Cuptor cu microunde Beko MOF23110X pret si specificatii tehnice

    Atunci cand stai in chirie sau esti in timpul facultatii la camin, ai nevoie de un dispozitiv de gatit eficient si rapid, asa cum este si cuptorul cu microunde Beko MOF23110X. Pur si simplu lasi mancarea la incalzit iar in doar cateva secunde totul este gata fara sa stai mereu cu ochii pe el asa cum faceai in cazul in care foloseai aragazul datorita sistemului integrat cu timer electronic. Setezi intervalul de timp iar acesta se opreste exact atunci cand este programat. Inoxul a fost materialul ales pentru realizarea acestui produs deoarece permte o curatare mult mai usoara, este rezistent dar si placut ca aspect. Dimensiunile acestui aparat sunt destul de generoase avand in vedere volumul util de care dispune. Cu toate acestea spatiul ocupat de doar 48.5 x 40.1 x 28.8 cm permite inspalarea acestuia chiar si in bucatarii mai mici. Greutatea e de 14 Kg, fiind usor de manevrat si mutat. 

    Designul cuptorului Beko MOF23110X este unul cu aspect modern dat de calitatea materialelor din care este construit, mare parte inox. Cuptorul este destul de compact pentru volumul de 23 de litri oferit. Exteriorul este dominat de culoarea gri metalizat, in timp ce sticla care se regaseste in zona usii este de culoare neagra, cromatica ce este respectata si in jurul butoanelor. Afisajul de tip LED impreuna cu panoul de control sunt situate in partea dreapta, usa avand deschidere spre stanga. Utilizatorul poate folosi un numar de 8 programe de lucru astfel: dezghetare – util in cazul produselor congelate gata scoase de la frigider sau congelator, reincalzire – un program scurt pentru incalzirea mancarii gatite, functie timer- permite setarea unui interval de timp pentru functionarea programului ales (0  – 15 minute) cu praguri de selectie la 1, 3, 5, 7, 10 si 15 minute pentru care poti aplica nivele de putere diferite in 5 trepte. In caz de inactivitate, aparatul va afisa pe ecranul LED exterior ora curenta (functie ceas). 

    Acest model face ca gatitul sa fie mai usor ca niciodata. De exemplu nu trebuie decat sa alegi un program, si sa citesti atent indicatiile din cartea tehnica sau sa urmezi cu atentie descrierile pictogramelor de langa butoanele de comanda, ce sunt insotite de desene intuitive. Partea de utilizare efectiva este legata in mod direct de puterea pe care acest cuptor o are, o putere de pana la 900 W, pe care o poti folosi atat pentru a gati si pregati cat si pentru partea mai simpla de incalzire a mancarii de la frigider, sau de pregatire a unor gustari, chiar si popcorn. 

    La interior acesta este prevazut cu un strat subtire din ceramica usor de curatat dupa fiecare utilizare cu un burete sau laveta de bucatarie. Este rezistent si la zgarieturi fiind totodata si un bun izolator termic. Suportul de rotire este in forma rotunda, diametrul sau fiind de 27 cm.

    Esti avertizat sonor in momentul in care programul de functionare isi incheie ciclul de functionare. Pentru pizza acesta dispune un program special pentru a pregati totul intr-un mediu cat mai potrivit. Deasemenea in cazul in care cei mici sunt prin jur, poti activa functia de blocare ce anuleaza toate comenzile panoului de comanda si blocheaza accesul in interiorul sau. 

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv modern, usor de utilizat, ieftin si practic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

 

Cuptor cu microunde Beko MOF23110X, 23 L, 800 W, Electronic, Timer, Inox

Lasă un comentariu