Stepper cu maner greutati si twister Xplorer Fusion pret si pareri

     Xplorer Fusion este un stepper cu maner, greutati si twister excelent pentru a a rezerva cateva minute zilnic de miscare cu ajutorul caruia sa pui la lucru parti esentiale din muschii corpului. Avand in vedere ca timpul liber nu este la indemana oricui iar deobicei gasim timp liber mai mult atunci cand suntem acasa, acest stepper ofera o solutie perfecta pentru a face sport in permanenta in linistea si comoditatea casei tale. In continuare vom vedea care sunt principalele avantaje de care vei beneficiaza daca alegi sa achizitionezi Stepper cu maner greutati si twister Xplorer Fusion. 

    Uşurinţă în utilizare: Stepperul Xplorer Fusion este probabil cel mai uşor de utilizat aparat fitness. Mişcările includ accesarea celor două pedale cu ajutorul picioarelor, asemănătoare cu urcatul scărilor. Antrenamentul realizat pe un astfel de stepper incep de nivel uşor spre mediu, iar vârsta nu este un impediment în utilizarea sa. Aparatul masoara in lungime 86.5 cm si in latime 44 cm, avand o greutate maxima supurtata de 120 Kg. Acest aparat este ideal pentru slabit sau tonifiat masa musculara daca reusesti sa realizezi un antrenament intens in mod constant. Stepperul lucrează partea inferioară a corpului şi tonifiază atât muşchii picioarelor, cât şi muşchii feselor. Desigur, pe lângă nevoia de a face sport, corpul nostru are nevoie şi de o alimentaţie sănătoasă pentru a obţine rezultatele dorite.

Stepper cu maner, greutati si twister Xplorer Fusion

    Uşor de depozitat: Un alt beneficiu major este spaţiul mic pe care îl ocupă in interiorul locuintei. Nu trebuie să ai neapărat o încăpere întreagă pentru a face sport, ci doar un spaţiu în care să te misti în voie. Poti face miscare chiar în timp ce stai în faţa televizorului şi urmaresti emisiunea preferata. Preţ accesibil: Unul dintre cele mai relevante motive de achiziţionare al acestui stepper este preţul accesibil. Acest stepper ieftin nu numai că este eficient, dar iti permite şi realizarea unor exerciţii variate.

      Xplorer Fusion are in componenta si un coputer de bord, cu display LED, care afiseaza in timp real parcursul realizat de utilizator, astfel: numarul de pasi, calorii arse si durata deplasarii. Aparatul inregistreaza pana la 10 valori in memorie. Fiecare sedinta trebuie sa inceapa cu o incalzire de 3-5 minute (pentru initiere este recomandat un timp de incalzire mai mare). Daca incepeti rapid antrenamentele riscati sa mariti riscul de ranire si astfel pierdeti din energie. La finalul fiecarei sedinte se recomand un timp de recuperare. 

Stepper cu maner, greutati si twister Xplorer Fusion

    Cele doua pedale pe care se exercita presiunea masei corpului au un sistem hidraulic ce suporta o greutate de pana la 120 Kg. Pedalele rigide sunt acoperite cu un strat dn cauciuc rezistent ce asigura o aderenta buna in cazul in care vei folosi o pereche de adidasi de tip sport. Cadrul metalic este unul foarte solid, conceput astfel incat sa absoarba socul produs de miscarile variate ce vor simula mersul normal din timpul exercitiilor.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv fitness compact, eficient care sa te ajute sa mentii un tonus optim al corpului, totul la un pret accesibil: Vezi oferta pret


       Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret avand un discount destul de semnificativ: Vezi pret actualizat

 

Stepper cu maner, greutati si twister Xplorer Fusion

Lasă un comentariu