Cooler laptop A+ CIC4B ideal pentru performante bune la racire

      Performantele unui sistem de calcul pot fi influentate destul de mult in cajul in care racirea componentelor nu se face corespunzator. Asa se intampla de multe ori atunci cand uiti laptopul pe pat, acesta se incalzeste, procesele in lucru sunt incetinite, apar erori de lucru, ducand pana la oprirea fortata a acestuia la activarea protectiei teermice (in cazul in care exista). Modelele mai vechi nu au nici aceasta siguranta elementara, functionarea fiind pusa la grea incercare mai ales ca aceasta incalzire repetata va duce intr-un final la nefunctionarea acestuia. Pentru a elimina din aceste probleme si a putea lucra cu astfel de laptop in siguranta, ai nevoie de un cooler performant, asa cum este si  A+ CIC4B. Acesta reuseste de unul singur sa scada gradual temperatura din jurul componentelor si sa faca astfel posibila functionarea in conditii bune la temperaturi ridicate. A+ CIC4B este un cooler performant ideal pentru laptop-urile de dimensiune 15.6 inchi ce va asigura o circulatie optima a aerului cu ajutorul a 5 ventilatoare ce lucreaza in mod simultan. 

Cooler laptop A+ CIC4B, 15.6", USB, 4 ventilatoare, negru

     Din punct de vedere al designului, aparatul de racire A+ CIC5B este un model cu un design modern, de culoare neagra, prezinta 4 fante de evacuare de dimensiuni medii iluminate LED in albastru. Cele patru ventilatoare cu dimensiunile de 80 mm dezvolta o viteza de rotatie de pana la 1800 RPM. Alimentarea se face direct din portul USB al laptopului la 5V. Dimensiunile sale sunt urmatoarele: lungime 36 cm, latime 26 cm si inaltime 1.5 cm. 

    Circulatia aerului este limitata la valoarea de 900.5 m³/min, o valoare ideala pentru a obtine o racire consistenta si un regim de functionare silentios. Ventilatoarele sunt prevazute cu grilaj de protectie instalat pe ambele parti pentru a nu atrage astfel impuritati sau alte elemente textile care sa ii blocheze fantele de aer. 

Recomandare:

      Este solutia ideala pentru a proteja laptopul, un stand performant de la A+ disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Cooler laptop A+ CIC4B, 15.6", USB, 4 ventilatoare, negru

Lasă un comentariu