Aparat multifunctional Xplorer Infinity pret si specificatii tehnice

   Sportul este un stil de viata pe care trebuie sa il impunem fiecare in ritmul nostru din timpul zilei, iar astfel cateva minute de antrenament devine o necesitate, pentru a arata mai bine sau a prinde un tonus revigorant si energie din plin. Ai doua solutii, ori sa alegi sa mergi la sala, dar aici implica mai mult timp pierdut, un program mai strict sau poti alege varianta achizitiei unui aparat multifunctional complet asa cum este si Xplorer Infinity. Achizitia unui aparat multifunctional asa cum este si Xplorer Infinity ofera cam tot ce ai nevoie, exercitii complexe gata sa iti antreneze intreaga musculatura. Face parte din gama profesionista, deci in cazul acestuia poate fi folosit acasa sau poate fi vazut si in cadrul unei sali de fitness care te va ajuta sa experimentezi un numar de exercitii d etoate nivelele, complex sau intermediar. Reprezinta cea mai eficienta metoda de a face sport acasa, deoarece antrenamentul executat la un astfel de aparat poate fi comparat cu antrenamentul efectuat la o sala de forta.

    Aparatul multifunctional Xplorer Infinity este ideal pentru forta si fitness sau pentru antrenarea mai multor grupe musculare intr-un singur exercitiu, oferind o crestere a rezistentei si elasticitatii musculare. Vei fi surprins cat de repede masa musculara va creste in consistenta chiar dupa primele exercitii. Acest aparat oferă numeroase beneficii fizice: îmbunătăţeşte postura, susţine coloana vertebrală, îmbunătăţeşte stabilitatea, echilibrul şi controlul corpului.

    Greutatile pot fi selectate din randul a mai multor placi acoperite cu vinil de 70 de Kg. Acestea sunt alcatuite din mai multe corpuri separate fiecare cantarind cate 10 Kg, dar o greutate de 5 Kg si alte 5 de cate 1 Kg. Selectia greutatii pentru fiecare antrenament se face atasand un carlig de prindere ce asigura functia se siguranta la limita de greutate dorita.

    Arata bine si ca design, aceasta fiind construita din materiale de foarte buna calitate rezistente ce suporta o masa corporala de pana la 140 de Kg. Materialele care intra in constructia aparatului dau un plus de siguranta si calitate exercitiilor. Nu este greu de montat iar multitudinea de exercitii pe care le poti executa este un mare plus. Zona de scaun este una foarte confortabila avand un spatar ce poate fi reglat pe dimensiunea spatelui intr-o pozitie cat mai confortabila. In partea laterala stanga, aparatul vine dotat si cu un sac de box, unde pasionatii domeniului vor putea sa isi puna la incarcare puterea pumnului.

     Il poti folosi pentru urmatoarelele exercitii: abdomen, picioare, piept, biceps, triceps, fesier, gambe, umeri si spate. Poti lucra cu el atat la un nivel intermediar, sau unul mai avansat, totul fiind legat de greutatile pe care doresti sa le ridici. In timpul folosirii acesta nu scartaie, iti da senzatia de siguranta oferind satisfactie la fiecare utilizare. Cu un minim efort poti lucra acum toate categoriile de muschi in limita a 140 Kg masa corporala.

      In partea inferioara aceasta statie de antrenament complexa este insotita si de un suport special pentru antrenamentele pentru picioare cu doua zone din burete si mansoane din cauciuc ce vor asigura un confort deplin. Toate elementele tapitate sunt realizate din burete durabil si tapiterie din piele ecologica. In stare asamblata, acest aparat fitness masoara lungime: 196 cm, latime 154 cm si inaltime 229 cm.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui aparat de fitness performant care sa iti puna la lucru majoritatea grupelor de muschi, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

     Deasemenea zilele acestea beneficiaza de o reducere suplimentara de pret, la care consider ca este un best buy: Verifica oferta pret

 

Aparat multifunctional Xplorer Infinity, sarcina 70kg

Lasă un comentariu