Espressor automat Krups Espresseria EA8165 pret si specificatii tehnice

    Cafeaua preparata la ibric nu mai este demult la moda mai ales odata cu aparitia in piata a unor espressoare automate moderne, capabile sa prepare atat de mult dorita bautura energizanta pe baza de cafea prin simpla apasare a unui buton. Timpul este o variabila destul de esentiala in viata fiecaruia, procesul de prepararea al cafelei de dimineata fiind unul destul de costisitor daca inca alegi varianta clasica de preparare la ibric. Scapi de aceasta problema numai bine cu ajutorul espressorului automat Krups Espresseria EA8165, un dispozitiv care cunoaste dozajul exact de cafea pentru ca bautura ta preferata sa fie gata imediat cu un minim de efort din partea ta. Acesta este o alegere destul de interesanta daca e sa privim designul nonconformist dat de culoarea mai putin atipica, un rosu aprins cu tenta visinie ce va face sa fie imediat remarcat in bucataria ta. 

      Afisajul LCD HD iti va arata toate informatiile de care ai nevoie si te va asista pentru a pregati rapid cafeaua. Aparatul automat are urmatoarele dimensiunii: (W x D x H)mm: 245 x 330 x 365 si o greutate de 8,4 Kg. Tava pentru cesti este din inox si este dotata cu un sistem anti-alunecare si unul pentru scurgere.

Espressor automat Krups Espresseria EA8165, 1450W, 15 bar, 1.7 l, Rosu/Negru  Acest model are si functia de Timer-ul ce este un sistem de control digital cu functia de ceas, unde putem alege timpul de pregatire al bauturi preferate si pe deasupra putem programa automatul sa porneasca prepararea bauturilor la o anumita ora aleasa de noi dupa care se opreste automat. Sistemul de extrage aroma Krups Quattro Force din fiecare boaba de cafea, garanteaza un gust desavarsit in fiecare ceasca. Tehnologia Krups te va insoti la fiecare pas pe care il faci pentru obtinerea unui espresso perfect, prin operatiile de: rasnire, presare, percolare si extractie.  Acest model german este unul din cele mai vandute modele de firma Krups, avand presiunea de lucru 15 bari. Rezervorul de apa transparent are o capacitate de 1,7 litri, existand posibilitatea indepartarii containerului, cu umplerea sau curatarea lui. Aparatul avand o capacitate mare de stocare apa, putem obtine in final o gama variata de bauturi, de la Cappuccino, Espresso cu doza de tarie de (40 ml – 60 ml), Apa fierbinte, Cafea cu lapte, Cafea (6-9 grame), Cafe creme, Lapte cald/spuma. Aparatul este setat in mod automat pentru a livra 200 ml de apa fierbinte. Sortimentele de cafea cu 3 nivele de temperatura, obtinute cu acest aparat sunt: Scurta/Espresso, Medie si Lunga. Iar cafeaua pe care o poti obtine are si 3 nivele de tarie: Slaba, Medie si Tare. De asemenea, vei putea pregati si ceai sau ciocolata calda datorita sistemului simplu de fierbere, care are inglobat un Sistem Thermoblock Compact (CTS) cu incalzire rapida. Secretul sau rezida in capul de pre-infuzare ce este pozitionat in centrul sistemului de incalzire Thermoblock. Cu acest sistem obtinem o temperatura optima de 70°C ideala pentru a savura aroma unui espresso cu lapte cald.
 Aparatul din punct de vedere tehnologic este dotat cu o gura de scurgere simpla reglabila la inaltimea de la minim 65 mm la maxim 111 mm, potrivita pentru fiecare ceasca, acest lucru prevenind astfel stropirea cu cafea sau racirea jetului in timpul turnarii in ceasca. In acest mod espresso-ul tau este servit intotdeauna la temperatura corecta, mentinand in acelasi timp un aparat curat. Acest automat are un sistem de spumare a laptelui Easy Cappuccino (cel pe care profesionisti in numesc Pannarello) ce elibereaza abur pentru a te ajuta sa prepari cu usurinta o spuma de lapte fina pentru cappuccino-ul tau. Pentru a prepara un cappuccino super-cremos, la o temperatura perfecta, este suficient sa torni lapte in rezervorul din plastic transparent cu capacitatea de 0,5 litri, sa-l cuplezi la cafetiera si sa selectezi pe panoul de comanda bautura preferata. Indiferent daca vrei un cappuccino sau o spuma de lapte, bautura ta preferata va fi gata in cateva secunde, fara stropi pe blatul de lucru si exact la temperatura potrivita. Carafa pentru lapte spumeaza laptele de doua ori, apoi toarna un strat de crema fara stropi în ceasca, la o temperatura potrivita. Tehnologia Latte Perfetto, care spumeaza laptele nu o data ci de doua ori se obtine prin crearea unei presiuni inalte combinat cu efectul de turbionare, ce reduce dimensiunea bulelor de lapte si creeaza o textura fina si ferma. De asemenea, carafa poate fi depozitata foarte simplu în frigider si este si foarte igienica. Dupa fiecare doza de spuma de lapte distribuita, aparatul curata automat duza de lapte.

