Banda de alergare DHS 8451 pret si specificatii tehnice

      Daca vrei sa arati bine la fizic si sa fii in forma va trebui sa depui un efort de cel putin o ora in fiecare zi alaturi de una dintre cele mai performante bande de alergat. Banda de alergat electrica DHS 8451 este alegerea perfecta daca doresti sa dispui de intimitatea locuintei tale si sa practici sportul tau preferat si sa te mentii in forma. Banda de alergare model DHS 8451 cu inclinare automata si sistem de atenuare socuri o recomand datorita dimensiunilor mici si tehnologiilor de ultima generatie cu care aceasta este dotata. Daca o vei cumpara nu va fi o problema spatiul de depozitare deoarece aceasta e compacta iar dupa fiecare antrenament se poate plia pentru a fi depozitata ocupand un spatiu mic. Plierea acestui model se face motorizat cu ajutorul a 2 pistoane autoblocante cu care este echipat aparatul pentru a salva spatiu. Depliere acestui model se face de asemenea automat si lin cu ajutorul aceluiasi sistem hidraulic din dotare. Pentru transportarea dintr-o incapare in alta, aceasta banda de alergat vine dotata cu un set de 4 roti din silicon pozitionate la fiecare din capete.

     Remarcabil este si faptul ca aceasta este produsa chiar la noi in tara, in fabrica de la Ploiesti, dovada ca si romanii stiu sa faca lucru de calitate, la pret accesibil. Oricare ar fi nivelul tau sportiv, incepator sau avansat, banda de alergat se adapteaza oricarui stil de exercitiu, plusand atunci cand e nevoie de un efort sustinut mai intens prin setarea gradului de dificultate al inclinarii. Este un model placut ca design, solid care beneficiaza de spatii bine delimitate langa consola pentru a depozita fie telefonul sau sticla cu apa pentru rehidratare in timpul antrenamentelor. Este de culoare verde – negru, o combinatie speciala care inspira dinamism si incredere. Din punct de vedere constructiv cadrul metalic al acesteia este foarte rezistent suportand o greutate de pana la 120 Kg. Motorul este unul de 1.75 CP care ii va imprima o viteza maxima de pana la 16 Km/h. Sistemul de inclinare electric permite setarea unui unghi de inclinare in intervalul 0 – 15 % direct din consola aparatului fara alte interventii fizice. 

     Computerul de bord este dotat cu ecran LCD ultramodern care va afisa multiple functii:  Puls, Inclinare, Timp, Viteza, Distanta si Calorii. Sistemul magnetic de amortizare a socurilor este articulat si ofera o experienta confortabila in timp ce se desfasoara. In plus aparatul are si variator de inclinare pe consola, intre 0-15% cu nivel de inclinare in trepte de 1%, pentru a mari gradul de efort depus in timpul antrenamentului. Programele pe care le poate urma utilizatorul standard sunt numerotate de la P1 la P15 si pot fi selectate cu ajutorul butoanelor centrale.  O alta functie de care nu putem trece cu vederea este sistemul integrat de boxe care vor face ca fiecare antrenament sa fie o experienta mult mai placuta alaturi de muzica preferata si antrenanta. Poti conecta diverse la aceasta prin intermedul unui cablu jack de 3.5 mm. 

      Banda de alergat electrica DHS este dotata cu un sistem de siguranta ce permite oprirea automata a benzii in cazul in care va dezechilibrati. Cu ajutorul functiei economie curent alimentarea se opreste automat dupa 10 minute dupa incetarea antrenamentului. Covorul rulant pe care se desfasoara exercitiul masoara in dimensiune  1250*450 mm, este confortabil si preia foarte bine impulsurile prin tasarea greutati corpului in miscare.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca va dorit un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

       Fiind ultimul model de pe stoc, beneficiaza de un discount semnificativ de pret: Verifica pret actualizat

 

Banda de alergare DHS 8451, motor 1.75 CP

Un comentariu la „Banda de alergare DHS 8451 pret si specificatii tehnice<span class='yasr-stars-title-average'><div class='yasr-stars-title yasr-rater-stars' id='yasr-overall-rating-rater-963982053466a' data-rating='4.7' data-rater-starsize='16'> </div></span>”

  1. Buna ziua,
    Din 21.05.2019, detin o banda de alergare model dhs 8451, dar la cumparare nu mi s-a inmanat un manual de utilizare.
    1- as dori daca se poate sa primesc un manual de utilizare
    2- daca nu se poate, as dori sa primesc instructiuni de ungere a covorului de alergat.
    Va multumesc !

    Răspunde

Lasă un comentariu