Casti Bluetooth Sport A+ Energy – review & pareri

     Daca esti o persoana care pune pret pe miscare poti contribui la motivatia personala si mai mult asultand muzica antrenanta in timp ce practici sportul preferat, folosind perechea de casti Sport A+ Energy cu conectare bluetooth. Castile Bluetooth Sport A+ Energy sunt deja faimoase in randul utilizatorilor sportivi, acest model raspunde cerintelor de design, si foloseste tehnologia bluetooth pentru conectare la device-ul mobil. Se simt foarte bine, nu sunt deloc incomode chiar si dupa o utilizare de lunga durata. Imi plac ca ergonomie deoarece nu te incurca in miscare, iar cel mai important calitatea sunetului este una exemplara. Fiind o persoană căreia îi place să facă destul de multă mișcare, m-am bucurat când am aflat că aceste căști or să mă motiveze în activitățile mele sportive, mai ales că sunt Bluetooth și nu mai ai grija cablului.

     Pe casca dreaptă găsim și butonul de On/Off, capacul unde se ascunde portul MicroUSB pentru încărcare și cele 2 LED-uri, unul ce indică nivelul bateriei prin diferite culori și altul ce indică disponibilitatea Bluetooth. Bateriile A+ Energy au o capacitate de 100mAh, ce va permite 3-4 ore de redare continua a muzicii sau 4-5 ore de convorbire. Timpul de standby este de 120 de ore. Castile wireless se reincarca rapid (1-2 ore).

Casti Bluetooth Sport A+ Energy

    Sport A+ Energy sunt primele căști in-ear de la A+ pe care le-am testat. După cum vă puteți da seama și din nume, căștile sunt dedicate în primul rând celor care practică diverse sporturi și au nevoie de un „asistent audio” care să-i motiveze, dar sunt perfecte și pentru cei care vor doar o pereche de căști in-ear fără fir. Au un mare avantaj ca sunt mici si foarte usor de luat pretutindeni. Autonomia de 5 ore este arhisuficienta pentru a tine un antrenament complet la intensitate maxima, pentru muzica si apeluri. Per total castile arata chiar bine, firul de conectare care se muleaza pe gat este prevazut cu butoane de comanda volum +/- si raspuns sau inchidere apel telefonic. A+ Energy ofera o experienta audio extraordinara, de inalta fidelitate. Dispune de tehnologia Bass X care permite furnizarea unui bas bogat imbogatit. In plus, A+ Energy, prin designul sau dinamic ofera o izolare fonica superioara. Personalizarea adaptorului pentru izolarea intreguIui zgomot din exterior va va oferi o experienta sonora imbunatatita si o fixare generala sigura. Într-o oră de alergat nu a trebuit să le reașez nici măcar o singură dată, ba chiar am uitat de ele la cât sunt de ușoare. Au doar 12 de grame, dacă vă vine să credeți.

Caracteristici:
  • Resiztente la transtiparie (IPX5);
  • Design sportiv;
  • Foarte conformabile, perfecte pentru activitati sportive;
  • Incarcare: MicroUSB.

     Pentru conectare acestea trebuiesc imperecheate cu dispozitivul mobil, aria de actiune semnal ajungand pana la 7-8 metri distanta. Castile bluetooth A+ Energy dispun de asemenea, de un microfon incorporat pentru apeluri hands-free. Include un cablu micro USB pentru incarcare, precum si 3 perechi de membrane de cauciuc (S, M, L) L) pentru a va asigura o potrivire confortabila si sigura. Le-am testat si la volum maxim, sunetul comportanduse la fel de curat si calitativ. Se aud tare dar la fel de clar. Conexiuea bluetooth mi se pare cel mai important atuu al acestui model, fiind recomandat astfel sportului de la nivel incepator catre avansat. Am sesizat o oarecare distorsiune atunci cand bateria era aproape descarcata, dar nefiind deranjant, mi-am continuat antrenamentul pana la capat. Atunci cand bateria este gata sa se descarce, primesti un sunet discret specific care te va anunta de acest aspect. Pentru o incarcare completa e nevoie sa le lasi aproape 2 ore. Sport A+ Energy sunt castile preferate atunci cand ies la alergat sau in sesiunile de miscare de la sala, fiind o adevarata placere sa le port, mai ales ca imi dau energia necesara sa imping limitele si mai mult.

Recomandare:

  Daca te-am convins ca acestea sunt o alegere potrivita pentru tine, poti vedea oferta de pret actualizata aici

       Zilele acestea beneficiaza de oferta de sezon, avand un discount semnificativ, oferta valabila pentru stoc limitat: Verifica pret actualizat

Casti Bluetooth Sport A+ Energy

 

Lasă un comentariu