Televizor LED Toshiba 32W1753DG pret si specificatii tehnice

       Televizorul LED Toshiba 32W1753DG este un dispozitiv media-TV excelent pentru cei care isi doresc sa achizitioneze un dispozitiv media-Tv de generatie noua, capabil sa redea imagini de calitate, usor de utilizat. Nu aduce nimic iesit din comun la capitolul functionalitate, modul de utilizare este simplu, cei de la Toshiba mizand cu acest model in special pe dorinta acelora de a avea un model clasic, singura optiune care sa conteze fiind calitatea imaginii. 

      Displayul  de buna calitate masoara in diagonala 81 cm si suporta o rezolutie de 1366 x 768 pixeli. Calitatea imaginii se traduce in termeni mai tehnici prin faptul ca este un veritabil HD care are un timp de raspuns de 6.5 ms si o luminozitate standard de 300 cd/mp. Imaginile sunt clare fara distorsiuni (sistem de reducere distorsiuni Noise Reduction) iar unghiul de vizibilitate este undeva la 178 de grade. Se vede vine chiar si in conditii de luminozitate accentuata (lumina zilei/soare) avand un contrast nativ de 1200:1. 

     Tunnerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

     Sunetul ofera o experienta foarte buna in egala masura data de cele doua boxe pozitionate simetric avand fiecare o putere de 6 W. Este un sistem audio de tip NICAM Stereo care ofera posibilitati multiple de reglare a sunetului astfel: egalizator, Bass/Tremble si functie Dolby Digital+. 

     Acesta sta bine si pe partea de conectivitate fiind dotat cu doua intrari USB 2.0, intrare VGA, 3 porturi HDMI, Scart, Slot CI+ si intrare pentru casti. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

       Functiile disponibile pentru acesta iti da posibilitatea de a seta posturi care sa fie interzire in cazul copiilor, functie de Sleep care opreste functionarea acestuia intr-un timp stabilit de utilizator, functie de player pentru fisiere NTSC, Child Mode – ce permite blocarea anumitor posturi Tv, Hotel Mode – consum redus de energie, etc. Accesoriile incluse in pachetul comandat cuprind pe langa altele un manual de utilizare, telecomanda si cablu de alimentare. Daca nu esti adeptul sau nu ai rabdarea necesara sa studiezi manualul de utilizare, interfata acestuia este dispozibila si in limba romana. 

     De remarcat este si consumul acestuia de numai 31 W mai putin chiar si ca un bec, de aceea daca inca mai folosesti un televizor pe vechea tehnologie CRT iti recomand sa renunti la el deoarece vei observa in timp diferenta la factura de curent. Cantareste aproximativ 5.5 Kg, avand dimensiunile de 90 x 735 x 437 mm ceea ce il recomanda ca fiind optim si pentru o pozitionare undeva la inaltime utilizand un suport de perete de tip VESA 200 x 100. 

Recomandare:

             Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mici capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

             Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

Televizor LED Toshiba, 81 cm, 32W1753DG, HD

Lasă un comentariu