Cooler laptop A+ CIC6B pret si specificatii tehnice

     A+ CIC6B este un cooler potrivit in cazul laptopurilor de grafica ce beneficiaza de un display mai mare de pana la 17 inchi. In functie de dotarile tehnice, un procesor cu un consum ridicat sau o placa video cu un share de memorie ridicat, se intampla de multe ori ca in perioada verii laptopul sa se incalzeasca daca este folosit o perioada de timp mai indelungata. Problema incalzirii apare atat in cazul modelelor noi, ce beneficiaza de componente puternice cu un sistem de racire deficitar dar de cele mai multe ori acestea vor aparea la laptopurile vechi, acolo unde tehnologia invechita nu mai face fata proceselor de lucru actuale, fapt care duce la supraincarcare si utilizare la maxim. Pentru a evita aceste probleme este mai mult decat recomandata achizitia unui stand de racire/cooler asa cum este si modelul despre care vom vorbi astazi, A+ CIC6B. 

      A+ CIC6B este un cooler cu un design modern, de culoare neagra, cu doua fante de evacuare, de constructie plastic si metal. Inaltimea standului poate fi ajustata astfel incat laptopul sa ocupe o pozitie cat mai comoda in timpul utilizarii. Alimentarea se face prin cele doua USB-uri, atat la un powerbanch sau la portul USB al laptopului, la 5V. Dimensiunile sale sunt urmatoarele: lungime 37 cm, latime 28.5 cm si inaltime 2.6 cm. Panoul de comanda cuprinde butoanele de +/- ce maresc viteza palelor de ventilare dar si butonul de pornit/oprit. Informatiile ale regimului de lucru sunt expuse si vizual prin intermediul unui display LED de culoare albastru.

     Daca nu esti un expert in domeniu, pentru alegerea coolerului ideal folosirii la laptop ar trebui sa iei in evidenta urmatoarele aspecte: capacitatea de racire/ flux de aer (CFM), zgomotul produs la functionare si compatibilitatea dimensionala cu a laptopului dumneavoastra. A+ CIC6B este un model compatibil cu laptopurile de dimensiune standard 17 inchi, produce un flux de aproximativ 25 CFM folosind-use de cele 6 ventilatoare cu viteza de rotatie 2500 rpm. Circulatia aerului este limitata la valoarea de 2500 rpm, o valoare ideala pentru a obtine o racire consistenta si un regim de functionare silentios. Ventilatoarele sunt prevazute cu grilaj de protectie instalat pe ambele parti pentru a nu atrage astfel impuritati sau alte elemente textile care sa ii blocheze fantele de aer. 

Recomandare:

      Este solutia ideala pentru a proteja laptopul, un stand performant de la A+ disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Cooler laptop A+ CIC6B, 17”, USB, 6 ventilatoare, negru

Lasă un comentariu