Aparat de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AEVI BLACK MIRROR V-Design Wi-Fi Ready, Kit de instalare inclus, Inverter Ionizator pret si specificatii tehnice

     Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AEVI BLACK MIRROR V-Design model 2017 cu design BLACK MIRROR este un aparat de aer conditionat inteligent, dotat cu o multitudine de functii moderne, ce ofera pe deasupra, o mare capacitate de a crea o temperatura placuta in incapere. Din punct de vedere estetic este un aparat elegant cu panelul din sticla neagra, ce nu poate strica aspectul unei incaperii moderne, avand un display discret in partea dreapta a unitati interne. Acest aparat cu 12 trepte de ventilare unitatea de afara, ce poate functiona in mediu tropical la +50°C, face parte din aceasta categorie.     Ca o particularitate a acestui model in momentul cand pornim aparatul la modul de racire unitatea interna se desface ca un evantai in plan vertical tangential si printr-un joc de lumini cu diode luminescente de culoare albastru creaza o atmosfera de racoare in incaperea unde este instalat. Iar cand cand pornim aparatul la modul de incalzire, la fel unitatea interna, se desface ca un evantai in plan vertical tangential si printr-un joc de lumini cu diode luminescente de culoare rosu creaza o atmosfera de intimitate si de caldura in incaperea unde este instalat. Acest servomecanism activat permite si admisia aerului in unitatea interna si evacuarea lui prin flapsurile de evacuare dupa ce este purificat si livrat la modul de functionare pe racire/incalzire. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la racire/incalzire cu cel mai mic consum posibil. Acest aparat ultra-modern si econom cu telecomanda si display digital cu ecran de tip LCD, ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire de nom/min/max 12010 (4538 – 15252) BTU si de incalzire de nom/min/max 13000 (3549 – 16651) BTU, fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 35 mp. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum nominal de 1095 W/h la racire si  clasa A+ cu un consum nominal de 1117 W/h la incalzire. Consumul anual de energie la modul racire este de 178 kWh/an, iar la modul incalzire este de 922 kWh/an. In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 6,9 la racire si de 4,1 coeficient de randament SCOP la incalzire.

     Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Vivax, cu emisii de CO2 mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adica la 1 kW consumat din retea, aparatul introduce in incapere „frig” de 6,9 kW si „caldura” la 1 kW consumat din retea, aparatul introduce in incapere 4,1 kW.

Aer conditionat Vivax ACP-12CH35AEVI GREY MIRROR V-Design R32, Wi-Fi, Kit de instalare inclus, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A++, Ionizator, I feel, 3D Airflow, Protectie Anti-Inghet, Autodiagnoza, Autocuratare, Autodetectie scurgeri freon, ECO    Aparatul dispune de tehnologia inverter, avand un compresor functionand gradual, se obtine o eficientizare de pana la 30-40% fata de clasicele compresoare, On/Off. De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial cu design optimizat si diametru mare. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential de la 22 la 36 dB la cele 3 trepte de ventilare.

     Trei tipuri diferite de filtre sunt utilizate pentru a oferi un aer mai curat si cu mai multa prospetime: Aparatul fiind dotat cu Filtru Biologic Antibacterian si Filtru de Praf care are functia de a dezinfecta aerul de bacterii de pana la 95% si in acelasi timp sa colecteze particulele mici din aer (praf, polen). Cand aerul trece prin acest filtru, praful si bacteriile adera la suprafata lui, unde se regaseste un bio-bactericid. Filtrul Biologic Antibacterian opreste  reproducerea bacteriilor si ca urmare duce la eliminarea acestora. Acţiunea sistemului său de filtrare securizat este îmbunătăţit, în plus, de proprietăţile ionilor negativi emişi ce sterilizeaza atat aerul care circula prin echipamentele de climatizare dar si substantele daunatoare si mirosurile neplacute din spatiul respectiv.  

