Boxa portabila A+ S125 pret si specificatii tehnice

      Boxa portabila A+ S125 este tot ceea ce iti trebuie pentru a fi pregatit de petrecere impreuna cu prietenii, indiferent de locatie, fiind o  solutie portabila pe care o poti lua cu tine oriunde in vacanta sau in zonele in care sursa de alimentare la o retea electrica lipseste. Daca esti acea persoana neprevazuta cu spirit de distractie indiferent de situatie, sunt sigur ca boxa portabila A+ S125 va fi o alegere interesanta. Ai fi surprins cat de puternica aceasta poate fi, reusind sa furnizeze un fundal sonor consistent cat sa spui ca te aflii la o petrecere in toata regula. 

      Are un design compact, nu este nici foarte grea si vine dotata cu o multime de accesorii care sa te ajute la transportatul acesteia. De exemplu o poti cara foarte usor atasand cureaua de sustinere pe umar pana la locul distractiei. Panoul de comanda este compus din mai multe butoane care va activa fiecare functie in parte, iar detaliile de volum si radio vor fi afisate pe ecranul LED din dotare. Setarile de sunet pentru boxa pot fi facute din zona panoului de comanda sau mai usor utilizand o telecomanda wireless cu raza de actiune pana la 10 metri. 

     Sta foarte bine si la capitolul elemente de conectivitate, are suport card, USB dat si bluetooth. Dispune si de functie radio in banda de frecventa FM. Prinde foarte bine posturile in FM, cele nationale si regionale. Pentru functia de bluetooth, raza de actiune este undeva la 10 metri. Odata facuta imperecherea dintre telefon si aceasta, conexiunea este una stabila, iar sunetul este redat excelent. Alte dispozitive pot fi conectate la boxa prin port USB sau prin conectarea unui cablu auxiliar la portul AUX. totodata poti conecta si alte dispozitive mai performante care sa te ajute sa performezi atunci cand cand iti vei invita prietenii acasa la o sesiune de de Karaoke, cum ar fi un microfon profesionist. Aceasta boxa este echipata totusi si cu un microfon portabil, destul de eficient pentru activitati ocazionale. Deasemnea cu functia Record vei putea inregistra orice activitate pe un stick sau HDD extern, asa ca daca doresti sa fi cumva o vedeta internauta ai cam tot ce iti trebuie pentru un nivel incepator. 

      Performantele audio nu sunt dintre cele mai extraordinare dar pentru o boxa portabila este destul de rezonabil. Binenteles nici sursa de curent nu ajuta in acest sens, alimentarea cu energie fiind limitata pentro o mai buna autonomie in timp. Puterea exprimata de aceasta este de 50 W RMS iar banda de frecventa in care opereaza este de 50-20000 Hz.

    Distorsiunile pot aparea in cazul in care vei asculta la volum maxim, dar cum spuneam se aude rezonabil la un volum moderat. a mine a tinut bateria 5 zile la o utilizare de cateva ore pe zi, la volum mediu si conexiune prin Bluetooth plus radio FM. O recomand!

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un sistem audio entry level capabil sa redea un sunet foarte bun disponibil la cel mai bun pret al pietei: Verifica oferta pret

       Deasemenea profita zilele acestea de reducerile din cel mai mare magazin online si achizitioneaza boxa portabila A+ S125 la reducere de pret: Verifica pret redus

 

Boxa portabila A+ Techno, usb, sd card, fm, bluetooth

Lasă un comentariu