Casti audio in-ear A+ SEG1 pret si speciificatii tehnice

    Cei mai multi dintre noi atunci cand aleg o pereche de casti se ghideaza in functie raportul calitate pret, sa fie capabile sa reproduca sunetul asa cum este el in realitate sa para cat mai solide si sa aiba o forma care sa se potriveasca pentru obiectivul pentru care vor fi folosite, pentru a asculta muzica in timpul calatoriilor sau in timpul antrenamentelor fitness sau alergare. A+ SEG1 sunt o pereche de casti care se vor potrivi stilului tau indiferent de domeniul de activitate unde doresti sa le folosesti, sunt ieftine, compacte si ofera acel sentiment de comoditate la o purtare de lunga durata. Deasemenea odata fixate in ureche nu vor cadea din prima, setul de capace din cauciuc fiind de mare ajutor pentru o fixare buna pe dimensiunea urechii tale. 

     Bass-ul  profund alaturi de sunetul clar reprodus de aceste casti fac din acesta gadgetul care nu ar trebui sa lipseasca din dotarea oricarui iubitor de muzica. Ficare cale este notata simbolic cu L pentru Left (urechea stanga) si R de la Right (urechea dreapta). Cablul care se conecteaza la jack este acoperit de un material textil ce permite astfel sa fie mult mai flexibile in miscari dar si rezistente. Cablul este suficient de lung pentru ascultat in mers, in metrou, etc. (nu suficient de lung pentru atunci cand stai la calculator si ai unitatea sub birou). Mufa din capatul firului este una aurita. Pe lista de minus-uri putem mentiona lipsa unui microfon care sa te ajute sa raspunzi la apelurile din partea telefonului. 

       PS: Reducerea curenta de pe siteurile de specialitate fac din acestea un best buy in materie de casti compacte: Verifica pret redus

       Mai multe imagini cu acestea, precum si date tehnice gasiti si pe pagina producatorului aici

 

Casti audio in-ear A+ SEG1, Negru

Lasă un comentariu