Vitrina frigorifica Star-Light VFM-211L – REVIEW & Pareri

    Star-Light VFM-211L este alegerea perfecta daca iti doresti o vitrina frigorifica performanta, cu o capacitate mare de stocare, perfecta pentru a pastra in cele mai bune conditii sticlele de vin dar si alte alimente la indemana. Este una dintre cele mai ieftine dispozitive electrocasnice de acest tip lucru vizibil si prin designul destul de rudimentar al acesteia in care culoarea alba mata face ca aceasta sa se potriveasca perfect in orice colt al casei tale. Vitrina are o capacitate de 211 litri ceea ce inseamna ca vei putea depozita la interior pana la 160 de sticle. Spatiul de la interior este organizat pe 5 nivele de rafturi, avand o constructie din sticla rezistenta. Exteriorul vitrinei este realizat din inox rezistent, iar usa din sticla. Mentine eficient o temperatura constanta in interiorul sau, iar modul sau de functionare este destul de silentios.

      Panoul de comanda este unul mecanic, si include mai multe trepte de reglaj pentru a seta temperatura potrivita la interior. Utilizatorul are o vizibilitate buna la interior, datorita usii cu deschidere spre dreapta, prevazuta cu sticla la montaj. Instalarea vitrinei  trebuie sa tina cont de urmatoarele dimensiuni: 174.7 cm inaltime, 52 cm latime si 61 cm adancime. Piciorusele ajustabile o vor sustine la inaltime, departe de umezeala si praf. Garnitura usilor contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor si a mucegaiului. Astfel pastrezi mancarea in conditii de maxima igiena iar sanatatea familiei in perfecta siguranta.

      Performanta la racire incadreaza aceasta combina in clasa de eficienta A, consumul zilnic de energie inregistrat fiind de 1,44 kWh si de 265 kWh in timpul unui an. Este o combina destul de economica dat fiind volumul mare pe care trebuie sa il raceasca. Pe timp de noapte, odata cu deschidrea usilor, se porneste in mod automat sistemul de iluminare pentru a facilita manevrarea cu usurinta a alimentelor/bauturilor de la interior.

       Sistemul de dezghetare automat va facilita deghetarea in timpul functionarii, astfel ca nu va mai trebui sa o opresti de tot ca la celelalte modele. Interiorul este prevazut cu un sistem de ventilatie modern ce faciliteaza uniformizarea temperaturii pentru tot volumul sau. Este silentoasa si pe timp de noapte avand un nivel al zgomotului estimat in jurul valorii de 42 dB.

Recomandare:

        Noi am gasit cel mai ieftin magazin, unde beneficiezi de garantie standard  2 ani: Vezi cel mai bun pret 

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi pret actualizat 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 5 votes
Brand Name
Star-Light
Product Name
Vitrina frigorifica Star-Light VFM-211L

Lasă un comentariu