Pachet cada acril Kring Siena – Review si pareri

     Ultima pe lista de amenajari din interiorul casei este baia, care pentru a deveni functionala din toate punctele de vedere ar mai fi nevoie de mobilierul aferent si cada, cea alesa fiind pachetul Kring Siena ce cuprinde masca, suport metalic si sifon. Chiar daca majoriteaza acum opteaza pentru alegerea unei zone de dus de tip cabina, intotdeauna mi-a placut ca aceasta zona de relaxare sa fie una de tip cada deoarece din punctul personal de vedere este mult mai practica. Alegerea nu a fost chiat atat de usoara deoarece a trebuit sa tin cont de mai multe aspecte.  Printre cele mai importante criterii de urmărit au fost prețul, materialul, forma, dimensiunile raportat zona in care urma sa fie montata. Materialul a fost un prim aspect important deoarece nu am vrut ceva foarte sofisticat dar in acelasi timp sa fie destul de rezistent in timp. Un alt aspect important care a stat la decizia alegerii cazii Kring Siena a fost si garantia extinsa pe care aceasta o ofera, de pana la 10 ani, lucru care nu pune la indoiala calitatea acesteia, aceasta fiind produsa chiar in Romania.

       Kring Siena este o cada ce face parte dintr-un pachet complet, construita din acryl, un material destul de popular, rezistent si usor de modelat de producatori. Avand dimensiunile de 170 x 70  x 58 cm (Lungime x latime si inaltime), si o greutate de aproximativ 23 Kg, aceasta poate fi usor de manevrat la instalat, acoperind la interior un volum de apa de 140 de litri. Cada este destul de spatioasa oferind un spatiu generos unei persoane adulte astfel incat sa se relaxeze in orice pozitie. 

   Cada de baie Kring Siena este o cada dreapta de grosime 6,5 mm, din placa acril antibacterian, ranforsare din fibra de sticla si pardosea dubla de 25 mm. Cada din acril antibacterian permite pastrarea indelungata a temperaturii apei, fiind rezistenta, durabila si rigida. Montajul se face oricum doresti, stanga/dreapta fara a tine cont de aspectele de design, acestea fiind unitare. Finisajul este unul mat, de culoare alba, facut din placa acril antibacterian, cu o pardosea dubla realizata prin ramforsare din fibra de sticla. Cada din acril antibacterian permite pastrarea indelungata a temperaturii apei, fiind rezistenta, durabila, rigidia, nu se decoloreaza si nu isi pierde atractivitatea deoarece este colorata in masa. Pentru curatarea zilnica, folositi numai detergent lichid si lavete din material moale. Nu folositi agenti de curatare care contin solventi chimici, precum amoniac sau acetona.

Pachet cada acril Kring Siena 170x70x58cm, cu masca, suport metalic si sifon

    Pachetul complet contine in plus: 1 masca pentru exterior fata, 1 suport pentru pozitionare si un sifon pentru scurgere. Panoul frontal, suportul metalic si sifonul Viega sunt incluse in setul de livrare. Panoul lateral nu este inclus in setul de livrare. Odata initiata comanda, aceasta soseste acasa prin curier rapid in maxim 48 de ore. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o chiuveta si o baterie performanta care sa faca fata nevoilor si cerintelor noastre la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Pachet cada acril Kring Siena 170x70x58cm, cu masca, suport metalic si sifon

 

Un comentariu la „Pachet cada acril Kring Siena – Review si pareri<span class='yasr-stars-title-average'><div class='yasr-stars-title yasr-rater-stars' id='yasr-overall-rating-rater-126a59da964e0' data-rating='4.7' data-rater-starsize='16'> </div></span>”

  1. Bună ziua puteți sa îmi spuneți dacă adâncimea este de 58 cm respectiv distanta de bază la vârf cea cuprinsă de apă. Mulțumesc.

    Răspunde

Lasă un comentariu