MIDEA – MS12FU-12HRDN1 – Aparat de aer conditionat de putere 12000 BTU, DC Inverter

     Acest model ce face parte din gama 2017 a producatorului MIDEA beneficiaza de un design cu afisaj digital si panou frontal ce permite o curatare facila. Prin apasarea unui singur buton, aparatul de aer conditionat MIDEA – MS12FU-12HRDN1, raceste sau incalzeste camera rapid, fara a fi nevoie sa ne facem griji pentru factura de electricitate – aparatul revine in mod automat la regimul normal de functionare, evitandu-se astfel consumul inutil de energie. Aparatul are 4 trepte de ventilare cu debit maxim de aer, racire/incalzire de 550 m3/h, ce poate functiona in mediu tropical la + 43° C. La capitolul design de un alb pur acest model are o linie eleganta si moderna. Unitatea interioara este dotata cu un display in partea dreapta, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare. In plus pentru o eficienta sporita acest model are schimbatorul de caldura al unitatii interne tratat cu tehnologia blue fins ce mareste conductivitatea termica si circulatia agentului refrigerant. Acest model este certificate de către organizația Eurovent pentru evaluările de performanță ale unităților de aer condiționat, în conformitate cu standardele europene.Midea RF MS12FU-12HRDN1-QRD0GW, 3D DC Inverter, 12000 Btu/h , Clasa A++ /A++ (Alb)     Aparatul are in dotare o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva. Un astfel de sistem ultra-modern si econom ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire/incalzire de 12000 BTU, fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 25 – 30 mp.

       Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este excelenta, avand clasa A++ la modul racire, cu un consum nom/min/max de 1120 (300 – 1600) W/h la racire si clasa A+, cu un consum nom/min/max de 1020 (500 – 1600) W/h la incalzire. Consumul de sezon anual de energie electrica racire este de 206 kWh/an si la modul incalzire este de 1039 kWh/an. Calculul consumului anual de energie electrica pentru racire si respectiv, incalzire se face conform normelor europene la un numar de 350 de ore de functionare la modul de racire si de 1400 de ore de functionare la modul de incalzire pe an (într-o zona cu conditii climatice medii). Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Aparatul de aer condiţionat MIDEA – MS12FU-12HRDN1 cu inverter variază viteza de rotaţie a compresorului, fiind o metodă deosebit de precisă pentru menţinerea temperaturii setate. Acest aparat beneficiaza de noua tehnologie ce insumeaza trei tehnologii: S-TYPE, S-PAM si PHASE (numite A-PAM), ce consta intr-o functionare mai stabila la frecventele joase, iar la frecventele mai inalte compresorul este mai economic si mai puternic. Cu aceasta noua tehnologie A-PAM din dotare, creste eficienta racirii cu 15% pentru a raci o incapere cu 5°C de la 56 de minute cu vechea tehnologie S-PAM la numai 48 de minute cu noua tehnologie. Cu un control mai precis al voltajului, compresorul va functiona mai stabil, astfel va creste durata de viata al aparatului, iar zgomotul de lucru al sistemului se va micsora. 

     De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial cu elice dubla si diametru mare. Unitatea exterioare MIDEA – MS12FU-12HRDN1 este echipata cu un schimbator de caldura tratat anticoroziv (cu aripioare albastre) ce asigura o rezistenta marita in cele mai aspre conditii meteo.SEER and SCOP | Olimpia Splendid     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are coeficient de randament SEER de 6,2 la racire si de 4,01 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompei de căldură MIDEA, cu emisii de CO2 mai scăzute.

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor adică, la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,2 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4,01 KW in cursul unui sezon.

Care sunt acronimele SEER și SCOP? Aflați despre eficiența energetică |  Energie regenerabilă verde   Doua tipuri diferite de filtre sunt utilizate pentru a oferi un aer mai curat si cu mai multa prospetime: Aparatul fiind dotat cu Filtru Biologic Anti mucegai si Filtru de Praf care are functia de a dezinfecta aerul de sporii de mucegai de pana la 95% si in acelasi timp sa colecteze particulele mici din aer (praf, polen). In plus filtrul Biologic Antibacterian opreste reproducerea bacteriilor si ca urmare duce la eliminarea acestora. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot Ultra Quiet 23 dB completat de un zgomot secvential de (25283037)dB

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Functia Airflow directioneaza fluxul de aer este in mod automat in sus pe modul racire sau in jos pe modul incalzire, pentru a distribui aerul in incapere, fara a sufla direct in directia persoanelor din incapere. Controlul automat al fluxului de aer vertical permite si trecerea automata de la mod racire la mod incalzire, in functie de temperatura setata pentru camera. Aer conditionat Midea RF MS12FU-12HRDN1-QRD0GW, 3D DC Inverter, 12000 Btu/h , Clasa A++ /A++ (Alb)

        Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +25°C Principiul functionare pompa de caldura     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit maxim de 550 mc/h cu autobaleiere verticala, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia de dezumidificare Carcasa in concept anti-mucegai ce eficientizeaza sistemul de colectare si evacuare al condensului este utila atat in lupta cu mucegaiul, cat si in zilele toride de vara, cand umiditatea excesiva creeaza cel mai mare disconfort. Interesant este ca aceasta poate functiona independent de modificarea temperaturii din incapere, eliminand 1,6 l /h condens.

     Functia Jet Cool aparatul de aer conditionat MIDEA ofera flux de aer optimizat de mare viteza, care poate raci/incalzi repede si uniform camera in toate directiile si poate furniza un flux de aer de pana la 12 m.  

     Functie de eliminare a mirosurilor neplacute permite curatarea schimbatorului, prevenind posibilele mirosuri neplacute. Evaporatorul de auto-curatare ajuta la mentinerea schimbatorului de caldura, fara mucegai, bacterii sau praf.

    Timer-ul 24h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare MIDEA, cu temporizator, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare. Datorita acestei functii, nu va mai fi nevoie de nicio actiune din partea noastra, dupa reluarea alimentarii.

     Functie Super Quiet datorita compresorului de ultima generatie si a ventilatorului cu fanta dubla, unitatea interna a aparatului de aer conditionat MIDEA este printre cele mai silentioase aparate, ea emite un zgomot aproape imperceptibil.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Functia Dezghetare inteligenta aceasta optiune permite reducerea timpului necesar dezghetarii pentru optimizarea functiei incalzire. Procesul de dezghetare automata incepe doar atunci cand este nevoie de aceasta, economisind in acest fel timp pretios pentru incalzire si totodata economisind energie electrica.

    Unitatea interioara cantareste 9.5 kilograme avand dimensiunile de (L. l. H)mm: 820 x 195 x 280, iar cea exterioara are o greutate de 27.4 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 780 x 245 x 540. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410 A si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aer conditionat Midea RF MS12FU-12HRDN1-QRD0GW, 3D DC Inverter, 12000 Btu/h , Clasa A++ /A++ (Alb)

Lasă un comentariu