Cabina de dus completa cu hidromasaj Sanotechnik BH1171 pret si specificatii tehnice

   Se spune ca un dus reprezinta cea mai buna solutie pentru relaxare dupa o zi obositoare la munca, asa ca este important sa amenajam un spatiu adecvat in casa noastra pentru a avea parte de acest tratament in fiecare zi. Atunci cand discutam despre spatiul de baie, posibilitatile de amenajare sunt infinite si trebuie sa tinem cont de SPATIU, de FUNCTIONALITATE si de NEVOILE noastre. In cazul in care devenim propriul designer al incaperii, chiar daca proiectul este de la 0 sau doar reamenajam, pe acelasi principiu vom alege si cabina de dus. Cabina de dus completa cu hidromasaj Sanotechnik BH1171 este o alegere perfecta daca doresti sa ai parte de cel mai bun tratament datorita tehnologiilor de la bord, majoritatea de ultima generatie, ce vor asigura un confort deosebit. Cabina va fi perfecta atat pentru dusuri rapide dar si pentru cele cu hidromasaj, care va vor relaxa in timp ce va maseaza si spala corpul. Sistemul de hidromasaj este reprezentat de o serie de duze, dispuse pe panourile cabinei. Prin aceste duze vor fi emise jeturi de apa si aer, indreptate catre scaun sau catre centru, spre utilizator. Efectul va fi pe cat de intens pe atat de placut. Cabina de dus cu hidromasaj va fi utilizata pentru dusuri pline de emotie datorita prezentei radioului si a panoului integrat de comanda cu touchscreen care va vor ajuta sa reglati modul de distributie al apei in interiorul ei. 

    Dimensiunile si forma cabinei pentru care vei opta depinde in mare masura de spatiul unde va fi montata, dar si de gradul de confort pe care il doreste utilizatorul. Modelul de fata are urmatoarele dimensiuni de: 210 cm inaltime, 100 cm lungime, si 100 cm latime, grosimea geamului protector fiind de 4 cm. Cabina de dus completa cu hidromasaj Sanotechnik BH1171 se va incadra perfect in coltul baii, oferind oportunitatea de a mari spatiul necesar celorlate obiecte sanitare. Cabina de dus trebuie pozitionata corect, astfel incat sa ramana suficient spatiu de deschidere a usilor, fara a lovi in celelalte obiecte sanitare din baie. Usile glisante ce ofera acesul la interior este varianta optima atunci cand spatiul este limitat. Usile glisante au o constructie izolatoare din sticla securizata transparenta de 4 cm, in timp ce lateralele de grosime 4 cm sunt constituite din sticla securizata mata de culoare neagra. Acest geam are si un tratament anticalcar ce este foarte folositor din punct de vedere al curatarii, acesta prevenind depunerea de calcar.

     Cadita de dus din acril beneficiaza de un cadru metalic si sifon astfel incat sa fie operationala imediat ce ai instalat cabina de dus la tine acasa. Pentru o montare corecte conform cu instructiunile de montare, aceasta se ingroapa in pardoseala la nivel dupa care se aplica o hidroizolatie inainte de placarea cu gresie pentru a impiedica infiltrarea apei. 

      Functia de hidromasaj este propulsata de prezenta a unui numar de 6 duze pe un suport din aluminiu, cu duze din inox, cate doua pe fiecare nivel. Utilizatorul are posibilitatea sa regleze durata de actionare a functiei de hifromasare, intensitatea si cantitatea de apa rece/calda folosita folosind comenzile speciale actionate prin functia tactila a panoului de comanda. Tot de aici se poate selecta optiunea radio Fm prin care poti asculta muzica in timp ce te relaxezi facand baie, iar la final poti apela si la functia de ventilare pentru a indeparta mai usor apa de pe corp sau in cazul evacuarii mai rapide a aburului din interior. 

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa se potriveasca de minune in baia ta: Verifica oferta pret

     Mai multe detalii tehnice precum si pareri ale cumparatorilor puteti verifica si pe pagina produsului accesibila aici

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

 

Cabina de dus completa cu hidromasaj Sanotechnik BH1171, panou cu touch, radio fm, 100x100x210 cm, cu cadita joasa

Lasă un comentariu