Compresor aer cu piston fara ulei Steinhaus PRO-COM1 pret si specificatii

    Compresorul cu aer cu piston fara ulei Steinhaus PRO-COM1 este o solutie utila la casa oricui, un model disponibil la un pret accesibil care poate deveni o necesitate oricand la casa tuturor. Sunt destul de multe cazuri cand poate deveni util, in momentul in care ai nevoie sa umfli  anvelopele unei masini, sau a unei biciclete, o mingie de fotbal sau salteaua pneumatica cu care urmeaza sa te duci la plaja. Daca ai in posesie un vehicul, e recomandat sa ai un astfel de aparat intotdeauna dupa tine deoarece poti evita astfel sa faci o pana la drum lung, fara sa apelezi astfel la alte servicii care pot costa bani in plus. Este un model ce are un principiu de functionare fara ulei, de dimensiuni compacte ce poate fi usor de transportat in porbagajul masinii tale. Nu este un model profesionist pe care sa il utilizezi in mod regulat deci prin urmare nu il recomand sa il imprumuti sau sa il folosesti in mod frecvent pentru o afacere sau in service auto, fiind mai degraba un bun personal de care sa te folosesti. Compresorul functioneaza discontinuu cca. 15% din timp, aproximativ 1.5 minute din 10 minute. In timpul pauzei aparatul se raceste (faza de racire dureaza cca. 8.5 minute). Acest lucru se datoreaza proiectarii prin care s-a dorit sa ai parte de un dispozitiv portabil de greutate 6 Kg pe care sa- l transorti rapid, de dimensiuni 39.5 cm inaltime, 37 cm lungime si 14 cm latime. Este evident ca un dispozitiv de dimensiuni mai mari vor avea la dispozitie o presiune mult mai mare dar acestea vor suferi la capitolul portabilitate. 

Compresor aer fara ulei Steinhaus Start, cu piston 1100W, 8bar, 180l/min, 9 accesorii

      Din unitatea centrala porneste un furtun de lungime 3 metri ce alimenteaza cu aer la presiune variata dispozitivele in lucru. Capul acestul furtun de aer este adaptat pentru a lua forma supapelor de diferite forme sau dimensiuni cu ajutorul a mai multor accesorii, 9 la numar, ce adapteaza aceasta iesire. Este un compresor ce utilizeaza un sigur piston ce il face sa fie potrivit pentru uz casnic fiind dotat cu un motor electric de 1100 W. Acesta prezinta urmatoarele performante: debitul aerului aspirat este de 180 de litri/minut in timp ce pentru aerul refulat ajunge la 140 litri/minut. Este un model pentru uz rezidential, portabil, realizat din plastic si metal cu protectie la supraincalzire. Presunea de lucru pe care o pune asupra aerului emis este de 8 bari. Presiunea inregistrata este masurata de un manometru mecanic cu ceas pozitionat la iesire din aparat. Reglarea acestei presiuni se face de catre utilizator prin apasarea tragaciului unui piston de aer la diverse intensitati.

Steinhaus PRO-COM1 vine la pachet insotit de urmatoarele accesorii:

  • Furtun de aer cu lungimea 3m, cu cupla rapida;
  • Lungime cablu: 3m;
  • Pistol de umflat cu manometru;
  • 9 duze si adaptori din plastic / metal (pentru mingi, saltele, roti de bicicleta, etc);

      Aceste performante amintite mai sus sunt posibile datorita motorului de putere 1.1 kW, alimentat la 230 W. Functionarea acestuia este un pic zgomotoasa dar se incadreaza in limitele normale daca e sa luam in calcul puterea motorului (nivel zgomot 97 dB). 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un compresor portabil, accesibil ca pret si dotat cu cele mai noi tehnologii de pe piata: Vezi oferta pret

      Daca ai noroc, zilele acestea il poti gasi la reducere avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Compresor aer fara ulei Steinhaus Start, cu piston 1100W, 8bar, 180l/min, 9 accesorii

Lasă un comentariu