Uscator de rufe Samsung DV70M5020QW/LE pret si performante tehnice

    Uscatorul de rufe Samsung DV70M5020QW/LE de culoare alb este alegerea inspirata daca iti doresti un dispozitiv de tip uscare rufe performant, dotat cu tehnologii de ultima generatie si economic din punct de vedere al consumului. Acest model are foarte multe avantaje mai ales in anotimpul rece. Poate cel mai important avantaj il constitue rapiditatea cu care usuca hainele. Nu mai este nevoie sa-ti intinzi hainele prin toata casa ca sa se usuce. Aparatul prezinta o constructie compacta si solida avand urmatoarele dimensiuni: 85 cm inaltime, 64 cm lungime si 60 cm latime si greutatea de 50 Kg astfel ca aceasta nu va ocupa prea mult spatiu acolo unde va fi montat. Uscatorul de rufe Samsung DV70M5020QW/LE este dotat cu un motor Digital Inverter ce ofera o eficienta energetica superioara, zgomot minim si o durabilitate excelenta, astfel este certificat ca va functiona timp de 20 de ani, avand o garantie de 10 ani. Datorita acestei tehnologii se asigura o functionare ultra-silentioasa  de 65 dB la uscare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. 

       Prin design-ul special al cuvei se creeaza conditii optime si eficiente de uscare, fara miscari ce ar putea afecta tesaturile rufelor tale. Forma unica a cuvei si miscarile controlate electronic al paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul procesului de uscare astfel incat acestea sa nu se deterioreze. Incarcarea rufelor este cea standard prin deschiderea spre dreapta a hubloului frontal. Deschiderea mare in diametru face posibila incarcarea uscatorului si cu rufe mai voluminoase, totul in limita maxima a celor 7 Kg. Uscatorul Samsung DV70M5020QW/LE iti da posibilitatea sa usuci o cantitate semnificativa de rufe, de pana la 7 Kg, cantitate variabila ce nu trebuie de fiecare data atinsa la maxim. Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent polipropilena iar tamburul este din otel inox cu o capacitate de 65 de litri, avand diametrul hubloului Crystal Blue de 33 cm. Deschiderea hubloului de culoare albastru se realizeaza la 135 de grade. Odata ce incarcarea se efectueaza de catre utilizator, usa se blocheaza in mod automat fiind posibil sa o deschizi abia dupa finalizarea programului de uscare ales, ca motiv de siguranta. Timpul de lucru este monitorizat in zona consolei principale, acolo unde dispune de timer si functie alerta la finalizarea programului. 

     Panoul de comanda situat in partea superioara este prevazut cu un ecran LCD cu control electronic, avand urmatoarele functii: amanare pornire de la 3 – 24 h, afisare timp ramas, programe de uscare. De asemenea se vor cunoaste etapele de proces cu ajutorul unor LED-uri de control. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor puteti face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de uscare. Grila formata din cele 16 programe de uscare este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile de uscat. Incarcarea cu rufe a masinii de uscat poate varia in functie de volumul sau tipul tesaturii. 

     Tehnologia inovativa a uscatoarelor de rufe Samsung cu pompa de caldura este o combinatie intre un uscator in condensatie si o pompa de caldura. Sistemul pompei de caldura, genereaza aer fierbinte ce usuca rufele prin condensare, unde apa reziduala din rufe este transformata in abur care este colectat si transformat din nou in condens colectat intr-un recipient de colectare special plasat pe uscător. Cu acest sistem de condensare nu avem nevoie de evacuare a condensului, ci doar conectarea la reteaua de tensiune electrica si il punem la treaba pe uscator. Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient energetic in procesul de uscare a rufelor, comparativ cu modelele conventionale. Prin intermediul acestui sistem, temperatura aerului din interiorul tamburului este considerabil redusa fata de uscatoarele conventionale si cel mai important aspect, consuma cantitati minime de energie. Acest model consuma cu 58% mai putina energie decat un uscator dinclasa A++. Tot procesul de uscare al rufelor se face prin condensare apa fiind colectata in cadrul unui rezervor cu capacitatea de 5,5 litri pozitionat in partea stanga, care trebuie golit la o anumita perioada de timp, sau poate fi conectat la o scurgere cu furtun. Actionata de un motor cu invertor special, tehnologia cu pompa de caldura ne permite sa reducem temperatura de uscare a oricarui ciclu pentru a asigura un tratament termic cu maxim de delicatete. Cu aceasta tehnologie rufele pastreaza aspectul de nou pentru mult timp chiar și la materialele sensibile. 

