Set Bucatarie Kring ROMA pret si specificatii de design

    Daca doresti un ambient original si util pentru bucataria ta, e cazul sa alegi cu atentie piesele de mobiler. Un set de bucatarie format din mobila practica poate eficientiza mult mai bine incarcarea spatiului, sa ofere spatii pentru incorporabile, pentru vesela si tot ceea ce iti este mai util la bucatarie. In acest caz iti recomand sa iti indrepti atentia catre setul de bucatarie Kring ROMA este dotata cu multiple spatii de depozitare, toate inchise cu usi din lemn pentru a mentine un aspect curat si ordonat. Fiind confectionata din PAL, un material tratat chimic, este rezistenta la umezeala si are un pret accessibil. Combinatia cromatica contrastanta, sonoma deschis faciliteaza integrarea acestui mobilier in orice tip de decor.

     Setul are lungimea de 120 cm (180 cm daca adaugi si un aragaz de 60 cm) si cuprinde mai multe spatii de depozitare astfel: patru spatii de depozitare superioare, 3 in zona inferioara, toate respectand aceeasi cromatica contrastanta, sonoma deschis. Corpurile inferioare (exceptie fac corpurile pentru aragaz si chiuveta, care nu au blat) au blat dintr-o bucata, nedecupat, de grosime 28 mm, realizat din 2 placi de PAL dublat, de culoare maro ce imita lemnul, cantuit cu cant ABS de 2 mm. Spatierea este una foarte buna, iar daca privesti multitudinea de rafturi si zone de depozitare, vei gasi cu siguranta un loc potrivit pentru oricare instrument de gatit din bucataria ta.

       Usile din zona de jos a blatului de bucatarie sunt echipate cu manere metalice prinse in suruburi astfel incat sa reziste presiunii unei utilizari de lunga durata. Blatul care se desfasoara deasupra sertarelor, este unul foarte gros si tratat cu lac special care ii confera un luciu si rezistenta sporita la zgarieturi. Aici e si zona care va fi supusa de cele mai multe ori uzului, asa ca acest tratament al lemnului va limita din efectul utilizarii. Zonele de depozitare din imediata apropiere a aragazului  iti vor asigura confort si functionalitate, astfel incat bucataria ta sa fie o incapere in care ai totul la indemana si sa te simti ca acasa. 

    Mobilierul ideal pentru o bucatarie mica este cel compact si multifunctional, cu spatii inteligente de depozitare, care nu ocupa foarte mult spatiu. De aceea, este recomandat sa eviti mobila masiva si grea si sa te orientezi spre astfel de piese de mobilier de bucatarie, usoare, dar de calitate superioara, care vor oferi spatiului un aspect aerisit si ordonat. Gandeste in avans designul bucatariei tale, inclusiv directia si modul in care se vor deschide usile dulapurilor, astfel incat sa salvezi cat mai mult spatiu. In zona superioara utilizatorul beneficiaza de avantajele unui corp suspendat care cuprinde o multime de spatii de depozitare. Rafturile sunt trainice, rezistenta la sarcini de pana la 25 Kg. 

    Sunt multumita de alegerea facuta, bucataria acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite.

Recomandare:

    Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi bucataria fiind o structura de mobilier ce va spori impresia de volum. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

Set Bucatarie Kring ROMA, 180x195,5x60 cm, Alb lucios/Gri Wolfram

Un comentariu la „Set Bucatarie Kring ROMA pret si specificatii de design<span class='yasr-stars-title-average'><div class='yasr-stars-title yasr-rater-stars' id='yasr-overall-rating-rater-e98457e64cc2d' data-rating='4.9' data-rater-starsize='16'> </div></span>”

Lasă un comentariu