Aspirator fara sac Daewoo RCC-230R/3A pret si specificatii tehnice

     O casa ordonata si curata este atat de frumoasa incat iti este drag sa te intorci dupa o zi de munca cand stii ca toate lucrurile sunt la locul lor iar murdaria e nelipsita din imprejurimi. Pentru a face acest lucru posibil este nevoie in primul rand de un aspirator bun, iar un bun exemplu este si modelul despre care vom discuta astazi, Daewoo RCC-230R/3A. Fiind un dispozitiv de curatat podele si covoare pe suprafata uscata, Daewoo RCC-230R/3A se recomanda ca fiind alegerea perfecta daca vrei sa iti usurezi sarcinile trasate zilnice in privinta curateniei. Aceasta solutie intalnita la majoritatea aspiratoarelor moderne, fara sac, este o metoda mai eficienta si comoda daca punem in balanta faptul ca nu te mai confrunti direct cu murdaria, aceasta fiind stocata la interior in compartimentul special dedicat. In plus nu mai esti nevoit sa cheltuiesti nici pentru sacii menajeri de unica folosinta din hartie, care ar fi insemnat luna de luna costuri suplimentare. Daewoo RCC-230R/3A are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare rosie. Corpul aspiratorului special creat, cu o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Designul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare.

Aspirator Daewoo, fara sac, 800 W, clasa A, recipient praf 2.5 l, control putere: variabil, tub telescopic, filtru HEPA, perie standard, nivel de zgomot: 79 dB, lungime cablu: 4.5 m, rosu

     Datorita tehnologiei Sistemului Cyclon (fara sac) de la Daewoo, ce ofera usurinta in utilizare si o putere mare de aspirare, aerul si praful sunt aspirate cu o viteza mare in vasul de colectare printr-un curent ciclonic. Particulele de praf se depun iar aerul este evacuat prin sistemul de filtrare. Recipientul de colectare este transparent pentru a oferi utilizatorului posibilitatea de a decide cand trebuie golit. Motorul puternic de 800 W ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 190 W. Daewoo RCC 153 R este un aspirator fara sac avand o capacitate mare de colectare a prafului de pana la 2,5 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim recipientul de colectare praf. Selectarea puterii de aspirare este variabila si depinde de decizia utilizatorului, prin rotirea spre dreapta a potentiometrului de putere situat in zona panoului de comanda. 

Aspirator Daewoo, fara sac, 800 W, clasa A, recipient praf 2.5 l, control putere: variabil, tub telescopic, filtru HEPA, perie standard, nivel de zgomot: 79 dB, lungime cablu: 4.5 m, rosu

     Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off si un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate mica de 4.9 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 4,5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 8 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Daewoo. 

     Daewoo este dotat si cu un cap de aspirare pentru suprafeţe dure ce asigura curăţarea optima a tuturor suprafeţelor dure, în special a parchetului şi a gresiei. 1) Perii moi ai periei protejează podeaua împotriva zgarieturilor. 2) Dispunerea perilor moi asigura colectarea optima a prafului de pe toate suprafeţele dure. 3) Capul de aspirare este uşor şi este echipat cu roţi pentru a putea fi manevrat uşor pe toate podelele. Aparatul este dotat si cu filtrul HEPA ce capteaza si cele mai fine fire de praf înainte ca aerul sa fie evacuat. Acest tip de filtru capteaza o cantitate mult mai mare de particule de praf, pe care un aspirator obisnuit le-ar recircula in mediul ambiant al casei. Aceasta solutie ingenioasa contribuie la sanatatea intregii familii.
     Clasa emisiilor de praf ale modelului Daewoo se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa C. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa E in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 79 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: perie mica, accesoriu pentru spatii inguste, perie standard si telescop metalic.

     Cu peria din dotarea aspiratorului Daewoo, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aspiratorul Daewoo cu eficienta energetica este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de Daewoo  este foarte buna, avand clasa B cu un consum anual de energie de 31,3 kWh/an.  Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 38,5 x 27,5 x 28,5 si o greutate de 4,9 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator Daewoo, fara sac, 800 W, clasa A, recipient praf 2.5 l, control putere: variabil, tub telescopic, filtru HEPA, perie standard, nivel de zgomot: 79 dB, lungime cablu: 4.5 m, rosu

Lasă un comentariu