     Timer-ul 24h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Vivax, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

      Odata cu apasarea butonului “I Feel”, senzorul incorporat in telecomanda simte temperatura din jurul acesteia si o transmite unitatii interioare. Aparatul de aer conditionat isi va ajusta de acum debitul si temperatura aerului vehiculat pentru a oferi maxim de confort acolo unde esti tu.Aer conditionat Vivax ACP-12CH35AEVI GREY MIRROR V-Design R32, Wi-Fi, Kit de instalare inclus, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A++, Ionizator, I feel, 3D Airflow, Protectie Anti-Inghet, Autodiagnoza, Autocuratare, Autodetectie scurgeri freon, ECO      Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410A cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -20°C si +24°C. in plus aparatul functioneaza la temperatura interioara de 8°C pentru a preveni inghetarea casei in perioadele cu vreme rece cand plecam de acasa.Principiul functionare pompa de caldura

     Functia dezumidificare In perioadele ploioase sau in situatia unei atmosfere umede la interior, aceasta functie va asigura dezumidificarea mediului ambiant la un nivel optim aflat între 40% şi 60%, fara a activa functia de racire. Dezumidificarea aerului creşte senzaţia de confort. De asemenea, prin asigurarea unui nivel optim de umiditate este limitată dezvoltarea microorganismelor şi a mucegaiului. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala cu o cantitate de 1,2 l/h condens.

      Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 3 trepte cu un debit maxim de 500 mc/h, fara sa-i modifice temperatura. Acest model fiind dotat cu tehnologia 3D Airflow, cu acest sistem de directionare a debitului de aer aparatul asigura o racirea rapida si un schimb eficient de caldura. Cu tasta  Turbo puteti sa schimbati rapid temperatura ambianta. Cu tasta Fan Speed puteti sa reglati viteza ventilatorului. Iar cu cele doua taste Swing baleiem fluxul de aer pe orizontala si pe verticala.

     Functia de memorare a pozitiei flapsului  la repornirea aparatului de aer conditionat, pozitia flapsului ce dirijeaza jetul de aer va fi aceiasi ca cea setata de dumneavoastra la ultima setare efectuata.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Functia mute daca dorim sa eliminam sunetele de confirmare ale unitati interne sau afisajul digital apasam tasta mute si aparatul va deveni silentios asigurand maxim de confort .

     Functia Dezghetare inteligenta aceasta optiune permite reducerea timpului necesar dezghetarii pentru optimizarea functiei incalzire. Procesul de dezghetare automata incepe doar atunci cand este nevoie de aceasta, economisind in acest fel timp pretios pentru incalzire si totodata economisind energie electrica.

      Modul Eco este aplicatia inovativa pe care Vivax a implementat-o pentru a economisi pana la 60% din factura de energie electrica.

     Auto Curatare este functia care impiedica formarea mucegaiului. Dupa oprirea aparatului de aer conditionat, ventilatorul este uscat automat.

     Functia de diagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare. In plus cu functia de autodetectare a pierderilor de refrigerant atunci cand sunt detectate scapari de agent frigorific, unitatea va arata eroare cod ” CE ” si se va opri in mod automat. Aceasta functie poate proteja compresor de a fi afectat de temperaturile ridicate din cauza scapari de agent frigorific.

  Cu functia WiFi – Ready aparatul Vivax V-design, va ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului M-Smart Wi-Fi ce se poate instala in unitatea interioara. Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi pe care il puteti achizitiona optional puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone.     Tehnologia inteligenta a aparatului de climatizare Vivax face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 1 W in stand-by, conducand la o economie de energie de 80%.

     Unitatea interioara cantareste 9,9 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 897 x 182 x 312, iar cea exterioara are o greutate de 29 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 800 x 333 x 554. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. Oferta vine insotita si cu kit de instalare care contine: Traseu frigorific din teava de cupru si izolatie termica – 3 metri de traseu inclus – Furtun evacuare condens – 4 metri – Cablu electric din cupru tip MYYM de 1,5 mm pentru conexiune electrica dintre cele 2 unitati, dar si pentru conectarea unitatii interioare la priza electrica (in limita a 2 ml), cu manta si izolatie din PVC – Banda de plastic – Banda izolatoare – Inel de protectie din plastic, facandu-se oricum o economie de cateva sute de lei in functie de model. Iar lungimea traseului frigorific dintre unitatea interna si cea externa este de maxim 30 de metri, cu diferenta de nivel de maxim 20 metri.

Recomandare:

      Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

      Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret 

Aer conditionat Vivax ACP-12CH35AEVI GREY MIRROR V-Design R32, Wi-Fi, Kit de instalare inclus, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A++, Ionizator, I feel, 3D Airflow, Protectie Anti-Inghet, Autodiagnoza, Autocuratare, Autodetectie scurgeri freon, ECOImage result for Vivax ACP-12CH35AEVI BLACK MIRROR V-Design

Lasă un comentariu