Aspirator vertical Heinner HSVC-m14.4 pret si specificatii tehnice

      Sa faci curat intr-o casa nu este chiar atat de usor pe cat pare, iar cu cat locuinta este mai mare, durata va fi mai indelungata, asa ca orice ajutor poate insemna un beneficiu important asupra timpului pe care trebuie sa il aloci pentru a termina totul cat mai repede. Aplecatul in timpul curatenie atunci cand dai cu aspiratorul se poate lasa de cele mai multe ori cu dureri de spate, asa ca pentru a evita aceste neplaceri iti recomand acest aspirator vertical Heinner HSVC-m14.4 ce ofera o consistenta buna la aspirare dar si un dozaj mult mai bun al efortului. Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material mat din plastic de buna calitate de culoare rosu. Cu un aspirator fara sac, putem sa nu mai cautam tipul potrivit de saci în magazine sau online, evitand totodata sa cheltuim bani pe acestia. În fond, aspiratorul ar trebui sa curete numai podelele, nu si portofelul. Este un aparat de aspirare pentru multi-suprafete, ce ofera usurinta in utilizare si o putere mare de aspirare, aerul si praful fiind aspirate cu o viteza mare in vasul de colectare prin intermediul tubului colector. Recipientul de colectare este transparent pentru a oferi utilizatorului posibilitatea de a decide cand trebuie golit. Dupa ce am aspirat întreaga casa, este suficient sa se scoata recipientul de colectare praf, sa se  deschida capacul prin rasucire pentru a arunca continutul. Mai mult recipientul pentru praf este perfect conceput pentru a putea elimina praful fara a crea un nor de praf (sistem de filtrare ciclonic). Datorita formei sale unice si suprafetei netede, praful este colectat intr-o singura parte a recipientului si aluneca uniform in cosul de gunoi.

      Motorul puternic de la Heinner ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Datorita motorului performanta aspiratorului este la fel de ridicata ca cea a unui aspirator de 800 W. Heinner HSVC-m14.4 este un aspirator fara sac avand o capacitate de colectare a prafului de pana la 0,4 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim recipientul de colectare praf. Motorul de la acest model este de tip independent cu puterea maxima de 80 W fiind alimentat de la reteaua de curent alternativ. In spatiile mai greu accesibile la reteaua electrica, poti folosi aspiratorul in modul acumulator, autonomia sa de functionare fiind de 22 de minute folosind viteza minima si de 14 minute in cazul folosirii la capacitate mare. Pentru incarcarea acumulatorului e nevoie de un timp de incarcare de pana la 4-6 ore. Incarcarea se face cu ajutorul standului care este inclus in setul de accesorii al pachetului comandat.

      Panoul de comanda plasat pe manerul de sustinere al aparatului este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off si un comutator de sarcina motor. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate foarte mica de 2,1 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. 

     Clasa emisiilor de praf ale modelului Heinner HSVC-m14.4 se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa G. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 80 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Aspiratorul Heinner HSVC-m14.4 cu eficienta energetica este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. 

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

 

Aspirator vertical Heinner HSVC-m14.4, 80W, Ciclonic, Acumulator, Ni-Mh 14.4V, Autonomie 22 min, Argintiu/Mov

Lasă un comentariu