Incarcator Wireless A+W1 pret si specificatii tehnice

    Daca pana acum 2-3 ani aceste device-uri de incarcare baterie prin tehnologia wireless erau pur si simplu mituri si se gaseau in general in cadrul demonstratiilor de la saloanele de prezentare de profil, iata ca in ultimul timp piata aduce in randul utilizatorilor si aceste tehnologii, la preturi accesibile. Incarcatorul Wireless A+W1 despre care vom vorbi astazi este unul dintre cele mai ieftine modele disponibile in magazilele de specialitate, un mode ce beneficiaza de standardul Qi (cel mai cautat standard la acest tip de incarcatoare) ce permite o incarcare rapida si comoda renuntand astfel la firele ce ne incurcau pana acum. Nu conteaza carui brand ii esti fidel, sau ce sistem de operare are telefonul tau deoarece incarcatorul wireless A+ W1 este unul universal, pregatit sa faca fata cu brio unei incarcari optime. Acest standard se regaseste in dotarile celor mai noi telefoane aparute pe piata, de prin 2017 si pana in prezent. Un telefon ce utilizeaza acest standard Qi se va incarca mult mai rapid fata de unul din standarul inferior 2016, dar cum modelele progreseaza de la an la an, sunt sigur ca deja majoritatea s-au adaptat aceste cerinte, stadardul Qi avand la ora actuala o pondere destul de mare in piata. 

     Incarcatorul Wireless A+W1 are o constructie usoara din plastic ce ii permite astfel sa fie destul de portabl si sa incape cu usurinta in bagajul de calatorie sau rucsacul de munca. Cantareste aproxmativ 75 de grame fiind destul de compact, forma sa specifica fiind una rotunda. Atunci cand este activ si incarca un device mobil becurile LED de culoare albastru vor fi vizibile prin partile laterale. Are un voltaj standard de 5 V, iar printre dotari se regaaseste si o interfata USB 2.0. In timpul unui experiment, am reusit sa incarc un telefon cu acumulator de capacitate 3000 Mah in aproximativ 2 ore. Este minunat, simplu de utilizat si comod iar modul de incarcare wirelesss este activ chiar si prin husa telefonului. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un incarcator portabil, accesibil ca pret si dotat cu cele mai noi tehnologii de pe piata: Vezi oferta pret

      Daca ai noroc, zilele acestea il poti gasi la reducere avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Incarcator Wireless A+W1, Licenta Qi, Negru

Lasă un comentariu