Casca Bluetooth A+ BHL02 pret si specificatii tehnice

    Cu siguranta daca esti un conducator de autoturism si nu te poti renunta la telefon in timpul condusului metoda cea mai sigura pentru a face aceste doua lucruri deodata este achizitia unei casti bluetooth, asa cum este si A+ BHL02. Tehnologia bluetooth pe care o foloseste aceasta casca de tip Hands Free permite dispozitivelor electronice sa se conecteze si sa interacționeze unele cu altele. Acesta poate fi regasita in cazul mai multor gadget-uri, de la smartphone-uri, la difuzoare, la laptop-uri și multe altele. Casca bluetooth A+ BHL02 este exact ce ai nevoie, un device simplu de utilizat, compact, comod din punct de vedere al unei utilizari de lunga durata si cel mai important este capabila sa ofere un sunet clar, concis fara intreruperi sau alte intermitente. Este complet de culoare neagra, cantareste 6.6 grame iar raza de actiune pentru o functionare corecta atinge pana la 10 metri. Este un produs revolutionar ce iti va oferi o alternativa buna pentru a putea interactiona cu apelurile primite din partea telefonului, fara a fi nevoit sa iei mana de pe volan. 

Casca Bluetooth A+ BHL02, Negru

      Corpul principal este format din mai multe elemente dupa cum se observa si in figura de mai sus. Punerea in functiune a aparatului auditiv este semnalizata de aprinderea unui LED de culoare verde, urmeaza difuzorul captusit cu membrana de cauciuc pentru protectie auditiva si izolare fonica cu adaptor aural pentru a lua cat mai concis forma tractului auditiv oferind astfel comoditate utilizatorului. Tot kit-ul ce vine frumos ambalat la cutie cuprinde toate accesoriile de care ai nevoie, adaptoare care sa iti ofere libertatea de a incarca dispozitivul bluetooth oriunde, chiar din mers din masina, dupa cum se vede in imaginea de mai jos. Cu ajutorul modulului USB,  Casca Bluetooth A+ BHL01 poate fi incarcata la orice dispozitiv cu port USB- incarcator auto, incarcator prize, laptop.

        Functiile oferite de aceasta fac referire la apelare prin intermediul comenzilor vocale, functie de muzica – te poti relaxa ascultand muzica din playerul nativ oferit de telefon, functie de reapelare a ultimului numar format, comutare rapida intre doua dispozitive recunoscute – doua telefoane diferite si comutare intre apeluri sau conferinta. Functionand pe tehnologia bluetooth, e bine de stiut ca standardul versiunii 3.0 care se regaseste la bord permite o raza a semnalului de pana la 10 metri. Pentru a nu afecta calitatea semnalului auditiv transmis, iti recomand sa te te incadrezi in caest interval mentionat. Casca bluetooth A+ are o autonomie de 4 ore, timpul de incarcare complet fiind de 60 de minute.

     Aceasta casca bluetooth ofera o masura de siguranta activa, prevenind producerea accidentelor, deci cu atat mai importanta din punctul meu de vedere asa ca ti-o recomand cu incredere sa o cumperi si tu, mai ales ca pretul este unul accesibil.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o casca bluetooth bine echipata pe partea tehnica, placuta din punct de vedere al designului si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Consider ca este una dintre cele mai bune modele in aceasta zona de pret, beneficiind si de un discount semnificativ zilele acestea, de care te invit sa profiti: Verifica pret redus

 

Casca Bluetooth A+ BHL02, Negru

 

Lasă un comentariu