Aragaz MYRIA MY1802 pret si specificatii tehnice

    Aragazul MYRIA MY1802 este alegerea perfecta daca ne dorim un aparat dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui aparat este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea alb, ce confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda cu 5 butoane clasice avand control mecanic pozitionat deasupra usi aparatului, monitorizeaza toate functiile si zonele de temperatură ce pot fi reglate independent. Elementele de comanda ale aparatului contin: 5 butoane clasice pentru actionarea celor 4 arzatoare ale plitei cu alimentare pe gaz metan si arzatorul cuptorului cu alimentare pe gaz metan. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil. Datorita izolaţiei sale foarte buna, acest aragaz este cu 10% mai eficient energetic decat aparatele din clasa A, menţinand caldura în interior pentru a putea utiliza energia cu o eficienţa extraordinara. Usa cuptorului Cool Doors (CD) din geam dublu special, este eficienta din punct de vedere energetic si compacta avand garnitura de etansare. Datorita noului sistem de balamale, usa acestui cuptor poate fi demontata pentru o curatare mai usoara. In plus cele 2 panourii din sticla demontabile ale acestei uşi sunt uşor de curaţat. Astfel, putem accesa fiecare parte a cuptorului, chiar si locurile greu accesibile. Capacul de protectie al plitei aragazului este metalic. Constructiv cuptorul aragazului are un aspect robust cu un spatiu interior de 50 litri. Chiar dacă are o marime medie, acest model este încadrate în clasa energetică A, încadrându-se printre cele mai eficiente aparate existente. Acest model este ideal pentru a prepara mai multe feluri de mâncare deodată și pentru reuniuni familiale sau petreceri acasă. Cuptorul are in dotare ghidaje fixe pentru tavi.  

     Design-ul acestui cuptor este inspirat de forma cuptoarelelor tradiţionale pentru pâine alimentat cu lemne. Cu marginile netede şi rotunjite pe panoul din spate şi forma de boltă de sus, asigură o mai bună circulaţie a aerului cald în interior. Manerul metalic de la usa cuptorului, de culoare alba da o dinstinctie deosebita aparatului. Modelul MYRIA MY1802 avand urmatoarele dimensiuni (I x L x A) (cm): 85 x 50 x 50 si o greutate de 41 Kg este o optiune de luat in seama datorita functiilor si dotarilor tehnice de care dispune.

     Interiorul cuptorului este emailat cu un email de calitate superioara, neted şi impermeabil. În acest fel caldura este reflectata, nu absorbita şi apoi distribuita uniform în interiorul cuptorului. Consumul de energie este redus, iar rezultatele sunt excelente. Grasimile nu se vor depune pe stratul de email, iar curaţarea va fi mai uşoara.  Tava cuptorului este emailata, pentru a putea fi mai ușor curațata cu apa de la robinet, fara a mai utiliza produse chimice de curațare. În plus, pereții cuptorului nu se vor mai murdari așa ușor, deoarece marginile tăvii sunt ușor ridicate, pentru a împiedica scurgerea de grasime.

     Suprafata plitei este din email are un design elegant si este foarte usor de curatat. Cele 2 gratare din otel emailate au un design continuu, fără a mai fi necesar să vă chinuiţi să ridicaţi oalele grele de pe plita.

     Plita aragazului, cu alimentare cu gaz metan, dispune de o putere maxima de 7,6 kW fiind impartita intre un arzatorul mic pe gaz cu o putere de 1 kW, 2 arzatoare medii pe gaz cu o putere de 2 kW si 1 arzator mare pe gaz cu o putere de 2,6 kW. Aragazul avand sistem de protectie va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. Plita cu control mecanic dispune de aprindere electrica integrat, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz mixt performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Lasă un comentariu