    Acest model de uscator de rufe ingrijeste perfect toate hainele noastre, inclusiv cele de lana si matase. Prin optimizarea vitezei de rotatie a tamburului cat si a temperaturii, se asigura un program de uscare adaptat fiecarui tip de tesatura. Pentru articolele din lana, procesul de uscare imita perfect uscarea traditionala eliminand riscul ca acestea sa intre la apa. In plus cu acest uscator, putem usca cele mai delicate tesaturi intr-un mod extrem de economic datorita tehnologiei cu pompa de caldura care utilizeaza temperaturi joase de uscare ce asigura cel mai delicat tratament rufelor simultan cu un un consum minim de energie. Acest uscator este dotat cu sistemul Optisense cu senzori de umiditate care adapteaza timpul de uscare si consumul de energie la greutatea fiecarei incarcaturi de rufe. Se asigura astfel eficienta optima a duratei ciclului si a consumului de energie iar in plus previne supra-uscarea hainelor noastre. Acest model are si un sistem de filtrare foarte eficient ce capteaza chiar si cele mai mici scame. Acesta include un strat suplimentar de filtrare care colecteaza toate scamele intr-un singur loc. Doua alarme iti aduc aminte cand filtrul din partea inferioara a uscatorului are nevoie de curatare. Trebuie doar sa curatam filtrul dublu plasat in fata vaporizatorului dupa fiecare ciclu de uscare pentru a mentine un flux puternic de aer si un consum redus de energie. Acest lucru permite uscatorului sa functioneze ca si atunci cand era nou, ciclu dupa ciclu de uscare.

Uscator de rufe Samsung DV70M5020QW/LE, Pompa de caldura, 7 kg, 16 programe, Clasa A++, Afisaj LED, Alb

      Programele de uscare in numar de 16 si sunt adaptate la cerintele oricarei persoane, iar folosirea acestora este foarte usoara folosind consola de comanda unde actionarile sunt pe intelesul tuturor. Acest tip de uscator cu program de racire la sfarșitul ciclului de uscare, cu incarcare frontala este dotat cu functii automate si programe speciale cu inalta specializare: Program articole de imbracaminte din bumbac, Program articole din lana, program articole sintetice, Calcare uşoara unde uscatorul ne ajuta să reducem şifonarea înainte de calcare. Functia anti-sifonare unde datorita acestei functii, la finalul programului rufele vor fi gata-pregatite pentru purtat, prin actiunea blanda a tamburului, care dezlipeste hainele, previne incurcarea acestora si le aseaza fara a le sifona. Programul creat special pentruuscarea camasilor actioneaza bland, la temperaturi scazute de maxim 40ºC, asigurand protejarea acestor articole de imbracaminte. Rapid 2 Kg de rufe in doar 35 de minute. Uscare cronometrata: pentru a alege timpul de uscare în etapele 35, 45, 60, 75, 90, 120, 150 min. Uscare zilnica, acest program practic si util pentru uscarea rufelor ce necesita a fi uscate cu o frecventa zilnica, asigura performante optime la uscarea a 4 kg de rufe, in doar 1 ora. Refresh programul elimina mirosurile neplacute din rufele ce au nevoie de o simpla improspatare. Nu necesita spalarea prealabila a rufelor. Programul tesaturi din bumbac cu nivelele de uscare: gata de pus in dulap, extra uscare si gata de calcat. Programul tesaturi sintetice cu temperaturi de uscare mai mici: reimprospatare tesaturi, extra uscare si gata de calcat. Mixed program dedicat uscarii rufelor sintetice impreuna cu cele din bumbac, la o singura incarcare a masinii. Program Jeans uscare perfecta si omogena chiar si pentru tesaturile groase. Programul lana, care usucă cu grijă orice articol spălat de noi, chiar şi cele mai delicate, cum ar fi lâna matasea, casmirul. Aceasta înseamnă că putem fi siguri că hainele noastre vor avea, întodeauna, cel mai bun aspect. Datorita capacitati mari acest model are inclus si programul de uscare Cuverturi. Samsung este dotat cu opţiuni comode, precum pornire întârziată, care ne permit programarea pornirii la orice moment al zilei, de exemplu noaptea, când energia are un cost mai redus, OptimalTemp – sistem de reglare autonom al temperaturii caracteristic fiecarei tesaturi in parte si Child Lock – blocare automata pentru functiile programabile din zona consola si acces la interiorul cuvei.

     Sistemul automat de monitorizare a erorilor Smart Check detecteaza si diagnosticheaza problemele si furnizeaza solutii simple de depanare, utilizand o aplicatie pentru smartphone. Acesta va functiona prin instalarea unei aplicatii speciale de monitorizare Wi-Fi de la distanta, compatibil cu telefoane avand sisteme de operare Android sau Ios.

    Masina este suficient de ingusta pentru a fi incadrata in spatiile mici din baie sau bucatarie, avand 600 x 600 x 850 mm si o greutate de 50 Kg. Avem de-a face cu o masina de uscat rufe economica si din punct de vedere al consumului energetic fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++, cu un consum de 1.45 kW/h la un ciclu de uscare de 305 de minute. Consumul mediu anual de energie al uscatorului este de 252 kWh/an

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un uscator rufe performant care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

 

Imagini pentru Uscator de rufe Samsung DV70M5020QW/LE

 

Lasă un comentariu