Bicicleta eliptica Body Sculpture BE-1720 pret si specificatii tehnice

      Daca esti ferm convins ca viata ta are nevoie de o schimbare iar in timp doresti sa incluzi sportul pe lista de prioritati, ai nevoie mai intai de un aliat de nadejde care sa sustina exercitii de nivel complex, de la stadiul de incepator pana la avansat, iar aceasta este bicicleta eliptica Body Sculpture BE-1720. Pe o scara de la 1 la 10, bicicleta eliptica iti ofera maximul de beneficii din punct de vedere al unui antrenament cardio. Acest aparat de fitness stationar simuleaza cu succes urcatul scarilor, mersul pe jos sau alergatul. Datorita pedalelor spatioase de care dispune bicicleta eliptica Body Sculpture BE-1720, talpile tale nu vor depasi suprafata acestora in timpul exercitiilor. Astfel, te vei putea antrena confortabil si in siguranta maxima chiar la tine acasa. 

1. Efecte vizibile din primele saptamani:

     In cazul în care ati hotărât să vă apucați de slăbit, nu mai căutați alte soluții, deoarece acest aparat este tot ce aveți nevoie: o jumătate de oră de exerciții pe zi la bicicleta eliptică, lucrând la 70% din frecvența cardiacă maximă, vă va permite să ardeți în mod eficient excesul de grăsime. Aceste exerciții par mai ușoare, deoarece toți mușchii sunt solicitați; în plus, puteți calcula numărul de calorii consumate. Efortul va fi repartizat uniform pe toata suprafata corpului, o caracteristică destul de importantă care va permite obtinerea de rezultate rapide pentru o forma a corpului dezvoltata in mod armonios. Cu ajutorul bicicletei eliptice Body Sculpture BE-1720, nicio parte a corpului nu este lăsată deoparte. Impingerea pedalelor solicită în același timp coapsele, mușchii fesieri, gambele; de asemenea, brațele, umerii și pectoralii sunt activați pentru a pune în funcțiune mânerele. În plus, există și un alt avantaj: mișcările aparatului vă forțează să vă mențineți în poziție dreaptă (ceea ce reprezintă un avantaj major pentru persoanele care suferă de dureri de spate) și contribuie la contractarea naturală a mușchilor abdominali.

2. Stare de bine fara stres

     Exercițiile sunt benefice pentru corp și pentru spirit: veți consuma energia acumulată, eliberându-vă, în același timp, de stres. De altfel, nu este oare acesta sportul care vă face fericit? Da, în timpul și după efort, creierul eliberează endorfine, faimoșii hormoni ai fericirii. Iată încă un motiv întemeiat pentru a face mișcare, în ritm propriu, chiar la dumneavoastră acasă. Bonusul? Sunteți liber să alegeți momentul potrivit pentru antrenamentul la bicicleta eliptică: dimineața, la trezire, la amiază, în timpul pauzei de masă sau seara, pentru a vă relaxa.

3. Design si caracteristici tehnice

        Acest model cu dimensiunile dupa ansamblare de: (L, l, H)cm 97 x 61 x 158 are o greutate de numai 26 Kg si nu ocupa mult loc. Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un sistem antiderapant care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Lungimea suportului de sprijin pentru talpa piciorului este incapator cu lungimea pasului de 35 cm. Distanta dintre pedale este de 22 cm. Inclinatia pedalei este ajustabila dupa preferinte. Acest model are in dotare senzori de puls incorporati in manere cu conectare la computerul bicicletei. Body Sculpture BE-1720 include o pereche de brate fixe si un set de brate mobile, pentru a obtine un antrenament mai echilibrat.

Bicicleta eliptica Body Sculpture BE-1720, 18 programe    Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 100 Kg. Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD, care afiseaza informatii cu scanare la timp, viteza, distanta parcursa, viteza caloriile arse, puls cardiac. In plus datorita procesorului de antrenament performant are in dotare 12 programele de antrenament 2 programe personalizate de utilizator, 3 programe HRC (55%, 75%, 90%, tinta) cu control al ritmului cardiac si 1 manual si sa le repetati chiar si dupa mai multe luni. Cu o astfel de selectie extinsa de programe no sa te plictisesti niciodata. Monitorizarea impulsurilor transmise de senzori au un impact semnificativ asupra eficacitatii exercitiului, deci daca doriti sa va atingeti rapid obiectivele folositi permanent acesti 2 senzori.Bicicleta eliptica Body Sculpture BE-1720, 18 programe     Computerul din dotare este programat manual avand ca sursa de energie o baterie de 1,5 V. Aparatul are 8 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul manual de presiune cu sistem de franare magnetic de pe ghidon, fara a opri antrenamentul. 

     Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 28 cm, cu o greutate de 5 kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. 

     Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe pedalele bicicletei; Ajustati nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune, punand in continuare computerul in functie cu programul preferat si pedalati pentru o viata mai sanatoasa. Datorită faptului că lucrează majoritatea grupelor de muşchi, există posibilitatea să întâmpinaţi oboseală şi febră musculară dacă nu reduceţi din programul antrenamentului. Este recomandat să folosiţi bicicleta eliptică pe durata a minim 20 de minute de exerciţii, pentru a evita oboseala şi în acelaşi timp, pentru a obţine rezultatele dorite.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

     Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici

 

Bicicleta eliptica Body Sculpture BE-1720, 18 programe

Lasă un comentariu