Mini PC ASUS VivoMini UN45-VMO65M pret si specificatii tehnice

     Noile tehnologii dezvoltate de producatori permit acum constructia unor desktop-uri in miniatura asa cum se intampla si in cazul Mini PC-ului ASUS VivoMini UN45-VMO65M, un dispozitiv excelent pentru munca la birou care acum nu mai ocupa atat spatiu cum o faceau vechile unitati. Deasemenea odata ce ai terminat treaba la sfarsit de saptamana, unitatea poate fi cu usurinta luata si acasa, greutatea acesteia fiind una aproape nesemnificativa.

       Cerintele de design pun acest dispozitiv in top-ul alegerilor majoritara a clientilor, un device simplist ca design, cu un spatiu ocupat foarte mic. Astfel acum pe birou ai mai mult spatiu, atat pentru monitor cat si alte lucruri utile in tot ceea ce faci tu. Structura unitatii este majoritar din plastic, cu imbinari din metal in zonele cheie de la colturi. Este un model operational in diverse domenii de activitate, de la simpla navigare online, utilizare pachete Office, tinere evidenta acte si contabilitate. Nu poti avea pretentii mari atunci cand vine vorba de gaming sau editare foto/video.

        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul  cu 4 nuclee Intel Pentium N3700  capabil sa ruleze la o frecventa de 1600 Mhz, ce atinge si 2.4 Ghz in Turbo Boost. Procesorul beneficiaza de mai multe tehnologii de ultim moment printre care: Secure Boot, virtualizare nuclee, sistem de incrementare viteza procesare (Enhancer SpeedStep) si de protectie acces la date (Intel Identity Protection). In cazul unor sarcini care necesita performante majore din partea procesorului, acesta intra in Turbo Boost unde frecventa urca pana la 2.4 Ghz. 

        Placa video este un model integrat, Intell HD Graphics 400, un model de la care nu trebuie sa ai pretentii superioare pe partea de gaming, dar suficienta de buna pentru operatuni simple care necesita vizionarea de filme si seriale online sau anumite jocuri de generatie mai veche. la capitolul memorie si HDD este custum made, astfel poti avea ocazia sa adaugi tu cata memorie doresti separat, capacitatea maxima de memorie suportata fiind de 8 Gb DDR3L. La fel ca si in cazul memoriei, nu include nici unitate de storcare, producatorul recomandand o unitate de tip SSD. VivoMini UN45H dispune de un sistem dual pentru soluțiile de stocare a datelor, ce poate consta dintr-o unitate hard disk de 2.5 inchi de până la 1TB sau o unitate SSD de 512GB, un SSD M.2 de 256GB M.2 SSD, sau o combinație între cele două pentru flexibilitate suplimentară. Astfel, indiferent că urmărești să beneficiezi de un spațiu de stocare mai mare pentru muzica, clipurile video, aplicațiile și datele tale; sau viteze de acces ridicate, poți alege configurația mixtă de hard disk-uri / SSD-uri potrivită nevoilor tale.

        Unitatea centrala beneficiaza de o sursa de putere 65 W, deci nu este un consumator de mare putere, consumul estimat in timp fiind comparabil cu cel al unui laptop.  

         La capitolul conectivitate exterior cu alte device-uri, ASUS VivoMini UN45-VMO65M beneficiaza de o iesire HDMI, 4 iesiri USB 3.0, o intarare audio iar conexiunea la internet se va face prin LAN prin mufa de RJ-45.  VivoMini UN65 mai dispune de asemenea de un cititor de card-uri 4-in-1, o iesire audio, precum si conectori HDMI si DisplayPort++.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca vrei sa te poti bucura de toate functionalitatile unei unitati PC performante, totul intr-un dispozitiv de dimensiuni mici foarte bine dotat tehnic la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

 

Mini PC ASUS VivoMini UN45-VMO65M cu procesor Intel® Pentium™ N3700 pana la 2.40 GHz, 1 x M.2 slot, Intel HD Graphics, Free DOS

Lasă un comentariu