Perna Ted Memory Adry Cool Gel pret si specificatii de design

    Experimenteaza confortul deplin alaturi de o perna special conceputa din materiale atent selectionate pentru a oferi astfel senzatia de bine si odihna pe tot parcursul noptii. Ted Memory Adry Cool Gel beneficiaza de o constructie unica datorita tehnologiei avansate a gelului care se va mula perfect dupa forma capului si a gatului permitand astfel muschilor sa se relaxeze mai bine in timpul noptii. Modelul de fata, Ted Memory Adry Cool Gel este de culoare alba, imbracata intr-un material de poliester avand dimensiunile de 40 x 60 cu o inaltime de 12 cm. 

Perna Ted Memory Adry Cool Gel, 40x60x12 cm

    Ted Memory Adry Cool Gel este o perna ortopedica care promite ca de acum timpul petrecut in patul de acasa va avea o alta nuanta, oferind tot confortul necesar odihnei, constructia ei fiind de nepretuit atunci cand vine vorba de calitate si in acelasi timp functionalitate. S-au dus zilele in care odata trezit, ai fi putut spune ca esti mai obosit decat atunci cand te-ai dus la culcare, aceasta oferind o insertie perfecta de confort si design, totul datorita priceperii si maestriei cu care sunt imbinate materiale de calitate. 

    Aceasta perna minune de la Ted Memory prezinta la interior mai multe straturi, care sunt asezate perfect intr-un tot unitar ce se uniformizeza sub presiunea capului, pentru a oferi o pozitie corecta si odihnitoare pe tot parcursul noptii. O perna nepotrivita poate agrava durerile de cap, durerile de gât, amorţeala umărului sau a braţului, disconfortul si sforăitul.

      Ted Memory Adry Cool Gel este o perna din spuma de memorie si poliester, un model ce a ajuns sa fie la mare cautare printre majoritatea dintre noi, datorita conceptului din materiale de calitate superioara din care este construita. Tesatura din alcatuirea sa este tratata si antibacterian, pentru a indeparta astfel microbii se germenii ce se pot atasa de ea. La interior perna contine doua straturi, nivelul 1 reprezentat de fibre siliconice si fulgi din spuma si nivelul 2 reprezentat de vatelina din fibre siliconice. Aceste doua suprafete se muleaza perfect pe forma capului tau fiind nici prea inalta dar nici prea indesata, lasandu-ti posibilitatea de a alege cum vrei sa dormi, pe spate sau pe lateral. Fiind o perna cu strat siliconic, acest lucru va duce la reducerea punctelor de presiune datorita faptului ca se muleaza si se adapteaza continuu la forma capului tau. Perna este prevazuta cu fermoar si contine 2 inserturi din fulgi de spuma Memory. Fermitatea pernei poate fi ajustat in functie de modul de dormit si de constitutia fiecaruia.

Recomandare:

     Este optiune interesanta pentru tine si familia, un model care indeplineste toate atuurile astfel incat sa reprezinte o alegere perfecta: Verifica oferta pret

     Zilele acestea acest model de saltea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Perna Ted Memory Adry Cool Gel, 40x60x12 cm

 

 

Lasă un comentariu