Epilator Rowenta Instant Soft Compact IPL EP9603 pret si specificatii tehnice

      Noua tehnologie IPL ofera numeroase avantaje atunci cand vine vorba de epilarea definitiva, astfel ca in ultimul timp au aparut pe piata mai multe astfel de dispozitive, la inceput mai scumpe, mai acesibile acum, asa cum se intampla si cu Rowenta Instant Soft Compact IPL EP9603. Acesta ofera o solutie revolutionara de indepartare a firelor de par nedorite folosind tehnologia pulsatiilor luminoase IPL. Totul este simplu si nu implica durere si se potriveste oricarui tip de ten. Sistemul exclusiv PRO PRECISION cu rola de distantare te ajuta sa nu ratezi nicio zona si sa nu tratezi de doua ori aceeasi zona, reducand astfel riscul de ardere.

Epilator Rowenta Instant Soft Compact IPL EP9603, 4 x 75.000 impulsuri,36W, Alb/Mov

      Designul compact si greutatea redusa face ca acesta sa poate fi utilizat cu usurinta de oricine si inclus in bagajul de calatorie fara a ocupa un spatiu foarte mare. Chiar pachetul comandat cuprinde o borseta din piele ecologica unde se vor regasi aparatul cat si accesoriile, pastrate in deplina siguranta. Aparatul vine echipat cu 4 lampi interschimbabile de culori diferite pentru a putea fi folosit de mai multi utilizatori in conditii de maxima igiena

     Principiul de actiune este urmatorul: emiterea unui puls luminos foarte intens care este absorbit de diferite structuri ale pielii, in cazul nostru radacina firului de par. Tehnica IPL poate fi folosita pentru indepartarea definitiva a firelor de par (epilare progresiv definitiva). Cu cat firul de par este mai inchis la culare, cu atat procesul este mai eficient. Nu toate firele de par sunt insa distruse in acelasi timp. Lumina pulsata actioneaza numai pe acele fire de par care se gasesc in faza de crestere. Parul creste in trei faze (anagen, catagen si telogen) dar nu poate fi distrus decit in anagen, care este faza de crestere activa. Pe masura ce se realizeaza mai multe sedinte, un numar din ce in ce mai mare de fire este distrus. In final, un procent de 80% pana la 90% din acestea sunt distruse definitiv. Durata sedintei depinde de marimea zonei. Pentru zonele mici (fata, axila) nu dureaza mai mult de 5 -10 minute, iar pentru cele mari (membre, spate) se poate intinde pana la 1 – 2 ore. Sedintele vor fi efectuate la un interval de 5 – 8 saptamani, in functie de zona epilata (firele de par cresc cu viteze diferite in zone diferite ale corpului). In urma primei sedinte de epilare cu lumina pulsata, parul va incepe sa cada (timp de 1-2 saptamani) fiind eliminate aproximativ 60% din totalul firelor de par. In timp, dupa cateva sedinte, incep sa creasca fire de par mai fine si mai deschise la culoare. Dupa caderea parului va urma o perioada de lipsa de par de citeva saptamini, pana cand incep sa creasca noile fire de par care la momentul tratamentului nu erau in faza de crestere activa. In momentul in care se inmultesc suficient, dupa cca. 6-8 saptamini de la sedinta de epilare anterioara, se va efectua o noua sedinta.

Epilator Rowenta Instant Soft Compact IPL EP9603, 4 x 75.000 impulsuri,36W, Alb/Mov

    Trebuie precizat ca rezultatele nu sunt imediate, iar rezultatele individuale difera de la o persoana la alta persoana. Majoritatea utilizatorilor vor începe sa observe rezultatele la 1 saptamana sau 2 saptamani de la iniţierea tratamentului. În acest timp, este posibil sa aveti impresia ca parul inca creste, insa, de fapt, acesta este împins în afara. Folosind epilator cu lumina intens pulsata Rowenta Instant Soft Compact IPL EP9603 sunt necesare pana la 3 sedinte astfel incat durata intregului tratament se poate intinde pe o perioada de jumatate de an, sau mai mult pentru persoanele cu nuante de piele mai închise la culoare. Cele mai bune rezultate se obtin  cu acest aparat daca firul de par este mai inchis la culoare si mai gros si pielea cat mai alba. Lumina pulsata sau lumina laserului trebuie sa fie absorbita cat mai putin la trecerea prin piele (de aceea este important ca aceasta sa fie cat mai alb posibila), dar trebuie sa se absoarba cat mai mult in radacina parului, de catre melanina (pigmentul) continut in acesta, pentru a-l putea incalzi pana la dezactivare. Lumina pulsata  poate fi utilizata cu succes in orice combinatie de culori ale pielii si parului – mai putin pentru parul alb.

     Epilarea cu ceara este interzisa pe toata perioada sedintelor de foto-epilare. Intre sedinte se va folosi doar rasul sau tunsul. Pielea ar trebui sa fie cat mai alba cu putinta, deci expunerea la soare – bronzatul – trebuie evitate incepind cu 30-45 zile inainte de tratament, precum si pe toata perioada tratamentului. Daca tratamentul implica zone expuse la soare in mod curent – fata, gambe etc. este recomandata folosirea unei creme protectoare cu factor de protectie cat mai ridicat. Dupa ce am prezentat pe scurt aceste indicatii ale tratamentului de indepartare a surplusului de par am sa prezint acest aparat de top care nu o sa va dezamageasca dupa folosirea lui. Pentru picioare durata de epilare recomandata este de 20 minute, in zona bikinilor se recomanda o folosire de maxim 5 minute, pentru brate 8 minute iar la axile 3 minute. 

        Aparatul emite un impuls luminos foarte intens care apoi este absorbit de diferite structuri ale pielii radacina si fir de par, procedeu care daca este urmat 7-8 sedinte la interval de 1 saptamana duce la caderea in timp a parului inestetic. Efectul este unul de lunga durata si da rezultate cu atat mai bune daca firul de par este inchis la culoare, de regula negru. Poti selecta si un nivel de intensitate al luminii potrivit pentru pielea ta, in cazul de sensibilitate la nivelul pielii recomand sa folosesti treapta 1 pe care o poti varia pana la o valoare maxima la treapta 5. Eficacitatea epilarii prin tehnologia IPL depinde de tipul si culoarea pielii si a parului. Detectorul de culoare a pielii blocheaza impulsul luminos atunci cand pielea este prea inchisa la culoare.

        Flash-ul luminos cuprinde o zona suficient de mare astfel incat un epilat complet sa nu dureze mai mult de20 de minute, in functie de priceperea fiecaruia. Aparatul de epilat poate fi folosit conectat la priza sau pe baterie, autonomie fiind de aproximativ 600 de flash-uri la o incarcare completa. Lampa de inalta performanta pe baza de quartz are o capacitate maxima de 4 x 75.000 impulsuri de lumina.

        Epilatorul Rowenta Instant Soft Compact IPL EP9603 asigura un tratament sigur si eficient pentru fata, brate, subrate, picioare si zona inghinala. In toata aceasta perioada de folosire, medicii recomanda sa nu expui zonele tratate la soare. Alimentarea sa se face doar la retea, aparatul nefiind functional pe baterie.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat revolutional capabil de cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta, pret la cate consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Epilator Rowenta Instant Soft Compact IPL EP9603, 4 x 75.000 impulsuri,36W, Alb/Mov

Lasă un comentariu