Aparat multifunctional Body Sculpture BMG 4202 pret si specificatii tehnice

      Antrenorul de fitness de acasa este noul aparat multifunctional Body Sculpture BMG 4202, un dispozitiv perfect in cazul incapatorilor care doresc sa urmeze un set de miscari specifice care sa antreneze toata zona corpului. Este cel mai bun aparat multifunctional de fitness din gama lui de pret si reprezinta o solutie perfecta, atat pentru femei si barbati, care doresc sa isi dezvolte aptitudinile fizice generale, pentru a imbunatati aspectul fizic, castiga si consolida masa musculara si forma corpului. Constructia este din otel robust, are o capacitate de incarcare mare si cu o stabilitate foarte buna. Pentru intarirea bratelor si muschii spatelui se poate folosi scripetele superior, pentru consolidarea picioarelor se poate utiliza metoda de extensii al picioarelor. Reprezinta cea mai eficienta metoda de a face sport acasa, deoarece antrenamentul executat la un astfel de aparat poate fi comparat cu antrenamentul efectuat la o sala de forta. 

    Aparatul multifunctional Body Sculpture BMG 4202 este ideal pentru forta si fitness sau pentru antrenarea mai multor grupe musculare intr-un singur exercitiu, oferind o crestere a rezistentei si elasticitatii musculare. Vei fi surprins cat de repede masa musculara va creste in consistenta chiar dupa primele exercitii. Acest aparat oferă numeroase beneficii fizice: îmbunătăţeşte postura, susţine coloana vertebrală, îmbunătăţeşte stabilitatea, echilibrul şi controlul corpului.

Aparat multifunctional Body Sculpture, BMG 4202

    Controlul miscarilor este reglat de scripetele superioar ce balanseaza la fiecare ridicare, oferind un punct de sprijin sigur in cazul ridicarii de greutati mari. Greutatile pot fi selectate din randul a mai multor placi acoperite cu vinil de 45 de Kg. Acestea sunt alcatuite din mai multe corpuri separate fiecare cantarind cate 5 Kg, plus alte 5 de cate 1 Kg. Selectia greutatii pentru fiecare antrenament se face atasand un carlig de prindere ce asigura functia se siguranta la limita de greutate dorita.

Aparat multifunctional Body Sculpture, BMG 4202

    Arata bine si ca design, aceasta fiind construita din materiale de foarte buna calitate rezistente ce suporta o masa corporala de pana la 120 de Kg. Materialele care intra in constructia aparatului dau un plus de siguranta si calitate exercitiilor. Nu este greu de montat iar multitudinea de exercitii pe care le poti executa este un mare plus. Zona de scaun este una foarte confortabila avand un spatar ce poate fi reglat pe dimensiunea spatelui intr-o pozitie cat mai confortabila. 

Aparat multifunctional Body Sculpture, BMG 4202

     Il poti folosi pentru urmatoarelele exercitii: abdomen, picioare, piept, biceps, triceps, fesier, gambe, umeri si spate. Poti lucra cu el atat la un nivel intermediar, sau unul mai avansat, totul fiind legat de greutatile pe care doresti sa le ridici. In timpul folosirii acesta nu scartaie, iti da senzatia de siguranta oferind satisfactie la fiecare utilizare. Cu un minim efort poti lucra acum toate categoriile de muschi in limita a 120 Kg masa corporala.

      In partea inferioara aceasta statie de antrenament complexa este insotita si de un suport special pentru antrenamentele pentru picioare cu doua zone din burete si mansoane din cauciuc ce vor asigura un confort deplin. Toate elementele tapitate sunt realizate din burete durabil si tapiterie din piele ecologica. In stare asamblata, acest aparat fitness masoara inaltime: 213 cm, latime 110 cm si lungime 140 cm.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui aparat de fitness performant care sa iti puna la lucru majoritatea grupelor de muschi, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

     Deasemenea zilele acestea beneficiaza de o reducere suplimentara de pret, la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Aparat multifunctional Body Sculpture, BMG 4202

Lasă un comentariu