Laptop MYRIA MY8305GD pret si specificatii tehnice

      MYRIA MY8305GD este un laptop excelent pentru sarcini office/multimedia, chiar il recomand atat ca statie de lucru la serviciu cat si ca portabil pentru acasa sau scoala. Se remarca prin faptul ca desi are pret de achizitie mic acesta beneficiaza de procesor puternic cu 2 nuclee, construit pe o arhitectura noua, de generatie 2017, Apollo Lake, toate acestea oferind viteze bune la accesul datelor si un consum minim energetic. 

     Design-ul este unul atractiv, nu apar elemente care sa impuna noutate, dar acest lucru nu trebuie sa ne deranjeze mai ales ca laptopul per total arata foarte bine. Finisajele sunt foarte bine realizate, la fel si coromatica care cu siguranta va atrage atentia multor utilizatori. Carcasa solida si usoara din plastic, ii ofera acestuia avantajul de a cantari nu mai mult de 1.39 Kg. Balamalele sunt rezistente datorita scheletului metalic si sunt suficient de rigide incat sa pastreze pozitia ecranului fara sa vibreze dar in acelasi timp sa permita deschiderea cu o singura mana. Laptopul ultraportabil Myria MY8305 iti va atrage atentia prin designul subtire, elegant si specificatiile sale la un pret irezistibil. Carcasa metalica atent slefuita ii ofera aspectul unic si o senzatie tactila confortabila. La facultate, la o intalnire de afaceri sau in excursie, poti lucra rapid si eficient de oriunde

Laptop ultraportabil myria

       Ecranul este acelasi display de 13.3 inchi, un model care beneficiaza de caracteristica anti-reflexie, care permite o receptie buna a imaginilor si culorilor chiar si in conditii de luminozitate puternica. Ecranul de 13.3 inchi reda imaginile la o calitate Full HD, o acuratete foarte buna care iti va incanta de fiecare data ochii mai ales ca vorbim de un numar de pixeli de 1920 x 1080 px. 

       Pozitionarea tastelor, este inteligent aleasa, astfel incat spatiul oferit sa fie unul suficient de mare, pentru o precizie buna la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si este familiar cu functii ca drag and drop, multitouch, si scroll up and down. 

      La capitolul performante tehnice, MYRIA MY8305GD beneficiaza de un procesor pe 2 nuclee, Intel Celeron N3350, care ruleaza la frecventa nominala de 2.4 Ghz. La capitolul memorie dispune de 4 Gb DDR3, iar socarea de date se va face pe un HDD de tip eMMC de 32 Gb. Pentru suplimentarea spatiului de memorie exista intotdeauna serviciile de cloud sau achizitionarea suplimentara a unui HDD extern. Laptopul este pregatt pentru a fi utilizat imediat ce il primesti acasa, mai ales ca sistemul de operare care vine preinstalat este Windows 10. 

      Placa video este un model integrat pe placa de baza, deci nu ar trebui sa avem prea multe pretentii din acest aspect, dar chiar si asa va duce fara probleme anumite jocuri de generatie mai veche. Nu este un laptop gaming, prin urmare nu ar fi fost necesara prezenta unei placi dedicate. Placa video se descurca excelent cu filmele Full HD si chiar Ultra HD.

       La capitolul experienta audio, acesta dispune de doua difuzoare stereo, de 3 W, care folosesc tehnologia SonicMaster, dezvoltata cu scopul declarat de a va oferi cel mai bun sunet disponibil in cazul unui notebook. 

     Pe partea de conectivitate, laptop-ul Myria beneficiaza de numeroase porturi de conectare astfel: doua porturi USB, ambele 3.0, o iesire HDMI, iesire audio, suporta bluetooth si conexiune la internet prin LAN de pana la 1000 Mb/s

Recomandare:

       Este unul din modelele care l-as putea recomanda oricand tuturor, un sistem portabil performant, disponibil la un pret corect: Verifica oferta pret

       In plus, zilele acestea beneficiaza si de o reducere consistenta, pret care il pune pe lista celor mai bune produse din aceasta marja de pret: Verifica pret redus

 

Laptop MYRIA MY8315BL, Intel Celeron N3350 pana la 2.4GHz, 13.3" Full HD  IPS, 4GB, 32GB

Un comentariu la „Laptop MYRIA MY8305GD pret si specificatii tehnice<span class='yasr-stars-title-average'><div class='yasr-stars-title yasr-rater-stars' id='yasr-overall-rating-rater-2f8382d6496bb' data-rating='5' data-rater-starsize='16'> </div></span>”

Lasă un comentariu