Masina de tuns gazonul pe benzina Heinner VMGB001 pret si specificatii tehnice

     Daca locuiesti la casa si ai amenajat o gradina cu gazon, in mod sigur ai nevoie de o masina de tuns iarba profesionala care sa te ajute sa pastrezi un aspect ingrijit al verandei. Heinner VMGB001 este masina de tuns gazonul care ofera o putere optima peste modelele electrice fiind mult mai eficienta si puternica in a taia firul ierbii chiar de dimensiuni mari. Chiar daca este mai greu de intretinut, cu o mentenata corespunzatoare, schimbat ulei si utilizarea unei benzine calitative, aceasta nu se va defecta, autonomia de lucru tinand de proportia incarcaturii din rezervor. Este foarte ergonomica si foarte usor de utilizat in ciuda faptului ca este atat de grea. Heinner VMGB001 este o unealta electrica pentru gradina, destinata cosirii gazonului in sectorul privat, ideala pentru o taiere perfecta, uniforma, care poate fi realizata cu multa usurinta. Aceasta ofera marele avantaj de a tunde iarba pana la margine, datorita pieptenului de gazon patentat de Heinner. Fiind mai lat decat rotile din fata si avand un design special, acesta directioneaza cu precizie iarba catre cutit, scapandu-va in acest fel de iarba nedorita din apropierea zidurilor sau de pe margine, lasand in urma un gazon curat. Pentru o miscare usoara aceasta este prevazuta cu 4 roti de deplasare, avand o autonomie de lucru pentru o suprafata de aproximativ 350 – 1000 m². 

   Motorul benzinar pe care il detine are o putere de 2 kW si face posibila chiar si taierea ierbii foarte inalte, intr-un timp scurt, eliminand iarba crescuta inalt cu o putere foarte mare. Puterea masurata in cuplu motor este de 2.7 CP, are o capacitate cilindrica de 139 cm si o viteza maxima de rotatie de 2800 rpm. Datorita motorului puternic, dezvolta un cuplu cu aproximativ 25% mai puternic decat cel al cositoarelor electrice care detin motoare de inductie, cuplu care permite taierea sigura chiar si in conditii dificile. Comparativ cu masinile clasice de taiat iarba, Heinner VMGB001 este una dintre cele mai usoare masini electrice de tuns iarba din lume, cantarind numai 10.6 kg. Manevrarea acesteri masini este extrem de usoara si se poate transporta cu multa usurinta, datorita manerelor mari, integrate in carcasa. Noul design al rotilor determina o impingere mult mai usoara a masinii, iar volumul de 60 de litri al cutiei colectoare este cu 10% mai mare fata de alte modele, pentru un numar mai mic de goliri.

     Latimea de taiere este de 46 de cm, iar inaltimea de taiere se afla intre 25-70 mm, fiind potrivita pentru a se adapta mai multor conditii de taiere. Reglarea inaltimii de taiere este posibila de 8 ori, pe axa, intre 25 de mm si 70 de mm, in functie de conditiile gazonului pe care il tundeti. Modul prin care iarba taiata ajunge in cutia de colectare se datoreaza curentului de aer puternic, generat de rotirea rapida a lamei, care mentine iarba in pozitie verticala si arunca ramasitele in cutia de colectare. Heinner VMGB001 asigura o performanta optima in tunderea gazonului, exprimand, prin designul extrem de atractiv, atat usurinta si eficienta manevrarii, cat si puterea oferita de motorul incorporat. Ne-am bucurat ca desi este un produs destul de accesibil, nu a dejamagit, iar cel mai important e ca ne putem bucura de spatiul verde din fata casei unde cel mic de multe ori obisnuieste sa se joace. 

Recomandare:

     Analizand caracteristicile cu care este prevazuta iti recomand sa o cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

     Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

Masina de tuns gazonul pe benzina Heinner VMGB001, 2.7 CP, 139 CC, 46 cm latime lucru, 60 l sac colector

Lasă un comentariu