Scaun de birou Kring Kor pret si specificatii de design

   O piesa de birou esentiala in ceea ce priveste randamentul angajatolor la locul de munca este scaunul de birou. Un lucru atat de banal este vazut de multi un pion important in a oferi angajatilor un mediu propice pentru confort, mai ales ca de multe ori se petrec de la 8 ore in sus. Un scaun de birou asemenea celui de la Kring Kor este exact ceea ce iti trebuia pentru a fi mai productiv si pentru a pastra o postura sanatoasa. Scaunul  este confectionat din materiale textile si microfibre rezistente la tensiune si frecare, cu o baza in forma de stea fabricata din plastic. Produsul este predat ca fiind in cutie in stare demontata. In interiorul cutiei se gasesc materiale necesare si ghidul pentru asamblare.

Scaun de birou Kring Kor, Mesh, Negru

     Daca vechiul scaun avea mai multe elemente din burete si aparent era mult mai moale, pot spune ca modelul acesta ofera mai mult confort in timp deoarece odata ce te asezi pe el nu se lasa ca si cum te-ai afunda in jos, iar asta imi place. Spatarul ia forma corecta astfel ca daca vrei sa te sprijini cu toata forma spatelui, experienta este una relaxanta si iti da un semntiment de buna dispozitie. Suportul pentru sezut este executat din mesh realizat special in acest scop, rezistent si racoros, iar buretele pentru sezut asigura confortul necesar persoanelor de pana la 100 Kg.

    Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul reglabil optimizeaza contactul cu zona spatelui / zona lombara, oferind astfel o pozitie confortabila utilizatorului. Materialele de constructie implica in mare plastic, cu o calitate destul de buna incat sa reziste o perioada destul de buna. 

      Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din lastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Sistemul de deplasare format din 4 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 7.55 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Din punct de vedere al dimensiunilor, acesta masoara 40 cm in latime, are un diametru de 53 cm iar inaltimea variaza intre 84-96 cm. Este disponibil in doua variante de culoare, gri si negru-orange.

Recomandare:

         Scaunul de birou ergonomic Kring Kor este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

        Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

Scaun de birou Kring Kor, Mesh, Negru

Lasă un comentariu