Televizor LED Smart Telefunken 24FB5500 pret si pareri

     Un nou brand de data aceasta german si-a facut loc pe piata de profil de la noi din tara, cei de la Telefunken fiind specializati in domeniul electronicii, si mai nou si in zona de televizoare, avand o experienta vasta de peste 100 de ani. Asa cum spun si germanii, cei de la Telefunken pot fi considerati un fel de ADN al microelectronicii si al componentelor de mici dimensiuni, produse prin asamblare folosind linii robotizate urmarite de computere si brate robotice programate in asamblarea de mare finete. Noua gama de televizoare din care face parte si modelul despre care vom vorbi astazi, Telefunken 24FB5500, poate fi privit ca o alegere interesanta daca doresti ca viitorul device Tv sa ofere o interfata usor de utilizat, totul la un pret accesibil. Este un model care pe langa functia de televizor clasic ofera acces utilizatorului accesul la o gama variata de aplicatii din interfata Smart, sistemul de operare fiind unul propriu, fara acces la Google Market. Nu este un Smart Tv veritabil cu functii avansate, acesta integrand mai mult aplicatii generaliste care iti da posibilitatea sa verifici adresa de mail, retele sociale si cateva jocuri integrate. 

    Telefunken 24FB5500 beneficiaza de un ecran in format plat care masoara in diagonala 61 cm, incadrat de rame din plastic ce ocupa o suprafata mica din dimensiunea acestuia, pentru a pune astfel in evidenta imaginile transmise. Privit din lateral rama are un format subtire, iar designul este unul potrivit pentru o locuinta moderna. Poate fi folosit si ca o alternativa perfecta in cazul unui monitor, conectat la un laptop sau unitate PC pentru a urmari filme si seriale online si de ce nu pentru a te juca jocuri impreuna cu prietenii. Acesta cantareste 3.2 Kg, consumul mediu inregistrat fiind de aproximativ 19 W (clasa A). Suportul in forma de „T” ii asigura o pozitionare optima indiferent de suprafata, echilibrul find unul perfect.

  Display-ul de dimensiune 61 cm suporta rezolutii HD la o calitate a imaginii de 1366 x 768 pixeli. Imaginile astfel redate beneficiaza de urmatoarele caracteristici de imagine: o luminozitate de 220 cd, un contrast dinamic de 3000:1 si un timp de raspuns de 8 ms. Deasemenea imaginea poate fi ajustata in functie de preferinte urmarind temperatura culorilor (Color Temperature), format imagine wide sau 16:9, ZOOM Modes (functie zoome imagine), luminozitate, contrast, culori etc. Luminozitatea oferita de ecranul de 61 cm ajunge la 220 cd/mp, o valoare potrivita pentru dimensiunea acestuia. Unghiul de vizibilitate de 178° face posibila vizualizarea emisiunii sau filmului preferat din aproape orice pozitie. Caracteristicile de imagine si filtrare, Digital Noise reduction si Comb Filter anuleaza zgomotele din timpul transmisiunilor pentru a avea astfel parte mereu de imagini clare si curate.

 Pentru ca experienta audio-video sa fie completa, televizorul dispune de sistem audio cu doua boxe, fiecare dintre acestea avand o putere RMS de 5 W.  Sunetul este clar, nu distorsioneaza, iar in cazul in care iti doresti o putere mult mai mate il poti conecta cu o mufa jack la un sistem audio extern. Televizorul beneficiaza si caracteristica “Child Lock” ce va permite sa blocati anumite programe, pentru a fi indisponibile vizualizarii de catre copii. Caracteristica “USB Cloning” va permite copierea setarilor televizorului si a canalelor salvate pe un stick USB facand astfel posibil procesul de clonare al configurarilor TV-ului. Astfel, poti duplica setarile unui televizor intr-un proces simplu si rapid. Televizorul beneficiaza si de functie TELETEXT si Sleep Timer – ce permite o oprire automata selectand o durata de timp prestabilita.

       Tunnerul de selectie programe DVB-T/DVB-C va permite receptia programelor intr-un numar foarte mare, banda de selectie fiind una de lungime receptie extinsa. Deasemenea pentru cei care au in pachetul de cablu optiunea card CI+, acesta este prevazut si cu slot CI+ (permite decodificarea programelor automat). Slotul CI+  este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa elimini o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. De asemenea, capacitatea de stocare proprie a produsului este de 200 canale TV

      La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu 1 port HDMI, intrare USB 2.0, intrare casti si coaxial. Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini in format MPG,MPEG,DA,VOB,MKV,MP4,MOV,FLV,3GP,AVI,ASF,WMV. Pentru conexiune la internet vei putea folosi fie o conectare prin LAN sau wireless.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus
 
Televizor LED Smart Telefunken, 61 cm, 24FB5500, Full HD, Clasa A+

Lasă un comentariu