Laptop HP 15-bw011nq pret si pareri

    HP 15-bw011nq este un laptop ce impresioneaza prin postura eleganta data de materialele de calitate din care este construit, culoarea alba care este una adecvata celor care cauta un produs fashion si sa nu uitam de dotarile tehnice ce aduc un plus de viteza in cazul operatiunilor pe care le vei intreprinde cu acest laptop. Cei de la HP au ridicat din nou stacheta in sus, HP 15-bw011nq fiind un portabil destul de potent pe partea de dotari componente hardware, updatat la ultimile cerintele pentru a-l putea folosi multi ani de acum incolo. HP 15-bw011nq este un laptop obisnuit cu activitati de la cele simple la cele mai complexe care includ programare, sau procesare de larg consum. Altfel mai bine zis, ai la indemana un suport de lucru care va performa indiferent de activitatea pe care o intreprinzi, la munca, facultate, dar si in timpul liber. Performanta este sustinuta si de fiabilitatea materialelor, intreaga configuratie fiind pusa cap la cap pe o structura solida din materiale atent alese, cu balamale rezistente ce permit rabatarea ecranului la un unghi de 160 de grade. Desigur pastram proportiile, in cazul de fata HP 15-bw011nq nu este un model premium, asa ca preponderent sunt folosite materiale plastice rezistente si placute la atingere.

    Tastatura are un set de taste bine definite, mari ca dimensiune perfect pentru munca de birou sau in cazul celor care il vor folosi intens la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si ofera suport multitouch astfel ca iti va fi usor sa navighezi si sa faci diferite operatiuni in doar 2-3 miscari. 

     Display-ul este reprezentat de un LCD cu o diagonala de 15.6 inchi avand o rezolutie de 1366 x 768 pixeli. Suprafata mata a display-ului il va proteja pe acesta sa nu luceasca in fata unei surse de lumina puternice astfel incat munca in fata acestuia sa nu fie perturbata. In partea de sus pe rama superioara a display-ului de poate observa si camera web incorporata HP TrueVision HD cu un senzor de 720 HD, perfecta pentru conversatii pe Skype sau alte canale de comunicatie.

     Componetele fizice instalate pe acesta ridica performantele tehnice la rang de excelenta, procesare rapida si fluenta in ceea ce priveste evenimentele din multitasking. Astfel acesta vine dotat cu un procesor AMD A4 9120 tactat la frecventa de 2.2 Ghz, care poate urca pana la 2.5 Ghz in modul Turbo Boost, memorie RAM de tip DDR4 de 4 Gb si beneficiaza de un spatiu de stocare de 500 Gb cu 5400 rpm. Laptopul HP 15-bw011nq are o arhitectura pe 64 de biti astfel ca si Windows-ul care va fi instalat pe el va trebui sa indeplineasca aceleasi caracteristici de sistem.

      Placa video integrata este perfecta pentru a fi utilizata in cazul aplicatiilor care consuma putine resurse video si anume vizionat de clipuri vide, editare de poze, filme si jocuri simple. Nu putem avea pretentii mari in ceea ce priveste rularea de jocuri video solicitante, dar pot fi cazuri ca unele versiuni mai vechi ale unor jocuri sa ruleze fara probleme chiar si asa cu ajutorul placii grafice integrate. O placa video integrata va insemna un consum mai mic de energie, care la fel ca in cazul procesorului efectul va fi vizibil datorita autonomiei ridicate de care beneficiaza in cazul unei folosiri pe baterie. Laptopul beneficiaza de difuzir si microfon integrat pentru a te face auzit in cazul conferintelor video tinute pe skype sau facebook cu prietenii. Sunetul va compensa imaginile transise prin prezenta a doua boxe integrate de 2.5 W x 2 de tip stereo ce emit un sunet clar in limitele de putere admise.

     Din punct de vedere al conectivitatii laptopul dispune de Wi-Fi, bluetooth, cititor card, doua porturi USB 3.1 si unul 2.0, port HDMI, VGA, cititor card etc. Conexiunea la internet se poate face fie prin LAN sau wireless, cu mentiunea ca placa de retea este capabila sa sustina o retea de 10/100/1000 Mbs. Laptopul este echipat cu un acumulator cu 4 celule, acesta va oferi o autonomie de lucru ce va depasi cu usurinta pragul de 11 ore.

Recomandare:

       Laptopul HP 15-bw011nq este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare foarte buna: Vezi oferta pret

      Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

 

Laptop HP 15-bw011nq cu procesor AMD Dual-Core A4-9120 pana la 2.50 GHz, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-WR, AMD Radeon™ R3, Free DOS, White

Lasă un comentariu