Cooler laptop A+ CIC5B siguranta si protectie pentru laptopul tau!

   Zilele calduroase de vara sunt problematice atat pentru noi cat si pentru echipamentele IT din jurul nostru de care ne bazam pentru a duce la bun sfarsit activitatile obinuite de zi cu zi. Daca nu avem grija cum trebuie in aceste scurte perioade de varf termic, acestea ajung a sfarsi datorita temperaturilor ridicate ce se ating in zona de componente. De multe ori brandurile in loc sa acorde o atentie sporita acestui segment, aleg sa treaca cu vederea, sistemul de racire fiind de multe ori lasat in plan secund. O selectie a componentelor hardware trebuie facuta cu atentie, deoarece in cazul in care racirea nu este una asistata la nivel de componenta in sine (procesor, placa video) de cele mai multe ori se ajunge la supraincalzire. A+ CIC5B este un cooler performant ideal pentru laptop-urile de dimensiune 15.6 inchi ce va asigura o circulatie optima a aerului cu ajutorul a 5 ventilatoare ce lucreaza in mod simultan. 

     Din punct de vedere al designului, aparatul de racire A+ CIC5B este un model cu un design modern, de culoare neagra, prezinta 5 fante de evacuare, 4 de dimensiuni medii si alta mai mare in zona centrala, este iluminat LED in albastru. Cele patru ventilatoare cu dimensiunile de 80 mm si unul de 120 mm dezvolta o viteza de rotatie de pana la 1800 RPM. Alimentarea se face direct din portul USB al laptopului la 5V. Dimensiunile sale sunt urmatoarele: lungime 37 cm, latime 28.5 cm si inaltime 2.6 cm. 

    Circulatia aerului este limitata la valoarea de 1800 rpm, o valoare ideala pentru a obtine o racire consistenta si un regim de functionare silentios. Ventilatoarele sunt prevazute cu grilaj de protectie instalat pe ambele parti pentru a nu atrage astfel impuritati sau alte elemente textile care sa ii blocheze fantele de aer. 

Recomandare:

      Este solutia ideala pentru a proteja laptopul, un stand performant de la A+ disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Cooler laptop A+ CIC5B, 15.6-17", USB, 5 ventilatoare, negru

Lasă un comentariu