Combina frigorifica Liebherr Confort DN 48X13 pret si specificatii tehnice

    Combina frigorifica Liebherr Confort DN 48X13 este o combina frigirifica germana ce ofera utilizatorului siguranta ca in timp alimentele depozitate la interior vor fi ferite de caldura astfel incat sa nu se altereze, o consecinta destul de des intalnita mai ales acum in plin sezon al verii. Chiar daca aceste modele sunt mai greu de gasit pe la noi, datorita pretului mai mare decat media generala, vei vedea ca ai suficiente motive sa o alegi datorita garantiei extinse de pana la 6 ani ce certifica calitatea in timp a aparatului frigorific dar si tehnologiile germane ce pun baza la buna functionare a acesteia. Nu este un model de volum mare, dar nici foarte mica, aproximativ 338 litri, suficient de mare pentru un apartament ca al romanilor, unde stim ca e mereu problema spatiului. 

      La capitolul design, vei observa destul de multe elemente de design, cat sa o faca pe aceasta placuta la vedere, materialele sunt de calitate, foarte bine finisate, iar culoarea este una alba mata. Designul combinei este unul foarte placut. Aceasta este în primul rând inalta, avand dimensiunile de 201 x 60 x 63.1 cm. Combina este alcatuita din materiale de calitate, fiind ușor de curatat si de intretinut. In acelasi timp, sistemul SmartSteel reduce retinerea amprentelor, iar posibilitatea zgarierii usilor este mult mai mica. Acestea sunt prevazute cu mânere verticale si balamale revesibile. Deschiderea se face spre dreapta în mod standard, dar vei putea schimba oricand directia daca ai nevoie. Interiorul beneficiază de iluminare cu becuri LED, care au nivel al consumului foarte redus.

      Un alt lucru care ne va interesa la acest model este si consumul, combina frigorifica Liebherr Confort DN 48X13 fiind una destul de economica, dovada fiind incadrarea acesteia in clasa de consum A++. Astfel avem un consum energetic estimat de aproximativ 242 kWh/an. Consumul zilnic de energie pe care il inregistreaza aceasta combina este de numai 0.663 kWh. Cu doua circuite de racire complet reglabile, tehnologia DuoCooling ofera posibilitatea de a controla cu precizie temperaturile din frigider si congelator independent. Inclusa in clasa climatica ST-N (subtropical), combina frigorifica va putea fi folosita adecvat la temperaturi ambientale între +16°C și +38°C. 

       Sistemul electronic de control este echipat cu un afisaj digital al temperaturii si al informatiilor cu privire la valorile setate. Din punct de vedere al organizarii, combina frigorifica dispune de doua usi care despart zona de racire si zona de inghetare. Compartimentul frigorific are capacitatea neta de 243 litri, o metoda de dezghetare automata, 3 rafturi pe usa, 4 rafturi interioare din sticla si 1 sertar pentru legume sau fructe. Compartimentul de congelare are capacitatea neta de 95 litri si capacitatea de congelare de 9 kg/24h, o metoda de dezghetare automata si 3 sertare transparente cu functii de congelare speciale (NoFrost, VarioSpace).

Combina frigorifica Liebherr Confort DN 48X13, 338 l, Clasa A++, No Frost, H 201.1 cm, Alb

      Sistemul de racire integrat este unul de tip No Frost, un detaliu important care va scoate la iveala si faptul ca aceasta nu mai trebuie dezghetata in timp asa cum se intampa cu vechile modele. Este un lucru imbucurator deoarece dupa cum stim acumularea de gheata insemna un consum energetic mai mare dar si o eficienta la racire mai mica. Tot secretul consta in buna distributie a aerului rece, si mentinerea unei temperaturi constante in tot volumul acesteia. Distributia la interior se face astfel, in partea de sus aveam zona pentru frigider, iar in partea de jos congelatorul, ambele echipate cu usi de acces independente cu functie reversibila. Combina frigorifica Liebherr DNml 48X13 este prevazuta cu sertare si rafturi din sticla securizata care pot fi scoase pentru a crea VarioSpace – un mod practic de a crea rapid spatiu suplimentar de depozitare si pentru a gazdui obiecte voluminoase.

      Frigiderul de volum 243 litri este impartit pe 4 nivele de rafturi din sticla rezistenta la o greutate de 45 Kg, la care se adauga 3 suporti de usa si un compartiment special pentru fructe si legume. In conditiile in care doresti sa gatesti alimentele in aceiasi zi, zona de depozitare produse proaspete, le va mentine proaspete pentru intreaga zi. Sistemul electronic de control este echipat cu un afisaj digital al temperaturii si al informatiilor cu privire la valorile setate (MagicEye). Lumina interioara tip LED sporeste confortul in utilizare chiar si pe timp de noapte, interiorul fiind astfel accesibil la orice ora. LED-urile sunt durabile si asigura o iluminare perfecta a interiorului; emit o cantitate minima de caldura, ceea ce asigura intotdeauna o depozitare optima a alimentelor proaspete; designul sofisticat al sistemului de iluminare integrat asigura o utilizare maxima a spatiului din interior. Accesoriile incluse in zona frigiderulul sunt urmatoarele: tava pentru gheata, suportul pentru oua si cel pentru sticle.

Combina frigorifica Liebherr Confort DN 48X13, 338 l, Clasa A++, No Frost, H 201.1 cm, Alb

     Congelatorul are o capacitate de 91 de litri. Acesta este organizat în 3 sertare generoase. Sertarele sunt din plastic transparent, astfel încât sa ai o vizibilitate buna. Capacitate de congelare de 9 kg în 24 de ore, fiind cu mult superioară mediei de pe piata. Datorita sistemului VarioSpace, rafturile intermediare din sticla pot fi îndepartate complet pentru a depozita si alimente mai voluminoase.

     Cu ajutorul functiei Super-Frost vei obtine o congelare rapida, care va duce temperatura pana la -32 grade Celsius la interior, in congelator. Dupa congelarea completa aparatul revine la temperatura medie, fiind econmisita astfel o cantitate mare de energie. Sistemul automat de care beneficiaza atat frigiderul cat si congelatorul vor functiona independent astfel incat temperatura sa fie mentinuta la un nivel optim in tot interiorul combinei. 

     In timpul functionarii, combina frigorifica Liebherr Confort DN 48X13 se dovedeste a fi un model destul de silentios, cu un nivel al zomotului raportat la nivelul de 43 dB.

Recomandare:

      Recomand combina frigorifica Liebherr Confort DN 48X13 datorita calitatilor excelente pe care le prezinta, sistem racire integrat No Frost, spatiului mare dar si pretului foarte bun: Verifica oferta pret

      Garantia este promotional extinsa la 6 ani, iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

      O poti achizitiona zilele acesta avand o reducere consistenta, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret actualizat

 

Combina frigorifica Liebherr Confort DN 48X13, 338 l, Clasa A++, No Frost, H 201.1 cm, Alb

Lasă un comentariu