMV46KX01E este o masina de spalat vase foarte silentioasa, intreg procesul de spalate al vaselor trecand aproape cu vederea.

Recomandare:

      Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46KX01E, 13 seturi, 6 programe, Clasa A++, 60 cm

 

 

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV46KX01E
Author Rating
51star1star1star1star1star

Lasă un comentariu