     Cafeaua se prepară complet automat, putând seta espressorul chiar și printr-o singură apăsare de buton atunci când folosești setările deja memorate pentru fiecare bautura. Aparatul detine si functia de spumare obtinand cel mai bun cappuccino, care va contine o spuma perfecta, cremoasa, densa si de durata. 

     Acest aparat are un compartiment de cafea boabe de 260 grame. Krups Espresseria Automatic EA8161 are si o unitate de macinare din otel inox de inalta calitate, care macina cafeaua cu 3 setari de dimensiuni, pentru a se potrivi nivelului de prajire, fin si uniform, in functie de gradul de setare. Astfel, boabele isi vor pastra aroma naturala, iar cafeaua rezultata va avea gustul pe care ni-l doriti.     In zona de presare cu suprafata cilindrului ultra plata datorita tehnologiei Krups, asigura o presare perfecta a pulberei de cafea la standarde profesionale, pentru a obtine un espresso savuros cu un gust bine echilibrat. Camera de percolare a acestui model permite un debit variabil de cafea, ce poate varia intre 6 si 9 grame in functie de bautura selectata. Puterea de 1450 W claseaza acest aparat in topul espressoarelor puternice, dar a fost luat in consideratie si aspectul consumului, astfel ca espressorul incalzeste numai cand e necesar si mai exista un comutator care deconecteaza aparatul complet de la retea. Aparatul de cafea vine dotat si cu filtru de apa Claris Aqua Filter care are rolul de a obtine un ph neutru al acesteia, curatand-o de toate impurtitatile pe care nu reusim sa le vedem cu ochiul liber. Functia de Auto Clean Pressure ne ajuta sa-l mentinem curat si igienizat dupa fiecare utilizare, avand indicator de detartrare astfel incat bauturile noastre preferate sa aiba acelasi gust in fiecare zi. În timp, incalzirea constanta a apei utilizate pentru a face cafeaua duce la formarea de calcar in circuitele interioare ale aparatului. Cand este afisat mesajul de decalcifiere pe display, este necesara decalcifierea automatului. Programul de decalcificare functioneaza automat si tot acest proces dureaza aproximativ 30 de minute, afisand la sfarsit ciclu terminat. Daca functia de decalcifierea este intrerupta inainte de finalizare, aparatul afiseaza un mesaj si procesul trebuie inceput din nou de la inceput. Functia de Auto-programare clatire si decalcifiere ne ajuta sa-l mentinem curat si igienizat dupa fiecare utilizare, avand indicator de detartrare astfel incat bauturile noastre preferate sa aiba acelasi gust in fiecare zi. Unitatea de preparare se poate detasa usor pentru a fi igienizata dupa un ciclu mai lung de folosire. Acest aparat avand un mod de lucru in regim automat, dupa prepararea cafelei se opreste automat generand cu aceasta functie si importante economii de energie electrica pe parcursul anului. In plus acest aparat este conceput pentru a fi usor de reparat, iar cele 6 500 de centre de reparatii la nivel mondial asigura garantie pentru livrarea rapida a pieselor de schimb timp de 10 ani, la costuri reduse.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret

     Mai multe detalii tehnice precum si pareri ale cumparatorilor puteti verifica si pe pagina produsului accesibila aici

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

 

Espressor automat Krups Espresseria EA8165, 1450W, 15 bar, 1.7 l, Rosu/Negru

Lasă un comentariu