Aragaz MYRIA MY1815 pret si specificatii tehnice

      MYRIA MY1815 este un aragaz excelent care se potriveste solemn cu un design interior modern, acesta completand lista de beneficii care o va avea bucataria ta. Are un sistem de functionare clasic pe gaz, echipat cu mai multe sisteme moderne demne de invidiat, totul la un pret accesibil. Design-ul modern si finisajele de inalta clasa ii permit acestuia sa se integreze perfect in orice tip de bucatarie, fie ea clasica sau cu un design modern. Materialul de constructie inox permite o curatare rapida si eficienta cu oricare din produsele de curatenie sau folosind o carpa umeda.

     Aragazul MYRIA MY1815 dispune de 4 arzatoare de diferite dimensiuni, cu alimentare pe gaz. Acestea dezvolta o putere variata astfel: 2.5 kW pentru ochiul mare, 1.65 kW ochiul de forma medie, si 0.9 kW pentru ochiul cel mai mic. 

     Este prevazut si cu sistem de siguranta ce opreste automat alimentarea cu gaz in cazul in care apar scapari de gaz. Se poate conecta si la butelie existand posibilitatea de a monta o duza speciala in spate pentru acest tip de alimentare.

      Cuptorul din dotare lasa o impresie buna fiind bine izolat termic pentru un transfer de caldura minim cu mediul exterior. Ca si aragazul acesta este alimentat pe gaz si este prevazut cu sistem de aprindere electrica. Este destul de incapator, aproximativ 62 de litri, suficient pentru a gati pentru o familie intreaga. 

      Sistemul de incalzire intern face ca modul de gatit sa fie unul rapid si in acelasi timp uniform pe toata suprafata alimentelor pregatite. Caldura interna este foarte apreciata de utilizatori atunci cand trebuie sa pregatesti friptura, sau in cazul in care doresti sa pregatesti ceva dulce, cozonaci, placinte sau alte bunatati. Geamul in dublu strat va asigura o temperatura la interiorul aragazului constanta pe intreaga durata a functionarii sale, cu o caldura reziduala ce va face ca timpul de preparare sa fie unul minim raportat la resursele consumate de gaz.

      Capacul de protectie la nivelul aragazului este unul de constructie sticla, un material rezistent la temperatura si zgarieturi. Accesoriile care le primesti odata cu aragazul fac referire la o tava speciala pentru a gati la interior si un gratar cuptor.

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru bucatarie disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Garantia oferita standard este de 24 de luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand zilele acestea un discount semnificativ: Verifica pret redus

Lasă un comentariu