Televizor LED UTOK U32HD8 – Review si specificatii tehnice

    Daca vechiul televizor nu mai functioneaza in parametrii normali sau s-a stricat iar bugetul nu a fost planificat din timp pentru o astfel de investitie, e cazul sa te orientezi catre o varianta mai ieftina, si anume modelul UTOK U32HD8 ce beneficiaza de un display generos de 80 cm si specificatii excelente dn punct de vedere tehnic. Nu toti producatorii se bucura de acelasi renume in piata dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa puna la indoiala calitatea produsului in sine. UTOK U32HD8 este un model nou aparut pe piata, de la un brand care a mai produs televizoare si in trecut, dar nu la fel de cunoscut, care inceasrca sa se inscrie pe aceasta lista selecta a televizoarelor cu un pret decente si calitati dovedite. Televizorul are o diagonala de 80 cm, adica suficient de mare pentru a se potrivi atat in zona de living cat si la dormitor. Nu este un televizor cu pretentii foarte mari dar nu arata nici rau, este compact subtire si beneficiaza de calitatile ce se regasesc la unele modele mai scumpe. 

     Arata bine si din punct de vedere al aspectului, cu un design placut la vedere dat fiind materialele de calitate din care este realizat. Este subtire iar un ecran este pus in valoare la maxim datorita ramelor ce ocupa un spatiu destul de redus din suprafata acestuia. In plus, sistemul audio integrat stereo de putere 2 x 8 W beneficiaza de rezonanta si profunzime de inalta calitate, oferindu-ti o solutie simpla si eleganta nevoii unei experiente acustice complete. Caracteristicile audio pot fi modificate din zone de egalizator a meniului Sound Mode. Cu ajutorul optiunii PVR – Picture Video Recorder, televizorul poate fi setat ca la anumite ore sa inregistreze emisiunea preferata pe suport HDD extern sau stick USB. Televizorul beneficiaza de functie inchidere automata programata – Auto Power OFF si Teletext. 

      Suporta rezolutii HD fiind capabil sa redea imagini la rezolutii 1366 x 768 pixeli cu o luminozitate de 200 cd si un contrast nativ de 1200:1 avand un timp de raspuns de 12 ms. Unghiul de vizibilitate este deasemenea unul foarte bun de pana la 178 de grade.

      Acesta sta bine si pe partea de conexiuni fiind dotat cu 2 porturi HDMI, o intrare USB 2.0, Scart si  intrare jack pentru casti televizorul putand fi conectat la dispozitive externe foarte usor. Cu ajutorul slotului CI+ poti scapa de firele inutile din casa, receptia posturilor tv fiind valabila cu ajutorul unui card preinstalat de la operatorul de cablu TV.

      Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. Playerul incorporat va face posibila chiar si redarea fisierelor video prin simpla conectare a unui stick sau HDD extern la un port USB.  

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

         Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

 

Televizor LED UTOK, 80 cm, U32HD8, HD, Clasa A

Lasă un comentariu